• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεα συναντηση Θεσσαλονικης και των περιχωρων στις 18/12 ????

Πότε να γινει η συναντηση της Θεσσαλονικης;

• 17 Δεκεμβριου

Votes: 15 57,7%
  • 18 Δεκεμβριου

Votes: 1 3,8%
  • 23 Δεκεμβριου

Votes: 10 38,5%

• Total voters
    26
  • Poll closed .

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
συμφωνω με την προλαλησαντα :) το κλεινουμε;;; και 17 και 23 ????

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
εγώ από πριν είχα πει όχι για τις 23/12, αφού είναι προπαραμονή Χριστουγέννων υπάρχουν υποχρεώσεις με βαφτησίμια, σχολικές γιορτές και στην τελική είναι ανέφικτο για πολλούς. Τελικά δεν καταλαβαίνω οι συγκεντρώσεις γίνονται μόνο για ελεύθερους ή και γι'αυτούς που έχουν υποχρεώσεις;;;;; Γιατί εδώ και καιρό το παρακολουθώ το θέμα και έχω χάσει πολλές συγκεντρώσεις (ενώ παλιά συμμετείχα σε πολλές) μόνο και μόνο γιατί δεν υπολογίζονται κάποιοι παράγοντες....

Dafni

Member
συμφωνω με την προλαλησαντα :) το κλεινουμε;;; και 17 και 23 ????

αυτη η σολομωντεια λύση ,νομιζω οτι ειναι η καλυτερη....έτσι θα ναι ολοι ευχαριστημενοι και οι φυσικα οι πιο τυχεροι θα μπορουν να παρευρεθουν και στις δυο;)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Συμφωνώ με τις προλαλήσασες.

ΥΓ. Στις 17, έτσι κι αλλιώς, εγώ "πρωινός" θα είμαι, φορμαρισμένος από ανάλογη "συνάντηση" που θα γίνει την προηγουμένη...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Οπως προλάλησα λοιπόν, αναλαμβάνω τη διοργάνωση της συνάντησης στις 23.
Αν συμφωνείτε. Δημοκρατία πάνω από όλα.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
οτσεϊ λοιπον τα βρηκαμε,no more waste of time please ... next subject: μερος και ωρα(μεσημερι,απογευμα ή βραδυ) για τις 17 .. ειμαι ακατεχος απο Θεσσαλονικη οποτε θελω προτασεις ... για τις 23 εχουμε πει απογευμα(6-7 ας πουμε) .. fenia εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου για τις 23 ???

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
οτσεϊ λοιπον τα βρηκαμε,no more waste of time please ... next subject: μερος και ωρα(μεσημερι,απογευμα ή βραδυ) για τις 17 .. ειμαι ακατεχος απο Θεσσαλονικη οποτε θελω προτασεις ... για τις 23 εχουμε πει απογευμα(6-7 ας πουμε) .. fenia εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου για τις 23 ???
Τι σε νοιάζει για τις 23, ρε? :) Αφού είπε θα το οργανώσει το κορίτσι. Άμα τελειώσει, θα κάνει ανακοινώσεις.

Για τις 17, δημοκρατικά αποφασίζουμε να το αναλάβεις εσύ. Άντε, να σε βοηθήσει κι ο SPROM. Και δε δεχόμαστε αντιρρήσεις. Ευκαιρία να μάθεις και κάτι πριν φύγεις... :cool:

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Τι σε νοιάζει για τις 23, ρε? :) Αφού είπε θα το οργανώσει το κορίτσι. Άμα τελειώσει, θα κάνει ανακοινώσεις.

Για τις 17, δημοκρατικά αποφασίζουμε να το αναλάβεις εσύ. Άντε, να σε βοηθήσει κι ο SPROM. Και δε δεχόμαστε αντιρρήσεις. Ευκαιρία να μάθεις και κάτι πριν φύγεις... :cool:

Τον σπρομ να τον αφήσετε ήσυχο. Επαναστατεί, δεν έχει χρόνο για συναντήσεις ταξιδιωτικών fora! :bleh:
Εσύ θα ρθεις και στις δύο;
Επιπλέον, τι είναι αυτά τα σφίγγα-like ''σε αντίστοιχη συνάντηση'' και ''αφού θα βρεθώ στη μυστική συνάντηση τάδε'', κύριε βαβαδουμα;
Προτείνω στην επιτροπή αγώνα του Τραβελστοριζ να πατάξει το ελιτίστικο στοιχείο της μπουρζουαζίας με το προσωνύμιο ''βαβαδουμα''. Ήρωεεεεςςς, άπαρτα βουνάαα :clap:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Προτείνω μερικά μαγαζιά :
Συμφωνία, γιατί μ'αρέσει το περιβάλλον
Caffe del arte >>
Κέδρινος Λόφος, γιατί έχει πάρκινγκ και θα δούμε ωραίο ηλιοβασίλεμα.

Για τις 17 νομίζω στις 13:00 είναι καλή ώρα και για τις 23 μάλλον 17:00

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Προτείνω μερικά μαγαζιά :
Συμφωνία, γιατί μ'αρέσει το περιβάλλον
Caffe del arte >>
Κέδρινος Λόφος, γιατί έχει πάρκινγκ και θα δούμε ωραίο ηλιοβασίλεμα.

Για τις 17 νομίζω στις 13:00 είναι καλή ώρα και για τις 23 μάλλον 17:00
Πού είναι η Συμφωνία; Επίσης: πού είναι η συμφωνία; :D

ΚΑΤΩ ο Κέδρινος Λόφος :(

Αναρωτιέμαι, γιατί οι συναντήσεις γίνονται κάθε φορά στην περιφέρεια του κέντρου και όχι μέσα στο κέντρο;; Δεν υπάρχει κάποιο συμπαθητικό μαγαζί στο κέντρο για να πάμε; Μου έρχεται ο Ερμής στο μυαλό τώρα. Αλλά θα υπάρχουν κι άλλα. Όχι;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πού είναι η Συμφωνία; Επίσης: πού είναι η συμφωνία; :D

ΚΑΤΩ ο Κέδρινος Λόφος :(

Αναρωτιέμαι, γιατί οι συναντήσεις γίνονται κάθε φορά στην περιφέρεια του κέντρου και όχι μέσα στο κέντρο;; Δεν υπάρχει κάποιο συμπαθητικό μαγαζί στο κέντρο για να πάμε; Μου έρχεται ο Ερμής στο μυαλό τώρα. Αλλά θα υπάρχουν κι άλλα. Όχι;
Υπάρχει, η Συμφωνία :clap::clap: Στην Ερμού σε όροφο είναι,με Βενιζέλου.

Αλλά τον Ερμή το σκέφτηκα κι εγώ γιατί ειναι του στυλ μου.

Εκτός κι αν γουστάρετε να πάμε να φάμε τάπας στη Φιλίππου :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα