hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
Δε το συζητάμε . Εννοείται αυτό που λες. Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι τα τοπία με γοητεύουν και παρέθεσα και τον οδηγό. Τα Φερόε τα χρησιμοποιούν πολλοί μηχανόβιοι για διήμερο στοπ-οβερ που έχουν τελικό προορισμό την Ισλανδία. Βέβαια, αν στο μέλλον γίνουν και πιο προσιττές οι τιμές τους, γιατί όχι; Για εμάς που μας γοητεύουν τέτοια μέρη.Fenia αυτό έγραψε ο traveller και συναινώ επειδή το είχα ψάξει. Ότι αντί να πας στις Φερόες χίλιες φορές καλύτερα Ισλανδία που έχει ανάλογα ίσως και πολύ καλύτερα τοπία
Ελπίζω μόνο να μην πηγαίνεις 26-27/4 γιατί θα είναι κλειστά κάποια αξιοθέατα για συντήρηση.Επαναφέρω το θέμα επειδή θα πάω τον επόμενο μήνα. Υπάρχει κάποιος που να έχει ΠΑΕΙ ως εκεί να μας πει πέντε πράγματα;
Όχι, 19-22/4 θα πάω. 26-27/4 θα είμαι στην Πόλη καθ' οδόν γι αλλού.Ελπίζω μόνο να μην πηγαίνεις 26-27/4 γιατί θα είναι κλειστά κάποια αξιοθέατα για συντήρηση.
https://www.visitfaroeislands.com/closed/
Προς το παρόν έχουμε κλείσει πτήσεις, έχουμε νοικιάσει αυτοκίνητο και ψάχνουμε για κατάλλυμα, θα δούμε μετά και για εκδρομές (ελικοπτεράδες, βαρκάδες κλπ). Δεν περιμένω σε καμμία περίπτωση κάτι ανάλογο με Σβάλμπαρντ, δε νομίζω κάν ότι πρέπει να μπαίνουν στην ίδια κουβέντα. Περιμένω κάτι ανάλογο με τα Scottish Highlands, στο λίγο ακόμα πιο άγριο.@taver να σε ρωτήσω; Έχεις κλείσει εκδρομές στα Φερόε, γιατί δε νομίζω να υπάρχουν σε τόσο μεγαλη πληθώρα όπως στα Σβάλμπαρντ που πήγες. Είναι ένα ταξίδι που θα κάνω κάποια στιγμή σίγουρα, ονειρεύομαι τα νησιά αυτά από την παιδική μου ηλικία, οπότε κι εγώ και πολλοί εδώ στο φόρουμ θα σου είμασταν ευγνώμονες αν μας έγραφες μετά μια ιστορία.