Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Ναι είναι λίγο πιο ξεκάθαρα - οι ειδοποιήσεις by the way, εμένα μου εμφανίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα live, δε χρειάζεται να κάνω refresh τη σελίδα.
Υπάρχει μεγάλο θέμα στο άνοιγμα της σελίδας από λειτουργικό android.Μόνο το πρώτο μήνυμα εμφανίζεται κανονικά και θα πρέπει να πατάς στα επόμενα για να εμφανίζονται με κανονικά γράμματα. Επίσης, αυτά εμφανίζονται άλλοτε με δύο τρία γράμματα ανά σειρά και άλλοτε με ένα, γεγονός που κάνει πρακτικά αδύνατη την παρακολούθηση των θεμάτων από το κινητό. Τέλος, παρατηρώ ότι δεν μπορώ να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες, ενώ με λατινικούς μου το επιτρέπει.
To tapatalk δεν έχει καμία σχέση με το design του site, έχει δικό του interface και δικό του design.εγώ που βλέπω από κινητό με λειτουργικό android αλλά μέσω tapatalk δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά ούτε βλέπω καμία αλλαγή. όπως τα έβλεπα πριν τα βλέπω και τώρα.
Lucky you.Ναι είναι λίγο πιο ξεκάθαρα - οι ειδοποιήσεις by the way, εμένα μου εμφανίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα live, δε χρειάζεται να κάνω refresh τη σελίδα.