• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέο Μέλος : Loca Corazon όνομα και πράγμα!

Loca Corazon

Member
Είναι λίγες μέρες τώρα που αποτελώ και εγώ μέλος της ταξιδιάρικης παρέας σας γι'αυτόν τον λόγο θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνετε να συμμετάσχω, να μοιράζομαι και να ταξιδεύω ακόμα περισσότερο μέσα από τις δικές σας εμπειρίες.

Η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει τόσα πολλά για το forum και τις συναντήσεις σας, από ένα ενεργό μέλος σας, που νιώθω σαν να σας ξέρω χρόνια! Μάλιστα είχα την τύχη να παρευρίσκομαι στην συνάντηση της Παρασκευής στο Craft (ίσως κάποιοι θυμούνται μία κοπέλα που σας έλεγε ότι δεν την ξέρετε, ότι είναι ημερών κλπ, κλπ) γεγονός που με βοήθησε να μπω στο κλίμα ακόμα περισσότερο!

Μοιράζομαι και εγώ το πάθος σας για ταξίδια αν και δεν μπορώ να θεωρηθώ πολυταξιδεμένη!! :( Για την ακρίβεια, όταν είδα τον ταξιδιωτικό μου χάρτη απογοητεύτηκα τόσο πολύ ... μόνο 7% των χωρών του κόσμου; Για να μην σας πω πόσο πολύ ζήλεψα (πάντα καλοπροαίρετα :)) όταν είδα τους κοκκινισμένους χάρτες άλλων μελών! θα προσπαθήσω λοιπόν να βάλω λίγο περισσότερο κόκκινο χρώμα στην ζωή μου αφήνοντας την ... loca corazon μου να με οδηγήσει σε όμορφους, μακρινούς προορισμούς!

Μιλώντας για προορισμούς, αύριο αναχωρώ για Κωνσταντινούπολη! Είναι η δεύτερη φορά που θα την επισκεφτώ αλλά η χαρά μου παραμένει αμείωτη!

Εύχομαι σε όλους καλά ταξίδια, να κάνουν πολύ σύντομα το ταξίδι - όνειρο τους πραγματικότητα και ... Χρόνια Πολλά για τις άγιες αυτές ημέρες!

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
7% και παραπονιεσαι????αχ τι να πουμε εμεις που ειμαστε στο 3..............
καλο ταξιδι σου ευχομαι για αυριο και νομιζω οτι μπηκες που δυναμικα αφου πηγες στην συναντηση!!!!!!!

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Welcome!!!!:clap:

Μας κρυβόσουν τόσον καιρό.. μόνο διάβαζες δεν έγραφες.. αλλά στην Craft δεν κατάφερες να ξεφύγεις από το φωτογραφικό φακό των paparazzi!!!

Κάτι μου λέει ότι έχεις πολλά ενδιαφεροντα να μας διηγηθείς.. κάτι ωραίες ιστορίες από Ιράν, Υεμένη κλπ... Περιμένουμε στους δέκτες μας με αγωνία!

Καλά να περάσετε και καλωσήρθες! :clap::clap::clap:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
:welcome:καλώς την καλώς την, :love2:, εγώ σε θυμάμαι :D, θα σε παρακαλέσω να αφήσεις τις μετριοπάθειες, έχεις ταξιδέψει σε ένα συναρπαστικό 7% του κόσμου μας, σε ευχαριστώ για τις φωτογραφίες σου είναι υπέροχες, σου επιτρέπω να πας στην Κωνσταντινούπολη, αλλά γυρίζοντας στρώσου στο γράψιμο γιατί έχεις πολλά να μας πεις. :clap:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ρηνάκι μου,
Κωνσταντινούπολη τέλεια!! (ααα .... τώρα θυμήθηκα)

Πολύ ωραία να περάσετε, μπλουμ μπλουμ!!!

Ελπίζω να τα πουμε και απο κοντά ξανά !!:)

getxowoman

Member
Loca Corazon, bienvenida! Εκανες το test drive την παρασκευη, ειδες οτι παει καλα και μπηκες και εδω!!! Τελεια! Καλα να περασεις αυριο και θα τα λεμε εδω!

Buen viaje!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
:welcome:καλώς την καλώς την, :love2:, εγώ σε θυμάμαι :D, θα σε παρακαλέσω να αφήσεις τις μετριοπάθειες, έχεις ταξιδέψει σε ένα συναρπαστικό 7% του κόσμου μας, σε ευχαριστώ για τις φωτογραφίες σου είναι υπέροχες, σου επιτρέπω να πας στην Κωνσταντινούπολη, αλλά γυρίζοντας στρώσου στο γράψιμο γιατί έχεις πολλά να μας πεις. :clap:
Βρε Ιωαννάκι, τι κάνει η ωραία υπαιθρος!! .....Οτι πρέπει αυτές τις μέρες, μακριά από τη βαβούρα της πόλης!!!

Κράτα λίγο κοκορετσάκι και για μένα!!:haha::haha:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Απαπααααααα.... από τα μούτρα καλέ την πήρες την κοπέλα.. με το μαλακό μην την τρομάξεις και μας φύγει :D όχι πριν μας πει για αυτό το ρημάδι το 7 %... :cool:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Απαπααααααα.... από τα μούτρα καλέ την πήρες την κοπέλα.. με το μαλακό μην την τρομάξεις και μας φύγει :D όχι πριν μας πει για αυτό το ρημάδι το 7 %... :cool:
Καλε σεις, οι φωτος που είναι.... περιμένουμε με αγωνία να δούμε κανένα μηνυμά σας!! :haha:

Loca Corazon

Member
Σας ευχαριστώ όλους πολύ για το καλωσόρισμα,

θα προσπαθήσω να γράψω ιστορίες για τα μέρη που αναφέρατε αν και έχουν περάσει 2 - 3 χρόνια ... δεν νομίζω ότι θα καταφέρω να είμαι πολύ αναλυτική και παραστατική!

Σίγουρα όμως θα κάνω καλύτερες περιγραφές για τα μέρη που θα πάω από εδώ και στο εξής.

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα