• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεο μελος του forum

Cubanos1987

New Member
Γεια σας!Διαβάζοντας καμποσο καιρο το απίστευτο αυτο forum και αγαπώντας τα ταξίδια αποφάσισα να φτιάξω και εγω εναν λογαριασμό ωστε να μπορω να μοιράζομαι τις ιστορίες μας μαζι σας,επειδη διαμένω στην Ιτεα αλλα κατάγομαι απο την αγια ευθυμία δεν υπάρχουν και πολλα πράγματα να σας πω απο αυτα τα μερα για αυτο θα ηθελα αρχικα ως παιχνιδι να μας πειτε σε ποσες χωρες εχετε επισκεφθεί και ποιες ηταν οι καλύτερες,ώστε να μπορεσω να ζήσω πανομοιότυπες εμπειρίες.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
καλως ηλθες

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Για μένα οι καλύτερες ήταν:
Περού. Ινδία, Ινδονησία, Ιαπωνία, Ισπανία, Ελλάδα, Βολιβία, Νεπάλ, Γουατεμάλα και Αιθιοπία.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Κατάγεσαι από την Αγ. Ευθυμία και λέγεσαι cubanos. Ε, αν δεν απαντούσε και σε σένα ο @Yorgos θα ήταν σκάνδαλο... :)

fotast

Member
Τι μαθαίνει κανείς...Η Αγία Ευθυμία(θα ψάξω να βρω που είναι) συνδέεται με την Κούβα;:)

Kitten25

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Γεια σας!Διαβάζοντας καμποσο καιρο το απίστευτο αυτο forum και αγαπώντας τα ταξίδια αποφάσισα να φτιάξω και εγω εναν λογαριασμό ωστε να μπορω να μοιράζομαι τις ιστορίες μας μαζι σας,επειδη διαμένω στην Ιτεα αλλα κατάγομαι απο την αγια ευθυμία δεν υπάρχουν και πολλα πράγματα να σας πω απο αυτα τα μερα για αυτο θα ηθελα αρχικα ως παιχνιδι να μας πειτε σε ποσες χωρες εχετε επισκεφθεί και ποιες ηταν οι καλύτερες,ώστε να μπορεσω να ζήσω πανομοιότυπες εμπειρίες.
Εχω παει (και ζησει) Αγγλια, Σκωτια, Ιταλια, Γαλλια, Ισπανια, Γερμανια, Νεα Υορκη και Κουβα. Αγαπημενο ταξιδι η Κουβα αλλα και η Νεα Υορκη ονειρο! Ανυπομονω να παω Λας Βεγκας και Βιετναμ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom