• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεοπλουτισμός και Ματαιοδοξία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

karfitsa

Member
καλυνηχτα τρολλς γιατι μαλλον εσεις τρολλαρετε παω για υπνο αρκετκλα μιλησα προφανοσ δεν καταλαβενεται τι σας λεω oooooo
Παιδια λιγο ελειψα και το κανατε το κοριτσι να παραμιλαει....ντροπη σας :p...
(ακομα κοιμαται ο def......;)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ θυμήθηκα ένα παλιό τηλεπαιχνίδι που λεγόταν the wall. Σεις οι ζάμπλουτοι που έχετε γιουτούμπιον θα βρείτε όμορφα πράγματα.

Αν και για να οφτοπικίσω, το κορυφαίω νομίζω ήταν το The Mission, γνωστό και ως ΓαMission, όπου όχι μόνο έπεσε μπινελίκωμα και ξύλο με το καφάσι, αλλά σήμερα έμαθα πως ο πρωταγωνιστής Στεφνής είναι στης φυλακής τα σίδερα γιατί εν τέλει το έκανε το φονικό της βεντέτας (δεν κάνω πλάκα).

Borealis

Member
Εγώ θυμήθηκα ένα παλιό τηλεπαιχνίδι που λεγόταν the wall. Σεις οι ζάμπλουτοι που έχετε γιουτούμπιον θα βρείτε όμορφα πράγματα.

Αν και για να οφτοπικίσω, το κορυφαίω νομίζω ήταν το The Mission, γνωστό και ως ΓαMission, όπου όχι μόνο έπεσε μπινελίκωμα και ξύλο με το καφάσι, αλλά σήμερα έμαθα πως ο πρωταγωνιστής Στεφνής είναι στης φυλακής τα σίδερα γιατί εν τέλει το έκανε το φονικό της βεντέτας (δεν κάνω πλάκα).
Μήπως καλύτερα να δεις Μουντιάλ? ποιος χέστηκε για τον Στεφανή?

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Εκείνο το ένα like πώς μπήκε δεν μπορώ να εξηγήσω εγώ.... Κάτι οι εννέα σελίδες, κάτι το Chateau Margaux του 1787, κάτι η γαλλική Πολυνησία όπου διαμένω εσχάτως, μπερδεύτηκα η πυργοδέσποινα....
Κι έχω να βρω και το ΙΒΑΝ της αφρικάνας μάνας...

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Μα τι να επιχειρηματολογήσεις?Με το που διάβασα τον τίτλο κατάλαβα περι τίνος πρόκειται και μου ήρθε στο μυαλό ένα αγαπημένο παλιό σήριαλ το ''Πλούτος και Ματαιοδοξία΄΄!!!:D
Φοβερο σηριαλ,μπραβο Γιαννη που μας το θυμισες!

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Οι δικές μου οι διακοπές δεν είναι πολυδάπανες εκτός αν για σας 300 ευρώ θεωρουνται πολυδάπανα σε αντίθεση με όσα χαλάτε εσείς.
Κακώς πολύ κακώς!! αυτα τα χρηματα θα μπορουσες να τα εχεις στειλει στα παιδια που πεινανε...και να μην τα πινεις ποτακια στη Σαντορινη..ασε που θα καθόσουν και στο σπιτι και δεν θα ανησυχούσαν και οι δικοι σου..

demie

Member
χαχα!!! Να΄σαι καλά ρε κοπελιά μάς έκανες και γελάσαμε!!!

Πάντως να σε ενημερώσω πως υπάρχουν και πιο φθηνοί προορισμοί από την Σαντορίνη, θα σού περισσέψουν τα χρήματα και θα μπορέσεις να τα στείλεις και στα παιδάκια στην Αφρική...δε σου λέω για Καραϊβική γιατί εκεί το φυσάααανε το χρήμα σου λέω...ειδικά στην Αϊτή που το 2010 έγινε ο σεισμός και ισοπεδώθηκαν τα πάντα! Αλλά να μού πεις ήταν μια καλή ευκαιρία έτσι ώστε οι πάμπλουτοι Αϊτινοί να φτιάξουν καινούργιες βίλες μιας και βαρέθηκαν τις παλιές...βίλες πάντα!!!
Έχω και μία ερώτηση να σού κάνω, οκ εμείς είμαστε πλούσιοι Εκαλιώτες (ρε παιδιά όλοι γείτονες είμαστε και δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ;;; Να κανονίσουμε να έρθετετε στη βίλα μου, να ανοίξουμε σαμπάνια Moet πάντα, να καπνίσουμε πούρα Αβάνας, κτλ. και ταυτόχρονα να σχεδιάσουμε το επόμενο ταξίδι στο Λονδίνο που φυσικά και θα κοστίσει 5000!!!) και τρώμε τα λεφτά του μπαμπά αλλά ταυτόχρονα βγάζουμε και 3.500 ευρώ...εσύ, λοιπόν, που λες πως δε δουλεύεις, πώς ζεις;;; Ποιανού τα λεφτά τρως;;;

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Εκείνο το ένα like πώς μπήκε δεν μπορώ να εξηγήσω εγώ.....
Καλό θα ήταν να ελεγξεις τους αυλικούς σου/υποτελείς/υπηρετικον προσωπικόν σου. Μερικές φορες είναι η αλήθεια και εμένα μου δημιουργούν προβλήματα οι πληβείοι πατρικιοι.

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Καλά, μόλις πήρα χαμπάρι το θέμα!Έλα, πείτε, ποιος είναι;;; Θα μαντέψει κανείς από τους παλιούς; Γνωρίζεστε καλύτερα...Έχω ήδη κάποιες υποψίες...

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Καλό θα ήταν να ελεγξεις τους αυλικούς σου/υποτελείς/υ[ηρετικον προσωπικόν σου. Μερικές φορες είναι η αλήθεια και εμένα μου δημιουργούν προβλήματα.
Τι προβλήματα έχουμε κι εμείς οι πλούσιοι...

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Οι δικοί μου, cherie, δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ... Δεν πιάνουν wifi οι αχυροκαλύβες...

Δε μας είπες όμως, σε ποιο ρεζόρτ της Αμπχαζίας θα ξεκαλοκαιριάσεις φέτος?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh