• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Νυρεμβεργη Μόναχο καλοκαίρι 2022

Viaggi

Member
ένα τελευταία πράγμα που με προβληματίζει είναι πως είδα ότι μπορώ να μετακινηθώ από Νυρεμβεργη προ Μόναχο με τρένο στις 11 το βράδυ και να φτασω 6 το πρωί και σκέφτομαι πως έτσι θα γλιτωσω μια μέρα από το ξενοδοχείο
7 ώρες για μια διαδρομή 170χλμ; Μήπως κάνεις κάπου λάθος...;

Φίλοι μου καλησπέρα. Θα μπρούσε κάποιος να μου προωθήσει έναν χάρτη της Νυρεμβέργης και έναν χάρτη του Μόναχου που να είναι τουριστικός παρακαλώ?Σαν και αυτούς δηλαδή που περιλαμβάνονται στους ταξιδιωτικούς οδηγούς και αναγράφουν τα αξιοθέατα μέσα.Ευχαριστώ

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
εγώ θα σου έλεγα να βγάλεις τελείως το Μόναχο, μια πλούσια μεγαλούπολη είναι με 5 εκκλησίες κι ένα ωραίο πάρκο. Να πας σίγουρα στο Rotenburg ob der Tauber, το Neuchwanstein πάλι είναι μια σκέτη ταλαιπωρία, το μόνο που αξίζει είναι η θέα του κάστρου από τη γέφυρα. Αν έχεις χρόνο να πας Πράγα, πήγαινε με τα χίλια, χρειάζεσαι όμως σίγουρα 3 μέρες ολόκληρες. Αν βάλεις στο Google "τουριστικός χάρτης Μονάχου και Νυρεμβέργης" θα στους βγάλει μια χαρά

kouv93

Member
Καλησπέρα παιδιά έχω κλείσει με τη γυναίκα μ γερμανια και πιο συγκεκριμένα θα πάμε τον δεκεμβριο μεμμιγκεν 1 βράδυ, μοναχο 4 ημέρες,1 ημέρα νυρεμβεργη και 3 ημέρες επιστροφή από βερολινο. Από ξενοδοχεία έχω κλείσει για νυρεμβεργη και βερολινο της αλυσίδας Premier Inn από το επίσημο site που πρέπει να ειναι αυτο. https://www.premierinn.com/gb/en/home.html
Την ξέρει κάποιος την αλυσίδα αυτή είναι αξιόπιστο το site , αυτό το site μου έβγαζε σαν επισημο. Για μοναχο έχω κάνει κράτηση από το booking γιατί είχε σε προσφορα το "Buddy", αν και γενικότερα προσπαθώ να αποφύγω το booking το έκλεισα, αν το ξέρει κάποιος το συγκεκριμένο. Και στο μεμιγκεν στο JOESEPPS HOTELS | enjoey & sleep - Hallhof αν το ξέρει κάποιος να μ πει. Οτιδήποτε άλλες πληροφορίες για αξιοθεατα ευπρόσδεκτη.

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Καλησπέρα παιδιά έχω κλείσει με τη γυναίκα μ γερμανια και πιο συγκεκριμένα θα πάμε τον δεκεμβριο μεμμιγκεν 1 βράδυ, μοναχο 4 ημέρες,1 ημέρα νυρεμβεργη και 3 ημέρες επιστροφή από βερολινο. Από ξενοδοχεία έχω κλείσει για νυρεμβεργη και βερολινο της αλυσίδας Premier Inn από το επίσημο site που πρέπει να ειναι αυτο. https://www.premierinn.com/gb/en/home.html
Την ξέρει κάποιος την αλυσίδα αυτή είναι αξιόπιστο το site , αυτό το site μου έβγαζε σαν επισημο. Για μοναχο έχω κάνει κράτηση από το booking γιατί είχε σε προσφορα το "Buddy", αν και γενικότερα προσπαθώ να αποφύγω το booking το έκλεισα, αν το ξέρει κάποιος το συγκεκριμένο. Και στο μεμιγκεν στο JOESEPPS HOTELS | enjoey & sleep - Hallhof αν το ξέρει κάποιος να μ πει. Οτιδήποτε άλλες πληροφορίες για αξιοθεατα ευπρόσδεκτη.
Δεν χρειάζεται να το ανεβάζετε σε τόσα νήματα. Σε ένα αρκεί. ☺

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills