γενικα ολη η νορβηγια ειναι πανακριβη. φτηνεσ διακοπεσ στο οσλο δεν προκειτε να πασ, ακομη και αν βρεις φτηνα εισητηρια. παντως ειναι πολυ ωρεα σαν πολη,Βασικά στο Bergen θα ήθελα να πάω, όμως είδα ότι το κόστος για να πας από το Όσλο στο Bergen έστω και με λεωφορείο κοστίζει πολύ. Επίσης στο Bergen όλα είναι απλησίαστα ακριβά. Έτσι αναρωτιόμουν για το αν αξίζει το Όσλο από μόνος του ως προορισμός.
για σεντόνια δεν παίζει να γλυτώσεις τα χρήματα στα χόστελς από ότι είδα...Πάντως εμείς το αποφασίσαμε θα πέσει και ξηρά τροφή στη βαλίτσα, σεντόνια, πετσέτες και εννοείται κανά μπουκάλι κρασί από το αεροδρόμιο. Τσιγάρα από το περίπτερο της γειτονιάς μας. Ρούχα ελάχιστα άλλωστε δεν θα ιδρώνουμε
σιγα τα ξενέρωτα πρωινά τουςΛυπάμαι τους μπουφέδες πρωινού των ξενοδοχείων στη Νορβηγία... θα αναστενάζουν όταν σκάνε Έλληνες
ισχύει. Κι εγώ αυτό έκανα. Το Μπέργκεν δεν πρέπει να το χάσεις. Εκεί είδα και το Βόρειο Σέλας. Είχα πάρει τη βραδινή άμαξα. Η εμπειρία ήταν μοναδική.στο μπέργκεν πας με 199 κορώνες δηλ 25 ευρω με τρένο και απολαμβάνεις και μια απ τις καλύτερες διαδρομές της ευρώπης
Δεν μιλώ για χόστελ, αλλά για καμπίνες σε κάμπινγκ ή ρορμπου. Από τη στιγμή που μου χρεώνουν 10? τα σεντόνια, συγγνώμη δεν μου κάνει κόπο να πάρω ένα παλιό ζευγάρι και να το παρατήσω επί τόπου πριν επιστρέψω. Το ίδιο ισχύει για τις πετσέτες.για σεντόνια δεν παίζει να γλυτώσεις τα χρήματα στα χόστελς από ότι είδα...
πετσέτες υπάρχουν κάτι πολυ ελαφριές τις βρίσκεις στα μαγαζιά με είδη κάμπιγκ. ξηρά τροφή τι να κουβαλήσεις; θα βρεις στα σουπερμάρκετ
Πω πω! εσύ δεν θα κάνεις διακοπές το Blair witch project 2 θα γυρίσεις! (πάρε και φακό μαζί, ενδέχεται να ακριβύνει και το ρεύμα!).Δεν μιλώ για χόστελ, αλλά για καμπίνες σε κάμπινγκ ή ρορμπου. Από τη στιγμή που μου χρεώνουν 10? τα σεντόνια, συγγνώμη δεν μου κάνει κόπο να πάρω ένα παλιό ζευγάρι και να το παρατήσω επί τόπου πριν επιστρέψω. Το ίδιο ισχύει για τις πετσέτες.
Για την τροφή ε ναι δεν θα έπαιρνα και τον Σκλαβενίτη στη βαλίτσα, αλλά ότι θα μαγειρεύουμε εντός για οικονομία το βλέπω μονόδρομο. Γενικά επέλεξα καταλύματα που έχουν και κουζίνα εντός. Άλλωστε η Νορβηγία δεν είναι και ο γευστικός παράδεισος για να πληρώνω μια περιουσία για μια σταλιά σολωμού...
Η πενία τέχνας κατεργάζεται....Πω πω! εσύ δεν θα κάνεις διακοπές το Blair witch project 2 θα γυρίσεις! (πάρε και φακό μαζί, ενδέχεται να ακριβύνει και το ρεύμα!).