perictione
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα σου΄ρχομαι (25/08)
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Καλώς σας βρήκα και συγχαρητήρια για αυτό το υπέροχο site! Η αιτία που σας βρήκα είναι το ταξίδι που θα κάνω στη Ρώμη. Τη Τετάρτη πετάω. Ήθελα να μάθω πληροφορίες για την αιώνια πόλη και να οργανώσω όσο το δυνατόν καλύτερα γίνετε αυτό το ταξίδι. Διάβασα υπέροχα άρθρα από τα μέλη του site και πήρα χρήσιμες πληροφορίες για τη περιπλάνηση μου στα 3,000 χρόνια που ζει και αναπνέει αυτή η υπέροχη πόλη. Δε σας κρύβω ότι είμαι περίεργη για το τι θα ψηφίσω όταν γυρίσω πίσω. Ρώμη ή Παρίσι? Παρίσι είχα πάει πέρυσι τα Χριστούγεννα και το λάτρεψα. Όσο αφορά τις δικές μου περιπλανήσεις, οι περισσότερες αφορούν τις σημαντικότερες πόλεις της Β. Αμερικής, Καραϊβική, Μεξικό και φυσικά Ευρώπη. Σας ευχαριστώ λοιπόν και χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που μοιράζονται μαζί μας τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες. Το να ταξιδεύεις στον κόσμο και να ανακαλύπτεις νέα μέρη και πολιτισμούς είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει! Αφιερωμένο στους αδερφούς Wright λοιπόν που ανακάλυψαν αυτά τα σιδερένια πουλιά που μας πάνε σε κόσμους μαγεικούς και ονειρεμένους,
Αλεξάνδρα
Αλεξάνδρα