• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ντροπή,διεθνής διασυρμός της πατρίδας μας....!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ε,αφού αλλάζεις σελίδα ρε traveller γιατί σχολιάζεις εδώ;

Πάντως suitcase μου φαίνεται πιο νορμάλ να τσακώνομαι σε ένα τόπικ που ανοίγει εξ'επί τούτου παρά να το γυρνάει κάποιος στην Τσαμουριά επειδή δεν του κάθεται καλά να κάνει κάποιος άλλος διακοπές σε χώρες που δεν πολυσυμπαθεί.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Κάτι τελευταίο, γιατί δεν ανοίγει ένα θέμα σε στύλ off-topic που να ονομάζεται ''καντήλια'' ή ''μπινελίκια'' ή ''καυγάδες'' και να μπορεί οποιοσδήποτε να παίζει μάπες εκεί χωρίς να χαλάει άλλα θέματα και χωρίς να ανοίγει νέα? θα μπορούσαμε να θεσπίσουμε και συμμαχίες τι λέτε?
Οκ σταματάω.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πάντως suitcase μου φαίνεται πιο νορμάλ να τσακώνομαι σε ένα τόπικ που ανοίγει εξ'επί τούτου παρά να το γυρνάει κάποιος στην Τσαμουριά επειδή δεν του κάθεται καλά να κάνει κάποιος άλλος διακοπές σε χώρες που δεν πολυσυμπαθεί.
Έχασα επεισόδια, δε ξέρω τι εννοείς

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Πηδάω από το κατάστρωμα εγώ...κολύμπι ξέρεις, αν ναι ακολούθα!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Στα παγωμένα τα νερά;
Θα γίνεις κασάτος.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αλλά βέβαια αυτά είναι άγνωστα σε κάποιους που -όπως εύστοχα διαπίστωσε κάποιος πιο πάνω- θα το γυρίσουν για άλλη μια φορά στο κουκουρουκου αφού είναι συμπαθούντες τέτοιων καθαρμάτων.
Kαι μένα μου κάνει εντύπωση που τα έχεις διαρκώς με τα καθάρματα-αστυνομικούς σε σημείο εμμονής ή καλύτερα ψύχωσης αλλά δεν το κάνω και θέμα.

Terry_Panthro

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΦΛΟΡΕΣΤΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
δυστηχώς στην Ελλάδα,έχουμε μπερδέψει κάποια πράγματα. (και αναφέρομαι φυσικά αυτή την φορά στους τσέους)

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Δεν με πείραξε,σατιρίζω τους νομιμόφρονες του φόρουμ που όταν κρεμάνε άλλες κοινωνικές ομάδες πανό,τρέχουν να καταγγείλουν τη δυσφήμιση και το διασυρμό της χώρας.

Οι μπάτσοι ότι και να κάνουν αδιάφοροι μου είναι.
Αν θέλουν -οι ειδικοί φρουροί μάλιστα ακόμα περισσότερο- ας κατέβουν και στην πορεία στις 5 του Οκτώβρη.Πολύ θα το χαρώ.
τουλάχιστον οι μπάτσοι διαμαρτυρήθηκαν όπως θεώρησαν αυτοί σωστό αλλά δεν ενόχλησαν καμία άλλη κοινωνική ομάδα ούτε εμπόδισαν οποιονδήποτε τρίτο από το να πάει στη δουλειά του, στη σχολή του, να δώσει εξετάσεις (λέω κι εγώ τον πόνο μου που είναι τα πανεπιστήμια κλειστά) κλπ κλπ!! Έχω βαρεθεί να πληρώνω τον τρόπο διαμαρτυρίας των άλλων...θες κύριε να διαμαρτυρηθείς για ό,τι σου συμβαίνει, πήγαινε κλείσε το υπουργείο σου ή τα σπίτια των βουλευτών ή των υπουργών που εσύ ψήφισες ή όποιου άλλου θες και κάνε ό,τι καταλαβαίνεις!!! εμένα μην με εμποδίζεις!! εγώ δεν σου φταίω τίποτα, στον ίδιο λάκο είμαι κι εγώ!!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie