• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέο μέλος ψάχνει :P

mousikantis

New Member
Καλημέρα σας!

Καλώς σας βρήκα! Έχω πολύ σοβαρό θέμα εδώ :p

Έχω άδεια απο αύριο και έχω και μια φίλη Χαλκιδική (Καλλιθέα) που με προσκάλεσε να πάω λίγες μερούλες σπίτι της η οποία δουλεύει συνεχώς! Εγώ θέλω να πάω αλλά φοβάμαι χωρίς παρέα θα το μετανιώσω μιας που οι ώρες που θα βλέπω την φίλη θα είναι ελάχιστες! Μου είπε άμα θέλω να φέρω άτομο μαζί μου και εδώ ειναι το μεγάλο πρόβλημα! Δεν έχω άτομο :p

Οπότε τι κάνεις; Πας και παίρνεις το ρίσκο να βαρεθείς; Δεν πας και το μετανιώνεις; Βάζεις αγγελία για άτομο; Ρίχνεις κέρμα; τι;

Joanna29

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εδιβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη ξανά κ ξανά
Καλημέρα σας!

Καλώς σας βρήκα! Έχω πολύ σοβαρό θέμα εδώ :p

Έχω άδεια απο αύριο και έχω και μια φίλη Χαλκιδική (Καλλιθέα) που με προσκάλεσε να πάω λίγες μερούλες σπίτι της η οποία δουλεύει συνεχώς! Εγώ θέλω να πάω αλλά φοβάμαι χωρίς παρέα θα το μετανιώσω μιας που οι ώρες που θα βλέπω την φίλη θα είναι ελάχιστες! Μου είπε άμα θέλω να φέρω άτομο μαζί μου και εδώ ειναι το μεγάλο πρόβλημα! Δεν έχω άτομο :p

Οπότε τι κάνεις; Πας και παίρνεις το ρίσκο να βαρεθείς; Δεν πας και το μετανιώνεις; Βάζεις αγγελία για άτομο; Ρίχνεις κέρμα; τι;

Καλημέρα, πριν λίγο καιρό πήγα Σκόπελο σε μια φίλη μου που κ αυτή δούλευε σε beach bar. Δεν βαρέθηκα καθόλου.Ολή μέρα την έβγαζα παραλία και το βραδάκι την έβλεπα έστω κ για λίγο. οκ δεν ξενυχτούσαμε δεν κάναμε την τρελή την ζωή αλλα το αποτέλεσμα ήταν ότι ξεκουράστηκα!!!!

mousikantis

New Member
Καλά θα ήταν αν δούλευέ σε μπαρ άλλα δουλεύει πωλήτριά οπότε με βλέπω να μένω μονός! Και αντί για ξεκούραση θα πέσω ψυχολογικά :(

Joanna29

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εδιβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη ξανά κ ξανά
χμμμ ναι ειναι ενα θέμα αυτό αν σκεφτεις ότι δουλεύει μέχρι αργα το βράδυ....ισως μόνο αν βρεις παρεα τότε!!

Despinadmk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα... <3
Καλως ηρθες!!!
Και ερωτω....Έχεις κατι καλυτερο να κάνεις? Αν μεινεις σπιτι θα βαρεθεις λιγοτερο? Και μονος σου υπάρχουν τοσα πολλα πραγματα που μπορεις να κανεις για να περασεις ωραια..και δεν χρειαζεται να πας για ολες τις μερες της άδειας σου (δεν ξερω και ποσες μερες εχεις αδεια) πηγαινε 3-4 μερες, παρε αυτοκινητακι παρε τους δρομους και ευχαριστησου το. Εγω τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι!

karfitsa

Member
Να κυνηγάς πόκεμον...περνάει η ώρα :D
Πέρα απο την πλάκα...πωλήτρια είναι η κοπέλα,όχι αεροσυνοδός.
Το βραδάκι μπορείτε να βγαίνετε για ποτάκι,φαγάκι και τα πρωϊνα στην παραλία,αραχτός με κανένα βιβλίο και καλή διάθεση και που ξέρεις;μπορεί να κάνεις εκεί γνωριμίες.

mousikantis

New Member
χμμμ ναι ειναι ενα θέμα αυτό αν σκεφτεις ότι δουλεύει μέχρι αργα το βράδυ....ισως μόνο αν βρεις παρεα τότε!!
Εκεί ειναι το μεγάλο θέμα στο να βρεις παρέα!!!

Καλως ηρθες!!!
Και ερωτω....Έχεις κατι καλυτερο να κάνεις? Αν μεινεις σπιτι θα βαρεθεις λιγοτερο? Και μονος σου υπάρχουν τοσα πολλα πραγματα που μπορεις να κανεις για να περασεις ωραια..και δεν χρειαζεται να πας για ολες τις μερες της άδειας σου (δεν ξερω και ποσες μερες εχεις αδεια) πηγαινε 3-4 μερες, παρε αυτοκινητακι παρε τους δρομους και ευχαριστησου το. Εγω τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι!
Κι αυτό το σκέφτηκα οτι απο το τίποτα κάτι είναι κι αυτό, με το αυτοκινητάκι μου θα πάω 3-4 μερες το πολυ

Να κυνηγάς πόκεμον...περνάει η ώρα :D
Πέρα απο την πλάκα...πωλήτρια είναι η κοπέλα,όχι αεροσυνοδός.
Το βραδάκι μπορείτε να βγαίνετε για ποτάκι,φαγάκι και τα πρωϊνα στην παραλία,αραχτός με κανένα βιβλίο και καλή διάθεση και που ξέρεις;μπορεί να κάνεις εκεί γνωριμίες.
χχαχαχαχ τα ποκεμον δεν τα σκέφτηκα! Λες να το γυρίσω σε summer love το θεμα :p

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie