Γαλλία Νοτια Γαλλια με Αυτοτροχοσπιτο

Ioan

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Νορμανδια
Ειμαστε 4 ατομα και λεμε να νοικιασουμε αυτοτροχοσπιτο για 10 μερες απο Αγγλια και να φτασουμε Νοτια Γαλλια. Γνωριζει κανεις καποια καλα καμπινγκ? Λεμε να μεινουμε μια μερα στο Παρισι και μετα κατευθειαν κατω στα παραλια με μια σταση μονο (πιθανοτατα στη Λυον). Επισης σκεφτομαστε καθε μερα να αλλαζουμε και πολη ωστε να υπαρχει ποικιλια στα μερη που θα επισκευτουμε. Οποιαδηποτε πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη καθως ουτε απο καμπινγκ ξερουμε, ουτε εχουμε παρομοια εμπειρια.
Ευχαριστω
 

Kate7

Member
Μηνύματα
122
Likes
15
Επόμενο Ταξίδι
Europe roadtrip by moto
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πολύ καλή η ιδέα σας.
Για δείτε και αυτό το site : Camping en France
 

Ioan

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Νορμανδια
Βορεια Γαλλια

Τελικα αλλαξαν τα σχεδια μας και θα παμε Νορμανδια και λιγο Βρετανη. Κλεισαμε εισιτηρια 25/7-2/8 και το ταξιδι μας με το τροχοσπιτο ξεκινα απο το Amiens. Διαβασα καποιες πληροφοριες στο site. Οποιος εχει να προτεινει ωραια χωρια που δεν πρεπει να χασουμε με τιποτα η οποιοδηποτε αλλο tip...
Ευχαριστω!!!
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.746
Likes
6.486
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Από camping θα συναντήσεις πάρα πολλά στο εσωτερικό της Γαλλίας.
Είτε δημοτικά είτε ιδιωτικά. Θα δεις πινακίδες στους αυτοκινητόδρομους. Οι τιμές είναι πολύ καλές. Οι Γάλλοι σαν τουρίστες στον τόπο τους προτιμούν τα απλά πράματα και τα οικονομικά, και αυτά τους προσφέρονται.
 

Ioan

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Νορμανδια
Εχω διαβασει αυτα που αναφερονται στο site. Μου αρεσε πολυ η ιστορια και οι fotos. Θα παμε 4 ατομα, οι 2 μενουν Αγγλια, οποτε το νοικιασαν απο εκει, θα περασουν με πλοιο στο Calais και εμεις οι αλλοι 2 θα τους βρουμε στο Amiens. Υπαρχουν πολλα site για αυτοκινουμενα, απ' οσο ψαξαμε, αλλα μπορω να σου πω μονο για Αγγλια. Εμεις βεβαια το κλεισαμε απο εταιρεια του Λονδινου που μενουν τα παιδια και οχι απο site.
Χρειαζεται κανονικο διπλωμα αρκει να ειναι μεχρι 3.500 κιλα και κατηγορια Β
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.529
Μηνύματα
899.337
Μέλη
39.248
Νεότερο μέλος
Georgetsn

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom