• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεος στο TravelStories

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Καλώς μας ήλθες !

Bρε είσαι από το Καστόρι ??

Ειχα πάει φέτος στο Ταυγετο για 6 μέρες (αρχές Γενάρη) και πολύ μου άρεσε το Καστόρι....

πήραμε και το ψωμάκι μας από το φούρνο, ήπιαμε και το καφεδάκι μας στο Νοrth ....
κεφαλοχώρι σε σχέση με τ΄άλλα χωριά....

Αααα στο Γεωργίτσι , στο "Μύθος" έφαγα ένα από τα ωραιότερα φαγητά που έχω φάει στη ζωή μου (κότσι... πεντανόστιμο :clap:)

Και τον Ταυγετο τον γνωρίσαμε αρκετά, χάρη στο Γιώργο Κανελλόπουλο (ορειβάτης και καταφυγιάρχης) :lol::lol::clap:

Αλήθεια υπάρχει το Γυμνάσιο-Λύκειο ή το έκλεισαν βάσει των νέων δήμων?

kastori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καστόρι Λακωνίας
Ναι από το Καστόρι!

Το σχολείο δεν θα κλείσει!

To Καστόρι όντως είναι το κεφαλοχώρι και το μόνο που έχει εμπορική κίνηση (καταστήματα) και τωρα προσπαθεί και τουριστική! 4 Ξενώνες φτιάξανε τα 5 τελευταία χρονια! Δείτε εδω τους 2 από τους 4 σύντομα θα βάλουμε και τους άλλους ξενώνες
https://tokastori.wordpress.com/hotels/

Το χωριό κάνει τα πρώτα του βήματα στον τουρισμό και το αξίζει εως τώρα ήταν στην αφάνεια άλλα με ιδιωτικές πρωτοβουλίες και σε πείσμα των καιρών , αρκετοί αγοράζουν παλιά σπίτια (ακόμα και άσχετοι με το χωρίο) , 4 ξενώνες φτιάχτηκαν σε 5 χρόνια κάτι λέει αυτο... από φυση και πράσινό είναι το δυνατό του <<χαρτί>> , ελπίζουμε και σε καλύτερες ημέρες!

Τέλος ο νέος δρόμος Τρίπολη - Σπάρτη που θα είναι έτοιμος το 2013 θα κόψει 30 λεπτά ακόμα οπότε σε 2,30 ώρες από Αθήνα με ευθείες! και μόλις 15 λεπτά από Σπάρτη!

kastori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καστόρι Λακωνίας
Να προσθέσω ότι στο μπαράκι North στο καστόρι φτιάχνουν και καλό Freddo capucino... επιτέλους!! Δύσκολο να το βρεις σε χωριό να φτιάχνουν Freddo της προκοπής!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
To site σας ειναι πολυ καλο παιδια.
Μας ειχε ξεφυγει αυτο το χωριο.Εχει κ ωραιο καρναβαλι διαβασα.Μπορει το 3ημερο της Αποκριας να κατεβουμε Μανη και να παμε Καστορι Καθαροδευτερα.

kastori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καστόρι Λακωνίας
Εχει τρελη πλάκα το αποκριάτικο καρναβάλι στο Καστόρι! Τα άρματα είναι αυτοσχέδια με πολύ χιούμορ! Αν σας παίρνει καθίστε 1-2 ημέρες παραπάνω για να πάτε και καμία βόλτα σε κανένα φαράγγι ή βόλτα στο βουνό (Ταύγετο) , δεν είναι ανάγκη να έχετε 4χ4 πάει και κανονικό αμάξι.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εμεις Μανη κατεβαινουμε οποτε και καλοκαιρι και Πασχα σιγουρα θα εχουμε ευκαιριες να πηγαινουμε ημερησιες.Εκει που ειχαμε πηξει στην Παναγια τη Γιατρισσα ,το δασος της Βασιλικης ,το Μυστρα-Παρορι ,καταφυγιο Ταυγετου κλπ ...ωραιο θα ειναι να εξερευνησουμε κατι διαφορετικο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom