• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Νησιώτικα διλήμματα

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Συμφωνώ απόλυτα για Κύθνο, με τη προϋπόθεση όμως ότι θα πάρεις το αμάξι μαζί σου, γιατί οι συγκοινωνίες είναι κάκιστες.
Κατά τα άλλα, κοντινό νησί, εκπληκτικές παραλίες και τοποθεσίες, οικονομιλά σχετικά, και πολύ ωραία κουζίνα.
Είναι μια καλή επιλογή;).

angryDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα
Ευχαριστω για τις απαντησεισ! Μετα απο ολοημερο ψαξιμο καταληξαμε αναμεσα στην Κυθνο και στην Κιμωλο.. Αναμεσα σε αυτα τα δυο Κυθνο λετε? Βρε παιδια, η Κιμωλος γιατι ειναι τοσο ακριβη? Ειδαμε τισ τιμεσ και κουφαθηκαμε!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ευχαριστω για τις απαντησεισ! Μετα απο ολοημερο ψαξιμο καταληξαμε αναμεσα στην Κυθνο και στην Κιμωλο.. Αναμεσα σε αυτα τα δυο Κυθνο λετε? Βρε παιδια, η Κιμωλος γιατι ειναι τοσο ακριβη? Ειδαμε τισ τιμεσ και κουφαθηκαμε!
Η Κίμωλος είναι πολύ πιο μικρό νησάκι. Δε χρειάζεται αμάξι κατά τη γνώμη μου, οπότε θα έλεγα τσέκαρε το σε περίπτωση που δε μπορέσεις να έχεις.
Εξίσου ποιοτική επιλογή στα δεδομένα που ψάχνεις.
Τώρα όσον αφορά τα δωμάτια, είναι πολύ περιορισμένα γι αυτό ίσως να έχει ανεβασμένες τιμές, αν και πρέπει να ψάχτεις τηλεφωνικώς για σιγουριά τέτοια εποχή.
Εγώ πέρυσι είχα πληρώσει σε πολύ νορμάλ πλαίσια πάντως.

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Η Κίμωλος θα κοστίσει παραπάνω και λόγω της απόστασης, σιγουρα θα ξοδέψετε περισσότερα να φτάσετε.
Για Κύθνο αν θέλεις πληροφορίες εχω να σου δώσω και για καταλύματα, παραλιες, φαγητο κλπ.
Χρειάζεσαι αυτοκίνητο για να γυρισετε παραλίες που έει πολλες και τα χωριά, νοικιάζουν στο λιμάνι, δεν ξερω αν ποτε θελετε να πατε, αλλά είναι κοντά, και απο Πειραια και απο Λαυριο.

αν χρειαστείτε οτιδήποτε, μου λες.

angryDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα
Η Κίμωλος θα κοστίσει παραπάνω και λόγω της απόστασης, σιγουρα θα ξοδέψετε περισσότερα να φτάσετε.
Για Κύθνο αν θέλεις πληροφορίες εχω να σου δώσω και για καταλύματα, παραλιες, φαγητο κλπ.
Χρειάζεσαι αυτοκίνητο για να γυρισετε παραλίες που έει πολλες και τα χωριά, νοικιάζουν στο λιμάνι, δεν ξερω αν ποτε θελετε να πατε, αλλά είναι κοντά, και απο Πειραια και απο Λαυριο.

αν χρειαστείτε οτιδήποτε, μου λες.
vickokka μαλλον για Κύθνο μας κόβω τελικα! Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορια για Κύθνο! για καταλύμματα πχ να προτιμήσουμε χώρα η μέριχα? Έχεις να προτείνεισ κάποιο συγκεκριμένο ξενοδοχειο/ενοικιαζομενα?
Παραλίες που προτείνεις, μέρη για ωραιο φαγητο κλπ! Καλοδεχούμενες όλεσ οι προτασεις :clap:

Σε ευχαριστώ πολύ :)

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
vickokka μαλλον για Κύθνο μας κόβω τελικα! Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορια για Κύθνο! για καταλύμματα πχ να προτιμήσουμε χώρα η μέριχα? Έχεις να προτείνεισ κάποιο συγκεκριμένο ξενοδοχειο/ενοικιαζομενα?
Παραλίες που προτείνεις, μέρη για ωραιο φαγητο κλπ! Καλοδεχούμενες όλεσ οι προτασεις :clap:

Σε ευχαριστώ πολύ :)
σου εσω στειλει μηνυμα

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
σου εσω στειλει μηνυμα
Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για τις παραπάνω πληροφορίες που αφορούν την Κύθνο, θα σου ήταν εύκολο να μου στείλεις κι εμένα πμ ή να τα ποστάρεις εδώ; Θενκς!

