Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Τι εποχή;Εγω ειχα μεινει Avignon , πανεμορφη . Το μονο κακο ηταν το απιστευτο μποτιλιαρισμα το απογευμα
Τι εποχή;Εγω ειχα μεινει Avignon , πανεμορφη . Το μονο κακο ηταν το απιστευτο μποτιλιαρισμα το απογευμα
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!Θα νοικιάσετε όχημα; Οι συνδέσεις με τα χωριά δεν είναι καλές.
Γιατί τόσες πολλές ημέρες στο Saint Maximin la Sainte Baume;
Οι μέρες που έχετε για την περιοχή δεν είναι πολλές. Στην περιοχή γίνεται χαμός από πράγματα να δείτε, δεν βλέπω τον λόγο να πάτε στη Λυών και στις Γαλλικές Άλπεις. Ειδικά αν νοικιάσετε όχημα είναι μεγάλη ταλαιπωρία.
Και Occitanie που είναι δίπλα έχει άπειρα μέρη.
Αν δεν μας γράψεις τι ψάχνετε στο ταξίδι σας δεν είναι εύκολο να προτείνουμε πράγματα.
Εγώ θα ήθελα πληροφορίεςΓειά σας! Πριν λίγες μέρες επέστρεψα από ταξίδι σε νότια και νοτιοδυτική Γαλλία αρκετών ημερών. Τα μέρη είναι φανταστικά, πήγα για δεύτερη φορά και ανακάλυψα φυσικά και καινούργια μέρη. Λυών μοναδική. Αρλ. Εξ αν πρόβανς.Φαραγγι Γκόρντον. Αββαειο. Οξιτανια από την άλλη ακόμα πιο μαγική. Τουλούζη. Μπορντω. Οποίος θέλει έξτρα ινφο για χωριουδάκια που σταματάει ο χρόνος με ρωτάει. Αξίζει να τα δεις όλα αυτά με αυτοκίνητο. Όπως και τους περίφημους αμπελώνες έξω από το Μπορντώ στ εμιλιον κτλ. Γύρισα πίσω με 20 μπουκάλια κρασί. Χικ!
Φυσικα. Έχεις κάτι συγκεκριμένο που θέλεις να μάθεις;Εγώ θα ήθελα πληροφορίες
Θα ήταν τέλεια να μας έγραφες μια ιστορία για το ταξίδι σου. Συνοπτική, εκτεταμένη, ό,τι θέλεις.Φυσικα. Έχεις κάτι συγκεκριμένο που θέλεις να μάθεις;
βεβαιως.. Θα συγκεντρώσω τη σκέψη μου και πολύ σύντομα θα γράψω!Θα ήταν τέλεια να μας έγραφες μια ιστορία για το ταξίδι σου. Συνοπτική, εκτεταμένη, ό,τι θέλεις.