• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Να'μαι και γω

Zizel

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα επιθυμούσα New York
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
go2dbeach περιττο να σου πω πως εισαι αυτο που θα 'θελα να ειμαι αλλα δεν τα καταφερνω!
διαβασα την περιγραφη σου απο το ταξιδι σου στο μεξικο και αν θες πιστεψε το με πηραν τα ζουμια απο την συγκινηση και την ζηλια (με την καλη εννοια φυσικα).
αν βρεις καποια στιγμη τη διαθεση και το χρονο κανε μια περιεκτικη και συντομη περιγραφη απο τα μερη που πηγες στο μεξικο και ποια κατα την γνωμη σου ηταν τα πιο αξιολογα που αξιζει να επισκεφτουμε γιατι μετα απο 8 σελιδες εχασα την μπαλα και καταμπερδευτικα!!ψηνομαι πολυ για Μεξικο αλλα δεν ξερω αν μας βγαινει στο οικονομικο τετοιο ταξιδι...
Τελικα εχω καταληξει με ημερομηνια για γαμηλιο και το τοποθετω περιπου 26/5 και 1/6
και θελω να παω για τουλαχιστον 10 μερες.Εχω αργησει λετε να κλεισω?
τα μερη που κοιταω περισσοτερο ειναι Μεξικο - Κουβα - Σευχελλες - Μαυρικιος - Τζαμαϊκα και φυσικα ακουω προτασεις για οπου αλλου πιστευετε οτι θα ηταν καλα.Μπαλι και γενικα κατα εκει δεν επιθυμω να παω.

Περιμενω φυσικα και εγω πως και πως τον Defkalion να μας ταξιδεψει με την περιγραφη του στον Μαυρικιο.Ειχα ακουσει απο τον Τασο Δουση που εκανε την εκπομπη "εικονες" στον Alpha να λεει για τον Μαυρικιο οτι τον θεωρει τον ιδανικοτερο προορισμο και οτι του αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις..

αν και ειμαι ανθρωπος της περιπετειας θα ηθελα να εχω τις ανεσεις μου στο γαμηλιο ταξιδι αλλα να μη μου λειψουν τα παραξενα τα διαφορετικα και γενικα το "παιχνιδι" στο ταξιδι.βαριεμαι αφανταστα την ξαπλωστρα αλλα αγαπαω παρα πολυ τα ζεστα και πεντακαθαρα νερα και κoλυμπω μεσα μεχρι να βγαλω σχεδον λεπια (copyright go2dbeach)

ελπιζω να βοηθησα καπως να καταλαβετε τι περιπου ψαχνω και οι προτασεις να πεσουν στεγνες και ηλιολουστες!! :bleh:

Υ.Γ. αν γινετε λετε και στο τελος και καμια τιμη να ξερω που περιπου ειμαστε και αν θα μεινουν λεφτα για τραπεζακι σαλονιου ή αν θα τη βγαλουμε και φετος με το διαλυμενο!

(ασχετο αλλα γιατι δεν βγαινει η υπογραφη μου?τι λαθος κανω φανταστικε administrator?)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αν την έβαλες μετά το ποστ, θα βγει από το επόμενο και μετά λογικά. :)

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
welcome zizel! θα βρεις προορισμο, μην σκας...

Zizel

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα επιθυμούσα New York
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
Επιτελους αποφασισα!!!

Λοιπον φυσικα και δεν σας ξεχασα αλλα ημουν στο ψαξιμο σχετικα με τα πρακτορεια.
Σας εχω ευχαριστα νεα!Πρωτον αποφασισα προορισμο!
And the winner issssss MEXICO!!! :clap::clap::clap:

Δεν ξερω αν πηρα τη σωστη αποφαση αλλα οπως το ειδα το πραγμα το Μεξικο φαινεται
το πιο καταλληλο για τα γουστα μας.

και εδω ειναι που χρειαζομαι οσο τιποτα αλλο τη βοηθεια σας..
το Boutros Tours που μου φανηκε το πιο αξιοπιστο πρακτορειο μου εδωσε 4 ξενοδοχεια να διαλεξω και ειναι τα εξης : Los lirios hotel (de m'arese), shangri la caribe (kalo), hotel la tortuga (επισης kalo), playa palms (aisxos). τα σχολια μου ειναι απο τα site που ειδα και τις φωτογραφιες τους.οπως καταλαβατε ειμαι αναμεσα σε shangri la caribe kai la tortuga.
εννοειτε πως θελω την γνωμη σας αλλα και οποια αλλη συμβουλη σχετικα με μεξικο ειναι ευπροσδεκτη.

