Μα είναι ερώτηση αυτή???? Βάλτε καιΛοιπον εχουμε και κανουμε καταμετρηση βδελων:
- Ερση (μετα του αφεντη αυτης)
- vagantos (μετα της κυριας του)
αλλος κανεις;
Αυτά τα λες για να μας απογοητεύσεις; Τέλεια θα είναι! Χωράνε κι άλλοι;Στην Αιθιοπία για κοιλάδα Ομο με διαμονή και σε σκηνές στη μέση του πουθενά.
Απογοήτευσέ τους λίγο! έτσι όπως πας θα κλείσεις πούλμαν
Νεπαλέζικη μουσική αγοράσαμε και εμείς πολύ ενδιαφέρουσα, από ότι βλέπω προετοιμάζεσαι με πολλαπλούς τρόπους για το επόμενο ταξίδι σου.Πολυ ομορφες διηγησεις. Συνεχισε Ιωαννα και θα σε ''αφουγκραζομαστε'' προσεκτικα. Σε απολαυσα ακουγοντας μετα απο καιρο Νεπαλεζικη μουσικη.
Ντίνα μου χρόνια πολλά:xmas_biggrin:, έχεις δίκιο να δίνεις το "μπράβο" σου στους λιλιπούτειους γιατί πραγματικά και στο Νεπάλ και στο Βιετνάμ με το κέφι τους και την όρεξη τους πολλαπλασίασαν την απόλαυση του ταξιδιού, όσο για τις μαμάδες δεν ξέρω πόσο αλώβητες βγήκαν λένε ότι τα αποτελέσματα του λεξοτανίλ αργούν να φανούν :xmas_cheesygrin:. Πέρα από την πλάκα είμαι πολύ χαρούμενη που η βαφτισιμιά μου έχει τέτοιους γονείς.Ο Stav μας μίλησε γι αυτή σας την εμπειρία και εγώ έσπευσα να την απολαύσω.Η διήγησή σου πραγματικά με μετέφερε σ αυτή τη μακρινή χώρα
χωρίς όμως να νιώσω την παραμικρή κούραση.
Ένα μεγάλο Μπράβο, στους λιλιπούτειους της παρέας και στις μαμάδες που βγήκαν αλώβητες απ το εγχείρημα των βλασταριών τους με το λεωφορείο.
Μετά απ αυτό θα πρέπει ν αντέχουν τα πάντα.:xmas_wink: