• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Ντίσνεϋλαντ ΠΑΡΙΣΙ (Eurodisney) για παιδιά .....μικρά και μεγάλα..

piccolo_mondo

Member
Ok δηλαδή αν βγάλω μόνος μου εισιτήρια για αεροπλάνα ξενοδοχείο κλπ είναι πιο οικονομικά απο το να πήγαινα μέσω τουριστικού; Όχι σε γκρουπ… γιατί παλιοτερα μου είχαν πει ότι έχουν καλύτερες τιμές απο συμφωνίες που κάνουν κλπ…
Καλησπερα! Εγω δεν εχω παει ποτε καπου με ταξιδιωτικο, οποτε δεν εχω εμπειρια, αλλα για eurodisney συγκεκριμενα, επειδη κ εγω το ψαχνω τωρα, αρκετοι γονεις με εχουν συμβουλεψει να ρωτησω σε ταξιδιωτικο γιατι οντως μπορει να εχουν πακετα που να σου βγουν πιο οικονομικα. Θα κανω μια σχετικη ερευνα κ εγω

AERAS

Member
Καλησπερα! Εγω δεν εχω παει ποτε καπου με ταξιδιωτικο, οποτε δεν εχω εμπειρια, αλλα για eurodisney συγκεκριμενα, επειδη κ εγω το ψαχνω τωρα, αρκετοι γονεις με εχουν συμβουλεψει να ρωτησω σε ταξιδιωτικο γιατι οντως μπορει να εχουν πακετα που να σου βγουν πιο οικονομικα. Θα κανω μια σχετικη ερευνα κ εγω
Θα εξασφαλίσει το γραφείο φτηνότερο εισιτήριο για να την είσοδο στην disneyland?προσοχή να γίνει η σύγκριση σε αντίστοιχα εισιτήρια, ακόμη και ίδιας ημέρας.Δεν βρίσκω άλλο τρόπο να είναι οικονομικοτερο το γραφείο... Και δεν το πιστεύω βασικά ό,τι γίνεται..

Last edited:

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
καλησπέρα σας. Πρωτο μας ταξιδι .Για 4μελη οικογενεια με παιδια (5-9 ετων ) για 4 διανυκτερευσεις Παρισι τι προτεινετε? λεμε για τελη Νοεμβριου. Στην αρχη λεγαμε για Ρωμη αλλα τα παιδια ηθελαν disney. Συμφέρει να κοιταξουμε στα ξενοδοχεια της disney μεσα στο παρκο?? Αξιζει κα κλεισουμε μονοι μας η να ψαχτω μεσω ταξιδιωτικού γραφείου?
Είχαμε κλείσει και μείνει με τον αδερφό μου τέλη Ιούνη, 3 μέρες (2 διανυκτερεύσεις), στο Newport Bay Club, μέσα στο πάρκο της Disney. Την κράτηση την είχαμε κάνει μέσω του επίσημου site της Disney.

Αρχικά, μη γελιόμαστε, προφανώς πληρώνεις πολλά σε σχέση με τις παροχές που σου δίνει. Το προϊόν που σου πουλάει είναι ότι "μένεις στη Disneyland".

Πρακτικά, αυτά που σου προσφέρει είναι να μπορείς να κάτσεις μισή ώρα παραπάνω στο πάρκο πριν ανοίξει για το κοινό και άλλη μισή αφότου κλείσει. Συν ότι σου δίνει και δωρεάν εισιτήρια για τα πάρκα για όσο μείνεις εκεί (συμπεριλαμβάνοντας και την μέρα του check-in και τη μέρα του check-out). Τα οποία βέβαια δεν είναι και φτηνά πλέον.

Υπάρχει η δυνατότητα να παρακάμψεις τις ουρές στα παιχνίδια (30-45 λεπτά min αναμονή) αν κάνεις κράτηση για συγκεκριμένη ώρα, μέσω του application το οποίο κατεβάζεις στο κινητό, ανεξάρτητα από το αν μένεις σε ξενοδοχείο του πάρκου. Αυτό που εννοώ, είναι ότι δεν γλιτώνεις ουρές μόνο και μόνο επειδή μένεις εκεί. Βέβαια, κράτηση δεν κάναμε ποτέ, γιατί θέλαμε να είμαστε ευέλικτοι στο πρόγραμμά μας.