Διαβασα με μεγαλο ενδιαφερον την περιγραφη αυτης της απιθανης τυπισας (go2dbeach) που την ζηλευω τρομερα για το στυλ της και πηρα πολλες ιδεες αλλα για να λεω και την αληθεια μπερδευτηκα πολυ...:roll:
δεν ξερω τι πλανο να κανω και που να πρωτοπαω μιας και θελω να επιλεξω τα καλυτερα αλλα να προλαβω να απολαυσω και να ξεκουραστω επισης..

περιμενω τελικη προσφορα απο το πρακτορειο αλλα η κοπελα μου ειπε να υπολογιζω γυρω στα 2000 (φυσικα χωρις γκρουπ).

υπαρχει και μια ακομα πιθανοτητα αλλα κολλαω στο οικονομικο..μου προτεινε κουβα-μεξικο 4 και 3 μερες για να δω και τα δυο μερη..τρελενομαι στην ιδεα να παω και στην κουβα αλλα ξεφευγει το οικονομικο..2.500 το ατομο...ειπε ισως μου κανει καμια καλυτερη προσφορα και περιμενω.εσεις τι λετε?

περιμενω με αγωνια τις απαντησεις σας..εχω ενθουσιαστει με το ταξιδι και δεν περιμενω την ωρα..

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Συγχαρητήρια για την επιλογή σου!!!!Είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε φοβερά. Η μόνη μου απορία είναι, πού ακριβώς είναι τα ξενοδοχεία που ανέφερες και σε ποιά μέρη στο μεξικό έχεις διαλέξει να πάς (Μέξικο city, Kankun, acapulco, κάπου αλλού)?

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μπραααβοοοο:clap::clap:Τελεια επιλογη!!Θα περασετε απιθανα , τελεια , θα θελετε να ξαναπατε!
Αδυνατο να μην ξετρελαθειτε με τιs υπεροχεs παραλιεs.
Απο που να αρχισω τωρα...Απο την Κουβα , λοιπον γνωμη μου ειναι να μην μοιρασειs 4 και 3 μερεs για να δειs και τα δυο μερη , γιατι κατ'αρχην δε θα τα δειs.., δεν εχει νοημα να γυρισειs και να πειs οτι πηγεs Μεξικο και Κουβα , γιατι στην ουσια δε θα εχειs παει. Περνα ολεs τιs μερεs στο Μεξικο - που δε θα σου φτασουν - και ασε την Κουβα για αλλη φορα που θα εχειs καμια 10αρια μερεs τουλαχιστον.

Αν καταλαβα καλα , προσανατολιζεσαι προs Πλαγια ντελ Καρμεν...αψογη επιλογη!
Το Shangri-la Caribbe μου αρεσε οπωs το ειδα , κολυμπησα εκει μπροστα στην απιστευτη παραλια του και
εχω στην γκαλερι μερικεs φωτο απο εκει.

ΥΓ.Εγω ειμαι η απιθανη τυπισα :roll:...Ναι εγω ειμαι!Αλλοs εναs προστεθηκε στο κοινο μου :haha:.Χειροκροτηστε με και οι 4 δυνατα!:haha:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Zizel , εδω ειμαι παλι..
Με τα ξενοδοχεια δε μπορω να βοηθησω πολυ , ριξε μια ματια σε αυτο το καταπληκτικο σαιτ που εχει aerial photos απο ολη τη Μεξικανικη Ριβιερα - εγω ειχα παθει πλακα να κοιταω - και εχει και τα ξενοδοχεια στη σειρα.Κανειs κλικ και διαβαζειs λεπτομερειεs , βλεπειs φωτο κλπ..
www.locogringo.com

Οσο για το τι να κανειs , ασε να παs εκει και οργανωνειs τιs δραστηριοτητεs που θελειs αναλογα..
Το καλο ειναι οτι απο την Πλαγια ντελ Καρμεν ειναι ολα αρκετα κοντα.Καλο θα ειναι να νοικιασετε αυτοκινητο για να κινηθειτε οπωs θελετε εσειs. To ferry για Κοζουμελ ειναι στην Πλαγια και ανετα πατε μια ημερησια για σνορκελιν :D. Το παρκο Xcaret ειναι απολυτο must - εχω ανεβασει σχετικο βιντεακι που και παλι δε φαινεται ποσο ομορφο ειναι.
Και φυσικα τα βραδια στην Πλαγια ποτε δεν ειναι βαρετα!

