Yannis-mi
Member
Καλησπέρα παιδια, δεν εχω πολυ χρόνο να γραφω μεγάλα κείμενα αλλα θα προσπαθήσω να ανεβάζω φοτο απο το ταξίδι μου. θα αρχίσω απο την Βραζιλία πέρασα περιπου ενα μήνα αλλα είδα μόνο απο ΡΙΟ και νότια (Isla grande, Paraty, São Paulo, iguacu). Το Νοέμβρη θα πάω βόρεια Βραζιλία και στον Αμαζόνιο (ειναι τεράστια χώρα περιπου το μέγεθος της Ευρώπης)
Η θέα απο τον λόφο στην φαβέλα leme που έμεινα για 2-3 βδομάδες , σχετικά ασφαλής αν εξαιρέσεις κάποιους πυροβολισμούς τα απογεύματα!
Στην διαδρομή έβλεπες και μαϊμουδάκια
Το δυσκολότερο hike στο ΡΙΟ, Pedra de gavea
4-5 ώρες να ανέβεις και άλλες 3 να κατέβεις αλλα άιστευτη θέα
Στο τελευταίο μέρος της ανάβασης έπρεπε να σκαρφαλώσει γύρω στα 15 μέτρα, αν πέσεις θα σε κλαιν οι ρέγγες!
Μαρακανά, δεν αλλάζουν πάσες απο το δεξί στο αριστερό πόδι!
Santa Teresa, πολυ γραφική περιοχή!
Η διάσημη selaron, πριν φτασω εκει με πήραν στο κυνήγι 4 άτομα να μου φάνε τα γυαλιά αλλα ευτυχώς ειμαι γρήγορος! Μετα απο αυτο δεν κουβαλούσα κινητό δυστυχώς οπότε δεν εχω πολλές φοτο...
Κοπα καμπάνα! Αλλα σαν την ζακυνθο δεν εχει!
Η φαβέλα ροσινα απο ψηλά
Το hike dos Irmanos σχετικά εύκολο μόνο 4 ώρες
Τρενάκι για Christ the redeemer απίστευτη διαδρομή μεσα απο ζούγκλα
ο Christ με ομίχλη
Η θέα απο τον λόφο στην φαβέλα leme που έμεινα για 2-3 βδομάδες , σχετικά ασφαλής αν εξαιρέσεις κάποιους πυροβολισμούς τα απογεύματα!
Στην διαδρομή έβλεπες και μαϊμουδάκια
Το δυσκολότερο hike στο ΡΙΟ, Pedra de gavea
4-5 ώρες να ανέβεις και άλλες 3 να κατέβεις αλλα άιστευτη θέα
Στο τελευταίο μέρος της ανάβασης έπρεπε να σκαρφαλώσει γύρω στα 15 μέτρα, αν πέσεις θα σε κλαιν οι ρέγγες!
Μαρακανά, δεν αλλάζουν πάσες απο το δεξί στο αριστερό πόδι!
Santa Teresa, πολυ γραφική περιοχή!
Η διάσημη selaron, πριν φτασω εκει με πήραν στο κυνήγι 4 άτομα να μου φάνε τα γυαλιά αλλα ευτυχώς ειμαι γρήγορος! Μετα απο αυτο δεν κουβαλούσα κινητό δυστυχώς οπότε δεν εχω πολλές φοτο...
Κοπα καμπάνα! Αλλα σαν την ζακυνθο δεν εχει!
Η φαβέλα ροσινα απο ψηλά
Το hike dos Irmanos σχετικά εύκολο μόνο 4 ώρες
Τρενάκι για Christ the redeemer απίστευτη διαδρομή μεσα απο ζούγκλα
ο Christ με ομίχλη
Last edited: