eleva
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μάλλον Μαγνησία ξανά
- Ταξίδι-Όνειρο
- 12/10/1944
Αλλη μια σκεψη ειναι κουφονησια και Αναφη! Τι λετε;
Αν μιλάμε κ για τα δύο μαζί..δεν νομίζω ότι συνδυάζονται. Η Ανάφη έχει μια λιλιπούτεια πανέμορφη χώρα ζωγραφιά, την οποία όμως γυρίζεις με 10λεπτά περπάτημα το πολύ. έχει τέλειες ταβέρνες με φρέσκα θαλασσινά, μαγειρευτά κτλ σε καλές τιμές κ μπαράκια ίσως λιγότερα κ από τα δάχτυλα του ενός χεριού (τουλάχιστον έτσι ήταν προ 5 ετών). Παραλίες πολύ όμορφες, αμμουδερές κ συνεχόμενες, πάει λεωφορειάκι. Δες στο τοπικ της Ανάφης για περισσότερα. Θεωρείται πάντως πιο πολύ ζευγαρονήσι (αν κ έχω δει μικρές παρέες κι κει), πάνω από 5 μέρες προσωπικά θα βαριόμουν αλλά αυτά είναι γούστα...
Για Κουφονήσι δεν ξέρω, αλλά δεν πρέπει να είναι τόσο ανόθευτο όσο η Ανάφη κ μαζεύει σίγουρα πιο πολύ κόσμο. Εγώ θα σου έλεγα αν θέλετε ησυχία, όμορφη χώρα κ παραλίες κ μετά λιγαααακι κόσμο: Αστυπάλαια-Δονούσα (συνδέονται τέλεια με καράβι) κ μετά από Δονούσα στη Νάξο για την 2η βδομάδα σας. Φθηνά (σχετικά) νησιά όλα με τέλεια νερά (ειδικά η Δονούσα), ηρεμία αλλά όχι νέκρα κ μπορείτε κ χωρίς αμάξι (5-6 μέρες στην Αστυπάλαια αρκεί κ το λεωφορειάκι συν κάνα βαρκάκι για πιο απρόσιτες παραλίες κ τα μαγευτικά νησάκια που έχει).