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Οπως κοίταξα τα δύο ξενοδοχεία, πιο καλό μου φάνηκε το shangri la caribe μιας και είναι πάνω στην άμμο. Μου άρεσαν τα δωμάτια και οι κριτικές από το tripadvisor ήταν πολύ καλές. Εξίσου καλές ήταν και για το tortuga ΄(ήταν νο 1 στην λίστα) αλλά από ότι είδα δεν είναι πάνω στην παραλία αλλά κάπου στην πόλη. Ωστόσο, αναλόγως τα γούστα του καθενώς. Φυσικά, ήταν αρκετά πιο φθηνό από το shangri....

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Σωστη η παρατηρηση του ΤΕΝΤΕΝ , το Shangri -la ειναι πανω στην αμμο , διπλα στη θαλασσα.
Το Tortuga ειναι στο κεντρο τηs Πλαγια , αρκετα κοντα εκει που εμενα εγω. Εμενα μου αρεσε , μια χαρα ηταν κοντα στη δραση τηs 5th avenue. Ισωs για νεονυμφουs το Shangri-la να ειναι καλυτερο.

Ελπιζω να μεταφερω σωστα το link: http://www.locogringo.com/maps/tour/147a-t.html
εδω καπου στη μεση και αριστερα τηs μεγαληs εξεδραs στη θαλασσα , ειναι το tortuga..Το Shangri-la ειναι λιγο πιο δεξια απο την εξεδρα , αν πατησειs με το βελακι να παει δεξια η εικονα θα το δειs. Ειναι σε πιο ησυχη περιοχη , μακρια απο το κεντρο τηs Πλαγια.

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Zizel, έχει δίκιο, όπως πάντα, η mrs go2dbeach
Μην διαθέσεις πολύτιμες μέρες για μια ματιά στην Κούβα.
Δεν θα δεις τίποτε και στο τέλος θα στεναχωρηθείς, γιατί δεν είχες περισσότερο χρόνο για εξερεύνηση.
Μείνε τούτη τη φορά στο Μεξικό.
Η Κούβα θα σε περιμένει, μην ανησυχείς

Zizel

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα επιθυμούσα New York
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
Λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης..μετα απο ψαξιμο η μερια της playa del carmen μου φανηκε η πιο ωραια επιλογη..το shangri la caribe μου φανηκε ωραιοτατο απο τα site που κοιταξα και ιδανικο για honeymoon και οπως ειπατε και εσεις εχει πολυ καλες κριτικες.
για την αβανα θα διαφωνησω ομως μαζι σας..ποτε νομιζετε ξανα θα μπορω να λειψω ενα 10ημερο και να διαθεσω και καμια 5αρα χιλιαρικακια για να παω κατα αμερικη μερια??
χλωμο το βλεπω,αρα ειναι η τελεια ευκαιρια με ενα σπαρο δυο τριγωνια...οσο δω..και παλι ευχαριστημενη θα ειμαι..μακαρι να μπορεσω να κανω πολλα τετοια ταξιδια αλλα προς το παρον θα αρκεστω σε αυτη την επιλογη..
το προβλημα μου ομως ειναι αλλο..ζοριζομαι πολυ με τα πρακτορεια..αντι να σε παρακαλανε τους παρακαλας..αισχος..
δεν ξερω ποιο να εμπιστευτω και δεν φαινονται ιδιαιτερα διαθεσιμοι ουτε πληροφοριες για πακετα να σου δωσουν...
θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν εχετε να μου πειτε εσεις καποια αξιολογα πρακτορεια που θα μπορουσα να απευθυνθω και πολυ περισσοτερο απο Αθηνα..

τα links που μου δωσατε ειναι πολυ καλα και επισης go2dbeach ειδαμε με τον αντρα μου ολα τα βιντεακια σου και ολες τις φωτογραφιες επισης!εξαιρετικα!

κατι ακομα που θελω να ρωτησω..το boutros tours μου ειπε 2100 μονο για μεξικο και 2400 το ατομο για αβανα-μεξικο.
πειραζει που μου φανηκαν πολλα?κατι μου λεει οτι μπορω να βρω και φθηνοτερα.εσεις τι λετε?

(σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και το ενδιαφερον σας..)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom