orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
συμφωνω με την προλαλησαντα το κλεινουμε;;; και 17 και 23 ????
συμφωνω με την προλαλησαντα το κλεινουμε;;; και 17 και 23 ????
Συμφωνώ και εγώ!!!αυτη η σολομωντεια λύση ,νομιζω οτι ειναι η καλυτερη....έτσι θα ναι ολοι ευχαριστημενοι και οι φυσικα οι πιο τυχεροι θα μπορουν να παρευρεθουν και στις δυο
Τι σε νοιάζει για τις 23, ρε? Αφού είπε θα το οργανώσει το κορίτσι. Άμα τελειώσει, θα κάνει ανακοινώσεις.οτσεϊ λοιπον τα βρηκαμε,no more waste of time please ... next subject: μερος και ωρα(μεσημερι,απογευμα ή βραδυ) για τις 17 .. ειμαι ακατεχος απο Θεσσαλονικη οποτε θελω προτασεις ... για τις 23 εχουμε πει απογευμα(6-7 ας πουμε) .. fenia εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου για τις 23 ???
Τι σε νοιάζει για τις 23, ρε? Αφού είπε θα το οργανώσει το κορίτσι. Άμα τελειώσει, θα κάνει ανακοινώσεις.
Για τις 17, δημοκρατικά αποφασίζουμε να το αναλάβεις εσύ. Άντε, να σε βοηθήσει κι ο SPROM. Και δε δεχόμαστε αντιρρήσεις. Ευκαιρία να μάθεις και κάτι πριν φύγεις...
Πού είναι η Συμφωνία; Επίσης: πού είναι η συμφωνία;Προτείνω μερικά μαγαζιά :
Συμφωνία, γιατί μ'αρέσει το περιβάλλον
Caffe del arte >>
Κέδρινος Λόφος, γιατί έχει πάρκινγκ και θα δούμε ωραίο ηλιοβασίλεμα.
Για τις 17 νομίζω στις 13:00 είναι καλή ώρα και για τις 23 μάλλον 17:00
Υπάρχει, η Συμφωνία Στην Ερμού σε όροφο είναι,με Βενιζέλου.Πού είναι η Συμφωνία; Επίσης: πού είναι η συμφωνία;
ΚΑΤΩ ο Κέδρινος Λόφος
Αναρωτιέμαι, γιατί οι συναντήσεις γίνονται κάθε φορά στην περιφέρεια του κέντρου και όχι μέσα στο κέντρο;; Δεν υπάρχει κάποιο συμπαθητικό μαγαζί στο κέντρο για να πάμε; Μου έρχεται ο Ερμής στο μυαλό τώρα. Αλλά θα υπάρχουν κι άλλα. Όχι;