GTS
Member
Έχω ανεβάσει και καμιά φωτό από ΝΥ για όσους βαριούνται βραδυάτικα την ανάγνωση Καληνύχτα από μένα...
Eιναι αληθεια οτι το Century ηταν λιγο αγχωτικο ..ηταν και λιγο μπουρδουκλομενα και "ξεμαλλιασμενα 'τα πραγματα και δεν σου δημιουργουσε και τη φοβερη προδιαθεση να ψωνισεις.καταρχήν να ζήσετε!
εγώ να δούμε πότε θα γράψω για τη Νέα Υόρκη.. προς το παρόν σας παρακολουθώ και εσένα και τον highlander που ήδη γράφετε...
να κάνω μια παρατήρηση για το woodbury.. μιας και πέρασα μια ολόκληρη μέρα εκεί..
δεν πέσαμε σε μποτιλιάρισμα, κάναμε 45 λεπτά να πάμε και 55 να γυρίσουμε. Ήταν πολύ καλύτερα από το century21 γιατί δεν ήταν όλα τόσο χύμα και είχε πολύ λιγότερο κόσμο..στις τιμές δεν έχουν διαφορά είναι πάνω κάτω στα ίδια χαμηλά επίπεδα..το century21 το βρήκα λίγο αγχωτικό.
Ευχαριστώ πολύ Κλεοπάτρα!Προσυπογραφω σε ολα τα σχολια του GTS για τους ανθρωπους .Και ενα επιπλεον :οι περισσοτεροι ηταν ψηλοι(εκτος παλι απο Λατινους-Ινδους ).Εγω ειμαι 1,70 δε με λες και ταπα ακριβως και παρολαυτα εβλεπα κατι γιαγιαδες Αμερικανες 60 ετων που μου εριχναν ενα κεφαλι χαλαρα.
GTS να ζησετε και να ευτυχησετε!
Φυσικά, ήταν πολύ όμορφη βόλτα....πήραμε το μετρό, κατεβήκαμε Brooklyn και μπήκαμε στο διάδρομο πεζών-ποδηλάτων και περπατήσαμε τη γέφυρα προς Manhattan. Η βόλτα είναι όλα τα λεφτά το σούρουπο, με τη νύχτα να πέφτει καθώς περπατάς προς το skyline με τα φωτάκια να ανάβουν....πολύ γλυκειά εμπειρία.Απο τα πιο ομορφα σημεια της πολης οι γεφυρες και ειδικα απο το σημειο που φαινονται και οι 2 γεφυρες (Manhattan-Brooklyn) απο το Pier 17.
Φανταζομαι περπατησατε τη γεφυρα του Brooklyn?
Μετά το Village και τα burgers όμως!Καλα αυτο το βραδυνο φωτισμενο skyline (το εβλεπα απο αυτα τα καραβακια που κανουν κρουαζιερες) ειναι για μενα η καλυτερη εικονα και αναμνηση απο την πολη.
χαίρετε και από εμένα!!! όντως το century 21 είναι λίγο χύμα και είχε αρκετό κόσμο. Επίσης οι πιθανότητες να βρεις προβληματικά προιόντα είναι πολύ αυξημένες (πολλά από αυτά που βλέπαμε- τα περισσότερα στα γυναικεία- ήταν προβληματικά) σε σχέση με τα Woodbury;s.καταρχήν να ζήσετε!
εγώ να δούμε πότε θα γράψω για τη Νέα Υόρκη.. προς το παρόν σας παρακολουθώ και εσένα και τον highlander που ήδη γράφετε...
να κάνω μια παρατήρηση για το woodbury.. μιας και πέρασα μια ολόκληρη μέρα εκεί..
δεν πέσαμε σε μποτιλιάρισμα, κάναμε 45 λεπτά να πάμε και 55 να γυρίσουμε. Ήταν πολύ καλύτερα από το century21 γιατί δεν ήταν όλα τόσο χύμα και είχε πολύ λιγότερο κόσμο..στις τιμές δεν έχουν διαφορά είναι πάνω κάτω στα ίδια χαμηλά επίπεδα..το century21 το βρήκα λίγο αγχωτικό.