Νικος Κατιμ
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Έφτασα στο Κατμαντού μετά από απίστευτη ταλαιπωρία που μας την πρόσφερε η Turkish airlines. Το Κατμαντού έχει μια περίεργη αύρα που τότε δεν ταίριαξε με την διάθεση μου,απλά. Ολα αυτά για μισή μέρα, μετά έφυγα για Ποκάρα και Τσιτουάν. Τις τελευταίες 3-4 μέρες λοιπόν που τις πέρασα στο Κατμαντού, ήταν σα να πήγα 1η φορά. Την ξεζουμισαμε οσο μπορούσαμε στο περπάτημα, ναους,γειτονιες , αγορές κτλ. Η περιοχη Thamel απίστευτη οπως και η Durbar square. Η κοντινή Μπακταπούρ ,μαγική. Έγινε λοιπόν το Κατμαντού από τις καλύτερες μου εμπειρίες. Η Ποκαρα είναι όμορφη πόλη. Και η λίμνη πανέμορφη. Εντάξει έχεις δει είπες πολλες λίμνες, μια βαρκάδα θα κάνεις. Αλλα η πόλη, και η παλιά πόλη επίσης, εχουν ενδιαφέρον. Εμεις κάτσαμε 4 μερες.Επίσης, και απο εκεί μπορείς να κλείσεις πεζοπορία. Οπότε κανονίζεις εσυ πόσο θα κάτσεις στην πόλη. Γούστα είναι αυτά, εμείς πεζοπορία δεν κάναμε,δεν ειχαμε χρόνο. Ισως σε επόμενο ταξίδι..Γιατί το είχες μισήσει αρχικά φίλε μου; Εγώ νομίζω πως θα ξετρελαθώ με το Κατμαντού, με όσα έχω δει μέχρι στιγμής και θέλω να δω πάρα πολλά!