Τσέκαρε και τις τιμές για διαμονή στο κέντρο της πόλης του Παρισιού. Εγώ θα πήγαινα 5 μέρες στο Παρίσι και οι διανυκτερεύσεις στο κέντρο έρχονταν πάνω από χιλιάρικο για ξενοδοχεία 2*. Προτίμησα να δώσω κοντά 1700 για να μείνω 2 βράδια στη Disneyland και άλλα 3 βράδια στο κέντρο. Ουσιαστικά, μου ήρθε 500 ευρώ επιπλέον, όπου σε αυτά είχα και 2 τριήμερα εισιτήρια και για τα 2 πάρκα της Disneyland. Δεν το μετάνιωσα, δεδομένου ότι στη Disneyland θα πηγαίναμε μια από τις μέρες.

Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ ωραίο δώρο για τα παιδιά. Δεδομένου του ήδη υψηλού κόστους για διαμονή στο κέντρο του Παρισιού, δες την πραγματική επιβάρυνση στο budget σου.

Τώρα, για το αν κάποιο τουριστικό γραφείο σου κάνει καλύτερη τιμή, συμπεριλαμβάνοντας και είσοδο στο πάρκο, αυτό δεν το ξέρω. Πιο πιθανό θεωρώ να βάλουν καπέλο αν τους πεις "θέλω να μείνω με την οικογένειά μου στη Disneyland".

(δεν έχω αξιωθεί ακόμα να γράψω ιστορία για αυτό το ταξίδι)

AERAS

Member
Είχαμε κλείσει και μείνει με τον αδερφό μου τέλη Ιούνη, 3 μέρες (2 διανυκτερεύσεις), στο Newport Bay Club, μέσα στο πάρκο της Disney. Την κράτηση την είχαμε κάνει μέσω του επίσημου site της Disney.

Αρχικά, μη γελιόμαστε, προφανώς πληρώνεις πολλά σε σχέση με τις παροχές που σου δίνει. Το προϊόν που σου πουλάει είναι ότι "μένεις στη Disneyland".

Πρακτικά, αυτά που σου προσφέρει είναι να μπορείς να κάτσεις μισή ώρα παραπάνω στο πάρκο πριν ανοίξει για το κοινό και άλλη μισή αφότου κλείσει. Συν ότι σου δίνει και δωρεάν εισιτήρια για τα πάρκα για όσο μείνεις εκεί (συμπεριλαμβάνοντας και την μέρα του check-in και τη μέρα του check-out). Τα οποία βέβαια δεν είναι και φτηνά πλέον.

Υπάρχει η δυνατότητα να παρακάμψεις τις ουρές στα παιχνίδια (30-45 λεπτά min αναμονή) αν κάνεις κράτηση για συγκεκριμένη ώρα, μέσω του application το οποίο κατεβάζεις στο κινητό, ανεξάρτητα από το αν μένεις σε ξενοδοχείο του πάρκου. Αυτό που εννοώ, είναι ότι δεν γλιτώνεις ουρές μόνο και μόνο επειδή μένεις εκεί. Βέβαια, κράτηση δεν κάναμε ποτέ, γιατί θέλαμε να είμαστε ευέλικτοι στο πρόγραμμά μας.

Τσέκαρε και τις τιμές για διαμονή στο κέντρο της πόλης του Παρισιού. Εγώ θα πήγαινα 5 μέρες στο Παρίσι και οι διανυκτερεύσεις στο κέντρο έρχονταν πάνω από χιλιάρικο για ξενοδοχεία 2*. Προτίμησα να δώσω κοντά 1700 για να μείνω 2 βράδια στη Disneyland και άλλα 3 βράδια στο κέντρο. Ουσιαστικά, μου ήρθε 500 ευρώ επιπλέον, όπου σε αυτά είχα και 2 τριήμερα εισιτήρια και για τα 2 πάρκα της Disneyland. Δεν το μετάνιωσα, δεδομένου ότι στη Disneyland θα πηγαίναμε μια από τις μέρες.

Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ ωραίο δώρο για τα παιδιά. Δεδομένου του ήδη υψηλού κόστους για διαμονή στο κέντρο του Παρισιού, δες την πραγματική επιβάρυνση στο budget σου.

Τώρα, για το αν κάποιο τουριστικό γραφείο σου κάνει καλύτερη τιμή, συμπεριλαμβάνοντας και είσοδο στο πάρκο, αυτό δεν το ξέρω. Πιο πιθανό θεωρώ να βάλουν καπέλο αν τους πεις "θέλω να μείνω με την οικογένειά μου στη Disneyland".

