• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Να'μαι και γω

Zizel

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα επιθυμούσα New York
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
Ευαγγελια παιδευτηκα (δεν εβρισκα πως αλλαζει σαν ξανθια που ειμαι) αλλα ετοιμος ο χαρτης!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Zizel , αφου αισθανεσαι οτι το να παs στην Αβανα ειναι τοσο σημαντικο ακομα και για 3 μερεs , τοτε να παs :). Τελεια θα περασειs ετσι κι αλλιωs.
Δεν καταλαβα ποσεs μερεs θα σου μεινουν στο Μεξικο , αλλα συμφωνω οτι η Πλαγια ντελ Καρμεν ειναι η καλυτερη επιλογη και το Shangri-la τελειο για honeymoon!
Συνιστω να νοικιασετε αυτοκινητο για να μπορεσετε να δειτε αρκετα πραγματα.Αυτα που δεν πρεπει να χασειs ειναι:

-Επισκεψη στον αρχαιολογικο χωρο τηs Τουλουμ - φροντισε να φοραs μαγιω για μια βουτια στην παραλια που οδηγει η σκαλα.Αν εχετε νοικιασει αυτοκινητο , οδηγηστε κατα μηκοs του παραλιακου τηs Τουλουμ και σταματηστε για μπανακι και φαγητο οπου θελετε , η Πλαγια Παραισο ειναι εκει κοντα.

-Επισκεψη στην Κομπα που ειναι περιπου μιση ωρα δρομοs και ανετα μπορει να συνδυαστει με εκδρομη σε καποιο cenote , ή παρακαμψη προs Κανκουν ετσι για να το δειτε.Εγω συνδυασα την Κομπα με την παραλια Xpu-ha και φαγητο στο καφε ντελ μαρ.

-Οπωσδηποτε μια μερα στο Xcaret!!!:shock:Μην χασειs το βραδινο show!!!

-Αν περισσευει μερα και αγαπαs το καλο σνορκελιν , παρε το φερυ για Κοζουμελ και αραξε στο παρκο Chankanaab (υπαρχουν ταξι στο λιμανι) , ψαξε για τα υποβρυχια αγαλματα:)

Αυτα ειναι τα βασικοτερα που θα σου δωσουν μια καλη γευση τηs Ριβιερα Μαγια.

Για τιs τιμεs των γραφειων συμφωνω οτι ακουγονται υπερβολικεs και δεν ξερω και αν τα περιλαμβανουν και ολα...εννοω οτι θα σου παει αρκετα παραπανω. Δεν ξερω τι να σου πω , εγω θα πηγαινα μονη μου. Απο Κανκουν υπαρχουν πολλα πακετα για Κουβα , αφου ολοι οι Αμερικανοι που απαγορευεται να πανε στην Κουβα , ερχονται Κανκουν και πετανε απο κει για Αβανα. Σκεφτομασταν κι εμειs να παμε αφου οι τιμεs ηταν πολυ καλεs , αλλα μαs κερδισε το Μπελιζ.

Zizel

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα επιθυμούσα New York
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
go2dbeach το μονο σιγουρο ειναι πως θα ταξιδεψω με το μπλοκακι μου :p
οι συμβουλες σου ειναι πολυτιμες.

Να και κατι αλλο που μου προεκυψε ομως..μπηκα στο best time to go και για το cancun λεει οτι καλυτερη περιοδος ειναι Γεναρης,Φεβρουαριος,Μαρτιος και Νοεμβριος,Δεκεμβριος!!!

το καλοκαιρι τι γινεται απο θερμοκρασιες???(για να μη πω για τυφωνες..)

συγκεκριμενα μιλαει για πολυ υψηλες θερμοκρασιες και πολλες βροχες...

τι λετε?

