Πηδάλιο.Χωρίς θέα όμως.Και έχει να τσεκαρισθεί αρκετό καιρό.Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα θα ήθελα να ρωτήσω ( αν και το τριήμερο του Πάσχα θα γίνετε ψιλοχαμός),
αν υπάρχει κάποια πρόταση για καλή ταβέρνα στο Ναύπλιο.
Aν και το Ναυπλιο είναι γεμάτο από ταβέρνες, εστιατόρια σου προτείνω
Το όμορφο ταβερνάκι (Κωτσονοπούλου 1 ) και
τον Στάβλο (δεν ειναι στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, Προφήτη Ηλια 12 )
Ευχαριστώ, θα τα τσεκάρω.Πηδάλιο.Χωρίς θέα όμως.Και έχει να τσεκαρισθεί αρκετό καιρό.
Επίσης τσέκαρε Νούλη και Ψείρας.Και τοπική μπύρα(απεστερίωτη) ΖΕΟΣ αν σας αρέσει.Ευχαριστώ, θα τα τσεκάρω.
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου. Ναι, θα υπάρχει αυτοκίνητο, οπότε κάποια από αυτές πιθανόν να την επισκεφτούμε.Ως (περίπου) ντόπια, καθώς έχω καταγωγή από χωριό της περιοχής, έχω να πω ότι το Ναύπλιο πάσχει στο θέμα φαγητού..
Για ταβέρνες με κρέατα εμείς πηγαίνουμε στο χωριό Πυργιώτικα (λίγο έξω από το Ναύπλιο, στο δρόμο για Επίδαυρο), ή στα Αλώνια ή στο Λιοτρίβι, για θαλασσινά στη Νέα Κίο στον Τσακίρη, για ψάρια στον Βαλσαμή στη Νέα Κίο.
Οπότε, αν θα έχετε μεταφορικό μέσο, τσεκάρετε τα.
Βαλσαμής είναι αυτό που λέγεται και Ψαροπούλα;Ως (περίπου) ντόπια, καθώς έχω καταγωγή από χωριό της περιοχής, έχω να πω ότι το Ναύπλιο πάσχει στο θέμα φαγητού..
Για ταβέρνες με κρέατα εμείς πηγαίνουμε στο χωριό Πυργιώτικα (λίγο έξω από το Ναύπλιο, στο δρόμο για Επίδαυρο), ή στα Αλώνια ή στο Λιοτρίβι, για θαλασσινά στη Νέα Κίο στον Τσακίρη, για ψάρια στον Βαλσαμή στη Νέα Κίο.
Οπότε, αν θα έχετε μεταφορικό μέσο, τσεκάρετε τα.
Όντως στο Scuola είχαμε φάει πολύ καλά. Επίσης για μακαρονάδες/πίτσα, ιταλικό restaurant το La gratella.Επίσης, για πίτσα-μακαρόνια στο Scuola και για παγωτό στον Κουστένη
ΝαιΒαλσαμής είναι αυτό που λέγεται και Ψαροπούλα;
Ναι, και το Αλαλουμ είναι καλό και με μεγάλες μερίδες.Αρχες Δεκεμβρίου πήγαμε στο Αλαλούμ.Μας άρεσε...επισης στην Νέα Κιο, στον Τσακιρη για θαλασσινά,οπως είπε η fraulina...