προσυπογράφω ότι αξίζει να μείνεις μέσα στην disneyland ακόμη και παραπάνω να πληρώσεις...
και μόνο ο χρόνος που κερδίζεις με τα πήγαινε έλα..και η κούραση είναι ώφελος.
να διορθώσω μόνο στο παραπάνω, ότι σου δίνει την δυνατότητα να μπεις μια ώρα πριν στο πάρκο..κάτι που σημαίνει ότι γλυτώνεις πολλές ουρές και κάνεις τις πιο πολλές attractions πριν έρθει κόσμος. Στο κλείσιμο δεν σου δίνει παραπάνω χρόνο..πως θα μπορούσαν να το ελέγξουν άλλωστε? (εκτός αν άλλαξε κάτι, που δεν νομίζω,από πέρισι που πήγα τελευταία φορά)
Και με μια βραδιά να μείνει κάποιος μέσα καλύπτει πλήρως και τα δυο πάρκα.

blade_

Member

Έκλαψα λίγο με τα 1700 για 5 βράδια.

ababadisney

Member

σε πιο ξενοδοχείο έμεινες μέσα στο πάρκο? αυτά τα κλείνεις μόνο μέσα από το επίσημο σάιτ τους η υπάρχουν και στο booking?

piccolo_mondo

Member
Θα εξασφαλίσει το γραφείο φτηνότερο εισιτήριο για να την είσοδο στην disneyland?προσοχή να γίνει η σύγκριση σε αντίστοιχα εισιτήρια, ακόμη και ίδιας ημέρας.Δεν βρίσκω άλλο τρόπο να είναι οικονομικοτερο το γραφείο... Και δεν το πιστεύω βασικά ό,τι γίνεται..
Φυσικα και μπορει να εξασφαλισει φθηνοτερα αεροπορικα και διαμονη σε ξενοδοχειο μεσα στο παρκο (που συμπεριλαμβανει τα εισιτηρια εισοδου), εχοντας προαγορασει ηδη το ταξιδιωτικο γραφειο αυτα τα προιοντα, σε προκαθορισμενες ημερομηνιες. Τωρα το αν μας βολευουν αυτες οι ημερομηνιες ειναι αλλο θεμα.

AERAS

Member
Επειδή γίνεται συχνά προσθέτω ότι : η σύγκριση κόστους των ξενοδοχείων της disneyland με τα κλασσικά ξενοδοχεία απλά δεν στέκει. Είναι σαν να συγκρίνουμε ένα ξενοδοχείο all inclusive με ένα ξενοδοχείο που έχει μόνο πρωινό.
Τα ξενοδοχεία της Disneyland στην τιμή παρέχουν τα εισιτήρια των πάρκων και επιπλέον παροχές,μάλιστα όχι οποιοδήποτε εισιτηρίο αλλά αυτό που σου δίνει πρόσβαση και στα δυο πάρκα την ίδια μέρα.

AERAS

Member
Φυσικα και μπορει να εξασφαλισει φθηνοτερα αεροπορικα και διαμονη σε ξενοδοχειο μεσα στο παρκο (που συμπεριλαμβανει τα εισιτηρια εισοδου), εχοντας προαγορασει ηδη το ταξιδιωτικο γραφειο αυτα τα προιοντα, σε προκαθορισμενες ημερομηνιες. Τωρα το αν μας βολευουν αυτες οι ημερομηνιες ειναι αλλο θεμα.
έχουμε κάποιο απτό παράδειγμα για να κάνουμε την σύγκριση κόστους και παροχών? Πολύ αμβιβάλω ότι συμβαίνει ένα ταξιδιωτικό γραφείο να τα παρέχει φτηνότερες τιμές από αυτές που βρίσκουμε μόνοι μας αλλά εδώ είμαστε για να το διαπιστώσουμε και να βοηθηθούμε όλοι.
Οι ημερομηνίες που θα γίνει το ταξίδι ας θεωρήσουμε ότι δεν είναι θέμα. Είναι θέμα όμως πόσο πριν κλείνει κάποιος τα εισιτήρια και τα ξενοδοχεία. Προσωπικά συνηθίζω να κάνω κρατήσεις αεροπορικών 9 μήνες πριν και ξενοδοχείων αμέσως μετά.
Στην disney πιο συγκρεκριμένα η κράτηση για το ξενοδοχείο της έγινε 16/4/2022 και η επίσκεψη 1/9/2022.
Τώρα αν βγαίνουμε εκτός θέματος στο συγκρεκριμένο νήμα δεν το γνωρίζω..

