• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νύχτα επεισοδίων στην Κωνσταντινούπολη

chrisbd

Member
Τελικά ποια είναι τα βαθύτερα αίτια όλου αυτού του ξεσηκωμού;;;
θα έλεγε κανείς ότι αυτά που συμβαίνουν στη Τουρκία θα ήταν πιο λογικό να συνέβαιναν στην Ελλάδα και όχι εκεί...
Γιατί 10 χρόνια τώρα και ανάπτυξη ζηλευτή έχουν και η οικονομία τους πάει καλά και το βιοτικό επίπεδο ανέβηκε και τις στρατοκρατούμενες διεφθαρμένες κυβερνήσεις έχουν απεμπολήσει και δημοκρατία (πολύ βασικό) έχουν προς τι λοιπόν αυτό το μένος ;;
Φυσικά δεν πρόκειται για την ανάπλαση της πλατείας αυτό είναι η αφορμή ....τα βαθύτερα αίτια όμως ποια είναι;;
και μου φαίνεται ότι και η προοθούμενη τάχα ισλαμοποίηση με τη μαντήλα (που δεν είναι υποχρεωτική) και τα μέτρα για την πώληση αλκοόλ πάλι δεν δικαιολογούν τέτοια αντίδραση...
Κάπου διάβασα ότι είχε αφεθεί ο Ερντογάν εδώ και χρόνια να δρα χωρίς να τον ενοχλεί κανείς;;;
Ωραία, το δια ταύτα όμως ποιο είναι;;;

Otokodate

Member

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
με το που το ακύρωσα ηρέμησαν τα πράγματα απέναντι...αλλά χοντρύναν εδώ,δεν ξέρω τι να πώ νιώθω άβολα.
Aργει και η πρωτοχρονια για να ερθεις να μας κανεις ποδαρικο... Εχω και κατι ''αγαπημενους'' φιλους να σε στειλω :D

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Τελικά ποια είναι τα βαθύτερα αίτια όλου αυτού του ξεσηκωμού;;;
θα έλεγε κανείς ότι αυτά που συμβαίνουν στη Τουρκία θα ήταν πιο λογικό να συνέβαιναν στην Ελλάδα και όχι εκεί...
Γιατί 10 χρόνια τώρα και ανάπτυξη ζηλευτή έχουν και η οικονομία τους πάει καλά και το βιοτικό επίπεδο ανέβηκε και τις στρατοκρατούμενες διεφθαρμένες κυβερνήσεις έχουν απεμπολήσει και δημοκρατία (πολύ βασικό) έχουν προς τι λοιπόν αυτό το μένος ;;
Φυσικά δεν πρόκειται για την ανάπλαση της πλατείας αυτό είναι η αφορμή ....τα βαθύτερα αίτια όμως ποια είναι;;
και μου φαίνεται ότι και η προοθούμενη τάχα ισλαμοποίηση με τη μαντήλα (που δεν είναι υποχρεωτική) και τα μέτρα για την πώληση αλκοόλ πάλι δεν δικαιολογούν τέτοια αντίδραση...
Κάπου διάβασα ότι είχε αφεθεί ο Ερντογάν εδώ και χρόνια να δρα χωρίς να τον ενοχλεί κανείς;;;
Ωραία, το δια ταύτα όμως ποιο είναι;;;
Η Τουρκία είναι η μοναδική περίπτωση κράτους που η ελίτ ξεσηκώνεται εναντίον των λαϊκών μαζών. Αυτό ακριβώς συμβαίνει εκεί, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom