• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεο Μελος

theo330

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κινα
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Καλημερα σας
Το πρωτο μου ταξιδι ηταν 11 χρονων στην Βουλγαρια.Ακολουθησαν εκατονταδες ακομα ταξιδια.
Το πιο προσφατο στην Μυκονο πριν 1 μηνα και στην Αιγυπτο τον περασμενο Φλεβαρη.

Το τελευταιο και μεγαλυτερο ταξιδι μου,δεν ξερω ποτε θα το κανω :haha::haha:

_antonis_

Member
Καλά πλάκα μας κάνεις;;;

Παιδιά πρέπει να απαγορευτεί να μπορεί κανείς να βάζει πάνω απο 50 χώρες στους χάρτες, δεν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά, ζηλεύω απιστευτα!!!! Πότε θα προλάβω;;;;

Ααααα...καλώς ήρθες, με τέτοιο χάρτη ξέχασα να το γράψω στην αρχή.. :rolleyes:

varioAthens

Member
Τι χάρτης είναι αυτός καλέ? :shock: Τόσα μέρη και "στέκεσαι" στη Μύκονο? Γρήγορα γράψε μας ταξιδιωτικές ιστορίες!!!
Καλωσόρισες theo330!!! :)

theo330

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κινα
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Τα περισσοτερα ειναι επαγγελματικα ταξιδια και στα περισσοτερα των περισσοτερων ουτε καν εχω ΒΓΕΙ απο το αεροπλανο.
Απλως τα ανεφερα,γιατι,τι διαολο...εχω παει !

varioAthens

Member
Τα περισσοτερα ειναι επαγγελματικα ταξιδια και στα περισσοτερα των περισσοτερων ουτε καν εχω ΒΓΕΙ απο το αεροπλανο.

Ε καλά, γράψε μας ιστορίες από τα αεροδρόμια!!! :bleh::haha:

theo330

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κινα
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Σαν ταξιδιωτης,τα μερη που εχω επισκεφτει ειναι τα λιγο-πολυ κλασσικα τουριστικα.
Σχεδον ολη την Ευρωπη καμποσες φορες με αυτοκινητο,βορεια Αφρικη,Καναρια νησια,Ταιλανδη,Εμιρατα,ΗΠΑ,Καναδας,Περου κ.λ.π

Και μην το ξεχασω

Μιλ μερσι για το καλωσορισμα

_antonis_

Member
Σαν ταξιδιωτης,τα μερη που εχω επισκεφτει ειναι τα λιγο-πολυ κλασσικα τουριστικα.
Σχεδον ολη την Ευρωπη καμποσες φορες με αυτοκινητο,βορεια Αφρικη,Καναρια νησια,Ταιλανδη,Εμιρατα,ΗΠΑ,Καναδας,Περου κ.λ.π

Και μην το ξεχασω

Μιλ μερσι για το καλωσορισμα
Ρε παιδιά, μόνο η δική μου δουλειά δεν έχει σχέση με ταξίδια; Πολύ άδικη αυτή η ζωή, ελπίζω στην επόμενη! :D
Και πάλι πολλά είναι αυτά που λές! Πάντα τέτοια! :D

SARAH

Member
Καλώς ήλθες λοιπόν...και καλή συνέχεια στα ταξίδια σου...αλλά βρε παιδιά μόνο αεροδρόμια παίζει?

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Καλως ηρθες στην παρεα μας, για ξεκινα να γραφεις καμια ιστορια

theo330

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κινα
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Καλως ηρθες στην παρεα μας, για ξεκινα να γραφεις καμια ιστορια

Θα περιγραψω με λιγα λογια το ταξιδι μας στην Αιγυπτο . . . και αυτο που συνεβη κατα την διαρκεια του.
Εαν καποιο δρομολογιο με φερει πανω απο αυτην την χωρα,οπωσδηποτε θα παρακαμψω,ουτε ζωγραφιστη δεν θελω να την βλεπω.

Καντε υπομονη ομως,ισως αυριο να αρχισω !

Αν βρω ωρα ......

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες!κι ότι ετοιμαζόμουν να πώ ένα πολύ ''γερό χαρτί"στην ταξιδ.παρέα μας με 118 χώρες!:roll:τώρα με μπέρδεψες:haha:,
μόνο σαν πλάνο από αεροπλάνο θεωρείται ταξίδι στη χώρα και την κοκκινίζουμε στο χάρτη;;:rolleyes::haha:μήπως πρέπει να κάνεις εσύ ειδικά δύο χάρτες;....πλάκα κάνω,και πάλι καλώς όρισες και καλά πραγματικά ταξίδιαααα!

getxowoman

Member
Και στη Νεα Ζηλανδια τι σε πηγε; Ποιος ανεμος σε κατεβασε εκει κατω;

Καλως ηρθες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403