piccolo_mondo

Member
έχουμε κάποιο απτό παράδειγμα για να κάνουμε την σύγκριση κόστους και παροχών? Πολύ αμβιβάλω ότι συμβαίνει ένα ταξιδιωτικό γραφείο να τα παρέχει φτηνότερες τιμές από αυτές που βρίσκουμε μόνοι μας αλλά εδώ είμαστε για να το διαπιστώσουμε και να βοηθηθούμε όλοι.
Οι ημερομηνίες που θα γίνει το ταξίδι ας θεωρήσουμε ότι δεν είναι θέμα. Είναι θέμα όμως πόσο πριν κλείνει κάποιος τα εισιτήρια και τα ξενοδοχεία. Προσωπικά συνηθίζω να κάνω κρατήσεις αεροπορικών 9 μήνες πριν και ξενοδοχείων αμέσως μετά.
Στην disney πιο συγκρεκριμένα η κράτηση για το ξενοδοχείο της έγινε 16/4/2022 και η επίσκεψη 1/9/2022.
Τώρα αν βγαίνουμε εκτός θέματος στο συγκρεκριμένο νήμα δεν το γνωρίζω..
Ναι γενικα κ εγω συμφωνω μαζι σας, και ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει τις υπηρεσιες των ταξιδιωτικων γραφειων, καθως κανω αυτα που αναφερετε. Ωστοσο στην συγκεκριμενη περιπτωση, κ επειδη μιλαμε για ενα ευκολο, ετοιμο, εμπορικο και συγκεκριμενο πακετο αλλα κ επειδη θελουν να πανε σε 3 μηνες αν καταλαβα καλα, θεωρω πιθανο να βρουν καλυτερες τιμες σε καποιο ταξιδιωτικο. Δεν εχω παραδειγμα τωρα, αλλα το ψαχνω αυτες τις μερες γιατι κ εμενα με ενδιαφερει και θα επανελθω, για να εχουμε και συγκεκριμενα παραδειγματα.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
καλησπέρα σας. Πρωτο μας ταξιδι .Για 4μελη οικογενεια με παιδια (5-9 ετων ) για 4 διανυκτερευσεις Παρισι τι προτεινετε? λεμε για τελη Νοεμβριου. Στην αρχη λεγαμε για Ρωμη αλλα τα παιδια ηθελαν disney. Συμφέρει να κοιταξουμε στα ξενοδοχεια της disney μεσα στο παρκο?? Αξιζει κα κλεισουμε μονοι μας η να ψαχτω μεσω ταξιδιωτικού γραφείου?

Πριν απο λίγες ημερες γύρισα από Παρίσι disneyland.
Στην ουσία ήταν ένα γεμάτο επταήμερο ( 6 διανυκτερυσεις μεν αλλά αναχώρηση απιο Ελλαδα πρώτη πρωινή επιστροφή τελευταία βραδινη).
Σε 4 διανυκτέρευσεις δεν θα σπαταλουυσα πανω από μια διανυκτέρευση στην disneyland. Και στις 6 εγώ μια νυκτα διαθεσα.
3 νύκτες στο Παρίσι βασικά είναι λίγες.
Για εμένα ασε την τελευταία βραδιά στην disneyland και πας από εκεί αεροδρομιο. Έτσι και τα παιδιά σου που είναι μικρά θα έχουν την προσμονή για την disneyland και θα δείξουν μεγαλύτερη ανοχή στα μουσεία κλπ.
Και εγω 5 μέλης οικογενεια τα έκλεισα όλα μόνος μου .
Αν και τα έκλεισα 2 μηνες μονο πριν πιστεψε με μου βγήκε πιο φτηνά αρκετά από τουριστικό.
Στο γραφείο βέβαια έχεις ήσυχο το κεφάλι σου για τις μετακινήσεις και έχουν και κεντρικά ξενοδοχεία.
Για disneyland αξίζει για την ηλικια των παιδιων σου να μείνεις μια νύχτα από το να πας αυθημερόν.
Το επίσημο site έχει όλες τις πληροφορίες και κλείνεις άφοβα τα πάντα
Στο ξενοδοχείο μπορείς να πας πολύ νωρίς, να αφήσεις δωρεάν βαλίτσες και να παρεις τα εισιτήρια και για τα 2 πάρκα.
Δεδομένου ότι όπως σου είπαν ακόμη και την ημέρα check out έχεις δικαίωμα να μπεις σε.αυτα μια ώρα νωρίτερα αξίζει για να γλιτώσεις τις μεγάλες ουρές
Πριν 15 χρόνια στο πακέτο ήταν και το τότε λεγόμενο fast track που είχες προτεραιότητα στα παιχνίδια.
Τώρα το λένε ultimate express το πληρώνεις εξτρα και δεν αξίζει.
Να πάτε να δείτε τα σόου lion king και together.
Επίσης απέφυγε περίοδο σχολικών διακοπών των Γάλλων και ΣΚ .

Μην ξεχνάτε ότι στα πακέτα των γραφείων υπάρχει ανά άτομο χρέωση φόρων αεροδρόμιου 250 ευρω.
Εύκολος προορισμός είναι το Παρίσι.
Δεν βλέπω λόγο να μην τα κλεισεις μόνος σου

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic