• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Ισπανία Νότια Ισπανία ή Νότια Γαλλία με αυτοκίνητο

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Συμφωνώ, Μαγιόρκα και Ίμπιζα ήταν εξ αρχής εκτός πλάνων.

Βρήκα πτήσεις για Μαδρίτη με 192? (Iberia) και αυτοκίνητο με την Avis με 24?/ημέρα. Το ερώτημα είναι να πετάξουμε Μαδρίτη και να επιστρέψουμε απο εκεί ή μήπως βολεύει καλύτερα να κοιτάξω επιστροφή απο καμιά άλλη πόλη?

Επίσης τι γίνεται με τη ζέστη στα μέσα Σεπτέμβρη στη νότια Ισπανία ρε παιδιά? Φαντάζομαι δε θα ανεβαίνει στους 40 όπως τον Αύγουστο...

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
νίκο όλα εξαρτώνται από τις τιμές που θα βρεις. βέβαια η αλήθεια είναι ότι βολεύει περισσότερο να φύγεις από ανδαλουσία ή από λισσαβώνα. για δες με swiss international airlines . εγώ τους επέλεξα όταν επέστρεψα από μάλαγα αλλά και από λισαβώνα.εννώ ότι μπορείς να προσγειωθείς μαδρίτη και να φύγεις από νότο. αν τσιμπήσεις και καμία προσφορά τέλεια. Σεπτέμβριο δεν νομίζω να χτυπά σαραντάρια πάντως η περιοχή έχει ζέστη.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Σιγά σιγά το πρόγραμμα μορφοποιείται. Λέω να πετάξουμε Μαδρίτη και να ξεκινήσουμε αυθημερόν για Τολέδο με διανυκτέρευση. Στη συνέχεια Χαέν με πιθανή διανυκτέρευση λίγο παραπάνω (Μενγκιμπάρ). Συνέχεια για Γρανάδα με διανυκτέρευση και μετά ακτή-ακτή για Μάλαγα όπου προβληματίζομαι για το αν αξίζει να διανυκτερεύσουμε ή όχι. Απο εδώ και πέρα το πρόγραμμα δε το έχω σκεφτεί αλλά μάλλον πάει μόνο του προς Καντίθ-Σεβίλλη-Κόρντομπα και πίσω Μαδρίτη.
Το που θα σταματήσουμε ενδιάμεσα, χωριά, παραλίες κτλ είναι ένα άλλο θέμα

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Δες λίγο για αεροπορικά στην alitallia. Νομίζω ότι για μαδρίτη έχει μία ικανοποιητική προσφορά, στα 176 ευρώ.

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Συγγνώμη, ισχύει μέχρι 30-6-2010.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Ευχαριστώ Σταύρο, δε πειράζει θα έχω το νου μου. Μάλλον με Iberia ή Aegean μας βλέπω εκτός αν προκύψει κάτι πολύ ελκυστικό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα