pattyyy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- χμ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- νότια αφρική
Τέλειο το ταξίδι σας και γραμμένο με μοναδικό τρόπο! Πραγματικά υπέροχο!
μπραβο σας παιδια που τολματε τοσο μακρυνα ταξιδια.σας ζηλευω.αλλα που θα παει θα παρω και εγω στο μελλον μια παρομοια αποφαση.Πολύ ωραία ιστορία! Πραγματικά απολαυστική!!!
Είχα διαβάσει την ιστορία σου, αλλά ο Σταύρος μας μίλησε αρκετά στη συνάντηση για αυτό σας το ταξίδι κι έτσι αποφάσισα να την κάνω επανάληψη :xmas_cheesygrin: για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της περιπέτειας σας. Από τα λεγόμενα του Σταύρου και από την ιστορία σου συμπεραίνω ότι είχατε συναρπαστικές εμπειρίες στο Νεπάλ και στα Ιμαλάια που είναι και το ταξίδι-όνειρο για μένα :xmas_biggrin:
Για ενημέρωσέ μας για το επόμενο ταξίδι σας... Αν υπάρχει μια θεσούλα και για μένα μπορεί να σας ακολουθήσω. Για τόσο μακρινούς προορισμούς είναι λίγο δύσκολο να βρω παρέα, οπότε αν με θέλετε μπορεί και να το αποφασίσω να πάω λίγο πιο μακριά :xmas_rolleyes:
Κι εγώ σου υπόσχομαι ότι:
θα' μαι καλό παιδί
άριστος ταξιδευτής
αρκεί εσύ και μόνο εσύ
να είσαι οργανωτής!!! :xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:
:xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz:Πολύ ωραία ιστορία! Πραγματικά απολαυστική!!!
Είχα διαβάσει την ιστορία σου, αλλά ο Σταύρος μας μίλησε αρκετά στη συνάντηση για αυτό σας το ταξίδι κι έτσι αποφάσισα να την κάνω επανάληψη :xmas_cheesygrin: για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της περιπέτειας σας. Από τα λεγόμενα του Σταύρου και από την ιστορία σου συμπεραίνω ότι είχατε συναρπαστικές εμπειρίες στο Νεπάλ και στα Ιμαλάια που είναι και το ταξίδι-όνειρο για μένα :xmas_biggrin:
Για ενημέρωσέ μας για το επόμενο ταξίδι σας... Αν υπάρχει μια θεσούλα και για μένα μπορεί να σας ακολουθήσω. Για τόσο μακρινούς προορισμούς είναι λίγο δύσκολο να βρω παρέα, οπότε αν με θέλετε μπορεί και να το αποφασίσω να πάω λίγο πιο μακριά :xmas_rolleyes:
Κι εγώ σου υπόσχομαι ότι:
θα' μαι καλό παιδί
άριστος ταξιδευτής
αρκεί εσύ και μόνο εσύ
να είσαι οργανωτής!!! :xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:
Σε βλέπω να την παίρνεις γρήγορα την απόφαση, για την ώρα ...καλή Ρωσία.:xmas_biggrin:μπραβο σας παιδια που τολματε τοσο μακρυνα ταξιδια.σας ζηλευω.αλλα που θα παει θα παρω και εγω στο μελλον μια παρομοια αποφαση.
Αχ, βρε Ιωάννα μου δυστυχώς δε θα μπορέσω να είμαι στη Ναύπακτο. Μένω στην Αθήνα και το Σάββατο δουλεύω. Ελπίζω η παρουσία στην κοπή της πίτας να μην είναι κριτήριο για να έρθει κάποιος μαζί σας :xmas_rolleyes::xmas_rolleyes::xmas_rolleyes::xmas_razz::xmas_razz::xmas_razz:
Πολύ καλό το τραγουδάκι, αλλά οργανωτής δεν θα πρέπει να είμαι εγώ, ο Σταύρος είναι κατάλληλος για αυτά, έτσι θα έχουμε και κάποιον για να του γκρινιάζουμε για κάθε αναποδιά που θα μας τυχαίνει:xmas_mrgreen:. Ελπίζω να σε δω στην κοπή της πίτας και εκεί θα σε ενημερώσουμε για το επόμενο ταξίδι μας και θα αποφασίσεις αν όντως θέλεις να έρθεις μαζί ή όχι. Καλή χρονιά.