27 Δεκεμβρίου 2010 #1 M marcopolo New Member Μηνύματα 1 Likes 0 Ανήσυχα πνεύματα γειά σας! πρώτη φορά γράφομαι σε φορουμ και χαίρομαι που είναι αυτό. είμαι σίγουρη πως θα βρω όλα όσα θέλω για τα ταξίδια. Επ ευκαιρίας Χρόνια Πολλά και η πρώτη ερώτηση πέφτει στο τραπέζι... έχει πάει κάποιος στην Καμπότζη?
Ανήσυχα πνεύματα γειά σας! πρώτη φορά γράφομαι σε φορουμ και χαίρομαι που είναι αυτό. είμαι σίγουρη πως θα βρω όλα όσα θέλω για τα ταξίδια. Επ ευκαιρίας Χρόνια Πολλά και η πρώτη ερώτηση πέφτει στο τραπέζι... έχει πάει κάποιος στην Καμπότζη?
27 Δεκεμβρίου 2010 #2 KLEOPATRA Member Μηνύματα 5.870 Likes 2.265 Ταξίδι-Όνειρο Ειρηνικος ..παντου Καλως ηρθες και χρονια πολλα.Ταξιδιαρικο το νικνειμ σου. Καμποτζη εχουν παει πολλα παιδια απο δω. Βαλε στην αναζητηση τη λεξη και θα σου βγαλει πολλα.
Καλως ηρθες και χρονια πολλα.Ταξιδιαρικο το νικνειμ σου. Καμποτζη εχουν παει πολλα παιδια απο δω. Βαλε στην αναζητηση τη λεξη και θα σου βγαλει πολλα.
27 Δεκεμβρίου 2010 #3 Xontro_Mpizeli Member Μηνύματα 626 Likes 144 Επόμενο Ταξίδι Μπαλί Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!! Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!
29 Δεκεμβρίου 2010 #4 R rockass14 Member Μηνύματα 19 Likes 1 Ταξίδι-Όνειρο Ιαπωνία,Ισλανδία Καλώς ήρθες!
29 Δεκεμβρίου 2010 #5 kon_gav Member Μηνύματα 450 Likes 51 Επόμενο Ταξίδι Ιταλία! Ταξίδι-Όνειρο όλος ο πλανήτης ΓΗ ! Καλώς όρισες φίλη!!!!