ababadisney
Member
Σε ποιο ξενοδοχείομείνατε μέσα στο πάρκο; Όσα ψάχνω και βάζω σε αναζητηση ξενοδοχεία Disney , τα περισσότερα που μου βγάζει είναι σε απόσταση περίπου 1 χιλιόμετρο κλπ περίπου απο την είσοδο του πάρκου και δωρεάν μεταφορά με τα λεωφορεία τους. Αυτά είναι ; Πχ Disney Santa Fe, Disney Cheyenne κλπ…Πριν απο λίγες ημερες γύρισα από Παρίσι disneyland.
Στην ουσία ήταν ένα γεμάτο επταήμερο ( 6 διανυκτερυσεις μεν αλλά αναχώρηση απιο Ελλαδα πρώτη πρωινή επιστροφή τελευταία βραδινη).
Σε 4 διανυκτέρευσεις δεν θα σπαταλουυσα πανω από μια διανυκτέρευση στην disneyland. Και στις 6 εγώ μια νυκτα διαθεσα.
3 νύκτες στο Παρίσι βασικά είναι λίγες.
Για εμένα ασε την τελευταία βραδιά στην disneyland και πας από εκεί αεροδρομιο. Έτσι και τα παιδιά σου που είναι μικρά θα έχουν την προσμονή για την disneyland και θα δείξουν μεγαλύτερη ανοχή στα μουσεία κλπ.
Και εγω 5 μέλης οικογενεια τα έκλεισα όλα μόνος μου .
Αν και τα έκλεισα 2 μηνες μονο πριν πιστεψε με μου βγήκε πιο φτηνά αρκετά από τουριστικό.
Στο γραφείο βέβαια έχεις ήσυχο το κεφάλι σου για τις μετακινήσεις και έχουν και κεντρικά ξενοδοχεία.
Για disneyland αξίζει για την ηλικια των παιδιων σου να μείνεις μια νύχτα από το να πας αυθημερόν.
Το επίσημο site έχει όλες τις πληροφορίες και κλείνεις άφοβα τα πάντα
Στο ξενοδοχείο μπορείς να πας πολύ νωρίς, να αφήσεις δωρεάν βαλίτσες και να παρεις τα εισιτήρια και για τα 2 πάρκα.
Δεδομένου ότι όπως σου είπαν ακόμη και την ημέρα check out έχεις δικαίωμα να μπεις σε.αυτα μια ώρα νωρίτερα αξίζει για να γλιτώσεις τις μεγάλες ουρές
Πριν 15 χρόνια στο πακέτο ήταν και το τότε λεγόμενο fast track που είχες προτεραιότητα στα παιχνίδια.
Τώρα το λένε ultimate express το πληρώνεις εξτρα και δεν αξίζει.
Να πάτε να δείτε τα σόου lion king και together.
Επίσης απέφυγε περίοδο σχολικών διακοπών των Γάλλων και ΣΚ .
Μην ξεχνάτε ότι στα πακέτα των γραφείων υπάρχει ανά άτομο χρέωση φόρων αεροδρόμιου 250 ευρω.
Εύκολος προορισμός είναι το Παρίσι.
Δεν βλέπω λόγο να μην τα κλεισεις μόνος σου