timos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ταιλανδη
Ταξίδι-Όνειρο
γκαλαπαγκο νησια
σαφως το lomboc ειναι τελειο..............
τα gili islands ειναι 2-gili meno------gili trawangan-
το meno ειναι αδειο.
το trawangan ειναι το party island.
θα σε συνβουλευα,σε περιπτωση που αποφασισεται να πατε,να κλεισεις all the way αεροπορικως μεχρι το νησι.
Με ενα καλο hotel απεναντι απο τα νησακια.
η να πας κατευθειαν απο το αεροδρομιο στο λιμανακι για trawangan.
το που θα μεινετε εκει ειναι ευκολο.
αν και μερικεσ μερες στο bali ,και συγκεκριμενα στο χωριο ubud(ananda cottages-καταπληκτικο!) δεν θα εβλαπτε!
ONE LIFE LIVE IT!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μια χαρα θα ειναι ο καιροs , ζεστη θα εχει πολλη κι εγω 9-27 Ιουνιου ειχα παει , εποχη των βροχων δηλαδη , αλλα δεν ειχαμε προβλημα. Πριν φυγω ειχα πανικοβληθει γιατι τα προγνωστικα εδειχναν μαυριλα :shock:. Τελικα η βροχη ειναι ενα δυνατο ντουζακι απογευματινο μαλλον ευχαριστο.
Οι τυφωνεs περνανε απο Αυγουστο μεχρι Οκτωβριο. Οταν ημουνα εγω , περνουσε εναs τυφωναs στην Κουβα και επηρεασε την Τουλουμ που ειχε κυμα.
Αν συμβει κατι τετοιο , πηγαινε προs τα παρκα Xcaret και Xel-ha που ειναι προστατευμενα και δεν εχουν κυμα ποτε.Κολυμπαs και κανειs ανετα σνορκελιν , κατεβαινειs τα ποταμια μεσα στην κουλουρα σου και βουταs οπου θελειs για να κολυμπησειs σε αυτο το απιθανο φυσικο ενυδρειο.
Μην ανησυχειs καθολου για τον καιρο , το ξερω οτι μια κουβεντα ειναι , κι εγω πριν φυγω για Φιλιππινεs να δειs τι ζημια ειχα παθει , αλλα τελικα ολα ηταν τελεια!
Ετσι ειναι τα εξωτικα μερη και η βροχη ειναι μεροs τηs γοητειαs τουs.

Attachments

Zizel

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα επιθυμούσα New York
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
go2dbeach εισαι θησαυρος...

Zizel

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα επιθυμούσα New York
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
Επανηλθα με περισσοτερα νεα.Το ταξιδι εκλεισε και κλειδωσε!!!
Απο το πολυ ψαξε ψαξε και αφου απογοητευτικα απο τα πρακτορεια της Θεσ/νικης που δεν εδειξαν κανενα ενδιαφερον να αποκτησουν πελατες,αρχισα να ψαχνω τα πρακτορεια της Αθηνας.Το Manesis το ξερετε?εμεινα κατευχαριστημενη απο την εξυπηρετιση τους και απο την υπομονη τους (τους παιδεψα).
Το ταξιδι εχει ως εξης :Κουβα-Αβανα στο Habana Libre Tryp για 3 μερες και 5 μερες Μεξικο-Cancun playa del carmen στο shangri la caribe(ocean view) που τοσο λατρεψα απο ολες τις φωτογραφιες που ειδα στο ιντερνετ.
Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη και ακομα και αν ειναι λιγες ημερες χαιρομαι παρα πολυ που θα καταφερω να δω και την Αβανα γιατι θα αργησει να ξαναρθει η ευκαιρια για ενα τοσο μακρινο ταξιδι..
κοστιζει..1900 το ατομο και για τους δυο προορισμους ενω το boutros μου ειχε πει 2500 το αντιστοιχο ταξιδι..

ακουω την γνωμη σας και φυσικα τι αξιζει να δω στην κουβα (για μεξικο μου ειπατε ηδη) μιας και δεν εχω ιδεα..

Υ.Γ αντιστροφη μετρηση μπορω να βαλω φανταστικε moderator και πως?

monter

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΓΛΑΣΚΩΒΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-Ν.ΖΗΛΑΝΔ
φερε μας και κανα πουρο....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μπράβο Zizel, νομίζω θα είναι εξαιρετικό ταξίδι. :)

Η αντίστροφη μέτρηση... ανατινάχτηκε με τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο site τις τελευταίες ημέρες, το δουλεύω να την επαναφέρω. ;)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Bravo Zizel :clap: θα ειναι καταπληκτικο ταξιδι!
Ναι οι μερεs ειναι λιγεs , αλλα κοιτα να το χαρειs αφου ηθελεs να παs και στα δυο:).

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Ρε ζιζέλ, πότε θα πάς στο Μεξικό? γιατί διάβασα ότι to Shangri la caribe στην playa del carmen θα κατεδαφιστεί και θα χτίσουν, κατά πάσα πιθανότητα ξενοδοχείο της αλυσίδας Melia.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom