ΜΥΡΜΙΓΚΑΚΙ
Member
Παιδιά Καλησπερα.σκοπεύω να πάω Νυρεμβεργη και Μόναχο 23-31 Ιουλίου.θα ξεκινήσω από Νυρεμβεργη για 4 μέρες λέω και θα συνεχίσω με τρένο στο Μόναχο για 5 μέρες από όπου και θα φυγω μετά.θέλω να μου πείτε αν χωρίζω σωστά τις ημέρες.επίσης θέλω πληροφορίες για τη μετακίνηση μου από τη μια πόλη στην άλλη γιατί έχω διαβάσει διάφορους τρόπους και με τοπικά και μη τοπικά λεωφορεία και έχω μπερδευτεί.τέλος θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο τουριστικό οδηγό σε βιβλίο του 2022 και αν δεν υπάρχει κατά ποσο το Tripadvisor θα με κάλυπτε να βρω όσα αξιοθέατα υπάρχουν.με ενδιαφέρει επίσης να κάνω εκδρομή Φρανκφούρτη αν και δε ξέρω αν αξίζει να χάσω μια μέρα για να δω τη παλιά πόλη και θα ήθελα να ψάξω αν υπάρχουν ταξιδιωτικά πρακτορεία που να κάνουν μονοήμερες εκδρομές πχ στα κάστρα ή στο Black Forest.καλο επίσης θα ήταν αν γνωρίζετε να μου πείτε τί γίνεται με τα εισιτήρια μετακίνησης και αν κάποια πχ κάρτα μετακίνησης καλύπτει και την είσοδο τουριστικών αξιοθέατων.ένα τελευταία πράγμα που με προβληματίζει είναι πως είδα ότι μπορώ να μετακινηθώ από Νυρεμβεργη προ Μόναχο με τρένο στις 11 το βράδυ και να φτασω 6 το πρωί και σκέφτομαι πως έτσι θα γλιτωσω μια μέρα από το ξενοδοχείο αλλά δε ξέρω κατά ποσο θα μπορούσαμε να κοιμηθούμε στο τρένο.επίσης βρίσκω apartments οικονομικά.μπορώ να μείνω σε τέτοια ή να ψάξω για ξενοδοχείο;συγχνωμη για τη φλυαρία αλλά είμαι σα χαμένη.ευχαριστω!!!