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για τις παραπάνω πληροφορίες που αφορούν την Κύθνο, θα σου ήταν εύκολο να μου στείλεις κι εμένα πμ ή να τα ποστάρεις εδώ; Θενκς!
θα σου στειλω μηνυμα

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω να βαλω στο τραπεζι και τη Ναξο ή εχετε αποφασισει?
Πολυ καλες παραλιες,καλη συγκοινωνια πολυ καλο φαγητο και σχετικα πρασινο νησι για Κυκλαδες.

Και να ρωτησω κατι σχετικο με Κυθνο οσους εχουν παει.Την Κυθνο την ειχα πολυ χαμηλα στις προτιμησεις μου..αντε για κανα 3ημερο ελεγα ετσι να δουμε πως ειναι.Αλλα ακουω και ξανακουω για εξαιρετικες παραλιες και ερωτω:Ισχυει?δεν βαζετε καμια φωτο ,οποιος εχει?Επισης απο συγκοινωνιες τι λεει?Εχει χωρια ...εχει καλη Χωρα?Εγω οσες φορες εχω περασει με καραβι απο διπλα ..βλεπω την απολυτη ξεραιλα .

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Εγω να βαλω στο τραπεζι και τη Ναξο ή εχετε αποφασισει?
Πολυ καλες παραλιες,καλη συγκοινωνια πολυ καλο φαγητο και σχετικα πρασινο νησι για Κυκλαδες.

Και να ρωτησω κατι σχετικο με Κυθνο οσους εχουν παει.Την Κυθνο την ειχα πολυ χαμηλα στις προτιμησεις μου..αντε για κανα 3ημερο ελεγα ετσι να δουμε πως ειναι.Αλλα ακουω και ξανακουω για εξαιρετικες παραλιες και ερωτω:Ισχυει?δεν βαζετε καμια φωτο ,οποιος εχει?Επισης απο συγκοινωνιες τι λεει?Εχει χωρια ...εχει καλη Χωρα?Εγω οσες φορες εχω περασει με καραβι απο διπλα ..βλεπω την απολυτη ξεραιλα .
Παραλίες και Χώρα ωραιες,μονο 2 οργανωμένες αλλα οκ,φαγητο και μπαράκια και στη Χώρα και στα Λουτρά και στο Μέριχα,συγκοινωνία οχι αστανα πανε!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Είναι περίεργο νησί η Κύθνος. Πολύ ιδιαίτερο.
Καμία σχέση με τις Κυκλάδες που έχουμε στο μυαλό μας.
Εχει το δικό της στυλ, που ή θα σ'αρέσει ή θα το απορρίψεις αμέσως.
Ακόμα και τα δικά της χρώματα, πολύ διαφορετικά με τα δεδομένα των τριγύρω νησιών. Ίσως, φέρνει πολύ στη Κέα, αν και δεν έχω πάει ακόμα, μόνο απο φωτογραφίες το συμπεραίνω.
Χωριά έχει αρκετά. Και η χώρα είναι πολύ όμορφη. Το μεγάλο ατού όμως απ ότι είδαμε κι εμείς είναι οι παραλίες της. Το νησί είναι σχετικά δύσβατο σε αυτό το θέμα, και για να δεις παραλίες χρειάζεται να χεις αμάξι. Η συγκοινωνία είναι ανύπαρκτη. Οι μετακινήσεις μας ήταν πιο πολύ με ταξί, και μιλάω για 15αυγουστο...
Γεγονός είναι, απ ότι μας είπαν και οι ντόπιοι, οτι η περίφημη παραλία κολώνα που όλοι ξέρουμε, και όλοι πήγαμε μόλις πατήσαμε στο νησί, είναι τριτο-τέταρτη στη σειρά. Τα καλύτερα λόγια λέγαν όλοι για τη παραλία του σκύλου, την οποία δε καταφέραμε να τη δούμε λόγω λίγων ημερών στο νησί.
Σίγουρα θα με ξαναβγάλει ο δρόμος στη Κύθνο, δεδομένου ότι έχω να δω αρκετά που δε πρόλαβα. Τώρα ας είναι και για τριήμερο, η πρόσβαση είναι εύκολη και ενδείκνυται για κάτι τέτοιο!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω ειδα καποιες φωτογραφιες αλλα δεν ξερω βρε παιδια κ παλι δεν ενθουσιαστηκα. Δεν ειδα ακριβως αυτο που εγω θεωρω ωραια παραλια. Μαλλον θα την αφησω κ παλι για αργοτερα η για τριημερο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom