neraida
Member
καλησπερα σε ολους. πρωτη φορα μιλαω σε φορουμ, δεν ημουν ποτε υπερ των γνωριμιων μεσω ιντερνετ και γενικα υπερ της επικοινωνιας με αγνωστους μεσω ιντερνετ αλλα σε ενα διαδικτυο που αφορα τα ταξιδια ειναι δυσκολο να αντισταθεις. υπαρχει η φραση που λεει no place like home, εγω θα παω κοντρα και θα πω: ειναι παντου καλα αρκει να ειναι μακρυα απο εδω.. με τασης φυγης απο μικρη ηλικια. . δεν βαριομουν ποτε τους ανθρωπους γυρω μου γιατι παντα κατι καινουριο μπορει να εχουν να σου δωσουν, βαριομουν ομως παντα το ιδιο μερος. το να εισαι καθε μερα στο ιδιο μερος .. και το καλοκαιρι η μητερα μου που επεμενε να παρω καινουρια αυτοκινητο αντι για να παω στην Ισπανια, εγω δεν πηρα καινουριο αυτοκινητο, αλλα στην Ισπανια πηγα. τα ταξιδια ειναι επενδυση ψυχης, ειναι λογος για να υπαρχεις και να ζεις ..
ειναι ωραιο να κλεινεις τα ματια και να ονειρευσαι πως καθεσαι στα κεραμιδια μιας παριζιανικη σκεπη ενος κτιριου στην Μονμαρτη, νυχτα, σκοταδι, και να χαζεβεις τα φωτα στην πολη του Φωτος. .
νεραιδουλα ..
ειναι ωραιο να κλεινεις τα ματια και να ονειρευσαι πως καθεσαι στα κεραμιδια μιας παριζιανικη σκεπη ενος κτιριου στην Μονμαρτη, νυχτα, σκοταδι, και να χαζεβεις τα φωτα στην πολη του Φωτος. .
νεραιδουλα ..