hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
Πεφιλημενε Gallus gallus domesticus, προφανώς εννοείς το Anker Hostel κι όχι το Hotel. Λοιπόν.... για 2 βράδυα που με ενδιαφέρουν βρίσκω τιμή δίκλινου 147?. Λες υπέροχα...εκεί αρχίζουν οι προσαυξήσεις: 50ΝΟΚ τα σεντόνια, 20ΝΟΚ οι πετσέτες, 85ΝΟΚ το πρωινό ανά άτομο. Κι έτσι μάνι μάνι το ποσό εκτινάσεται στα 187?. Βάλε να φάς κάτι πάμφθηνο έξω... με 99 κορώνες το άτομο, το μαλλί σε Hostel παρακαλώ και σπαρτιάτικο φαί πάει 106? το άτομο. Άρα για μένα προσωπικά δεν έχει λόγο τιμής προς ποιότητα.
Προσωπικά και τα σεντόνια μου θα έπαιρνα και τις πετσέτες μου και μερικά πακέτα μακαρόνια να μαγειρεύω εντός του καταλύμματος αν ήθελα να περιορίσω πραγματικά το κόστος, αλλά κάπου αλλού κι όχι σε χόστελ.... (αμφιβάλλω δε αν το δωμάτιο έχει και δικό του μπανιο, αλλά ως porcus αυτό αποτελεί λεπτομέρεια για μένα)
Προσωπικά και τα σεντόνια μου θα έπαιρνα και τις πετσέτες μου και μερικά πακέτα μακαρόνια να μαγειρεύω εντός του καταλύμματος αν ήθελα να περιορίσω πραγματικά το κόστος, αλλά κάπου αλλού κι όχι σε χόστελ.... (αμφιβάλλω δε αν το δωμάτιο έχει και δικό του μπανιο, αλλά ως porcus αυτό αποτελεί λεπτομέρεια για μένα)