ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΘΗΝΑ
New Member
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και έχω ως εργασία να οργανώσω ένα ταξιδιωτικό πακέτο (υποθετικό) 10ημερο για 2 ζευγάρια τον Ιούνιο τα οποία θέλουν να επισκεφτούν τη Νότιο Ιταλία και Σικελία. Θέλουν να αποκτήσουν μια σφαιρική εικόνα του πολιτισμού αυτής της περιοχής, να μάθουν τα έθιμα, την ιστορία κτλ. Να επισκεφτούν και τα κυριότερα ελληνόφωνα χωριά της περιοχής αφιερώνοντας αρκετό χρόνο σε αυτά. Εγώ δεν έχω ιδέα από Νότιο Ιταλία και ούτε από πακέτα! Θέλω να μου πείτε όσοι γνωρίζετε ένα δρομολόγιο που να καλύπτει τις ανάγκες αυτών των ζευγαριών (και ένα εναλλακτικό σενάριο χρειάζεται) καθώς και το κόστος στο περίπου. Δεν υπάρχει δέσμευση σε μεταφορικό μέσο. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι ταξιδεύουν με οτιδήποτε. Θέλω τις γνώμες σας που βολεύει να γίνουν οι διανυκτερεύσεις ώστε να δουν όσα περισσότερα μπορούν, από που μπορώ να εκτυπώσω έναν χάρτη της περιοχής αυτής καθώς και τα αξιοθέατα και μουσεία που δεν πρέπει να χάσουν! Γενικά, θέλω έναν μπούσουλα για να δω από που θα αρχίσω να το ψάχνω... Σας ευχαριστώ πολύ!