Ioanna Sp.
Member
Καλημέρα και πάλι! Επειδή πλησιάζει το ταξίδι μας και παρόλο το ψάξιμο που έχω κάνει, σε σχέση με άλλα μέρη δεν έχω βρει πολλές πληροφορίες, έχεις να μου προτείνεις κάτι από την δική σου εμπειρία που θα έπρεπε να το συμπεριλάβω στο ταξίδι μου?Ανάλογα τι θέλεις να συνδυάσεις. Ρότενμπουργκ και Μπάμπεργκ σε 1 ημέρα δεν γίνεται διότι θα είσαι όλη τη μέρα στα τρένα και δεν βολεύουν και οι κατευθύνσεις. Πχ για να πας Ρότενμπουργκ από Νυρεμβέργη ξεκινάς 8.30 το πρωί αλλάζεις 2 τρένα και φτάνεις 10.50. Ήδη ο χρόνος είναι ίσα να προλάβεις να πάρεις μία γεύση από τη πόλη.
Αυτό που μπορείς να συνδυάσεις είναι να κάνεις μία στάση στο Έρλαγκεν πηγαίνοντας για Μπάμπεργκ που είναι στο δρόμο σου αλλά δεν αξίζει να χάσεις χρόνο να δεις μία κατά τη γνώμη μου αδιάφορη πόλη στερώντας χρόνο από το Μπάμπεργκ.
Επίσης το τρίγωνο Νυρεμβέργη - Βύρτσμπουργκ-Μπάμπεργκ με τα αργά τρένα είναι ανά 1 ώρα μεταξύ τους. Αν ξεκινήσετε αρκετά νωρίς το πρωί μπορείτε να τις επισκεφτείτε και τις 2 και να αφιερώσετε 4 με 5 ώρες σε κάθε μία. Αλλά δεν θα δείτε στην πραγματικότητα τίποτα δεδομένου ότι νυχτώνει και νωρίς. Επομένως διαλέξτε ποιες πόλεις σας ενδιαφέρουν και αφιερώστε ολόκληρη ημέρα.