• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Νέος στο υπέροχο ταξιδιάρικο foroum μας .

geko21

New Member
Καλησπέρα , με λένε Γιώργο και μένω Αθήνα με καταγωγή από τα όμορφα Τρίκαλα . Αν και 27 έχω προσπαθήσει να πάω σε όσο πιο πολλούς προορισμούς εντός συνόρων μπορώ . Κυρίως χειμερινούς με έμφαση στον "αγροτουρισμό" . Βέβαια η Ελλάδα μας είναι υπέροχη χειμώνα καλοκαίρι , και η προσπάθεια εξερεύνησης της είναι διαρκείς ! Θέλω να χαιρετίσω όλη την παρέα και να ευχηθώ παρά τη κρίση να μπορούμε να ταξιδεύουμε " πολύχρωμα " ξεφεύγοντας από το καθημερινό γκρι .

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
γεια σου Γιώργο,καλώς όρισες στην παρέα μας. εγώ είμαι ο ένας υπόλοιπος,σε λίγο θα έρθουν και άλλοι υπόλοιποι.:haha::haha:

chrisbd

Member
Καλώς ήρθες και απο μένα .
Οι υπόλοιποι υπόλοιποι θα σε χαιρετίσουν σε λίγο.:D

veatriki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία/Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδία
καλως ηρθες και καλοταξιδος...

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ηρθες και απο το υπολοιπο Αττικης.

FRIDA08

Member
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Καλώς τον.

Εγώ είμαι οι υπόλοιποι.:shock: (τι μετριοφροσύνη!)

geko21

New Member
Το ξέρα ότι κουβαλάτε τρέλα ...χαχα αλλά τώρα το διαπιστώνω !!! καλώς σας βρήκα υπόλιποι !!! Όσο για ταξίδια εξωτερικού ελπίζω και εύχομαι να έρθουν πολλά dimitrak ! θα παίρνω ιδέες από όλους τους φίλους εδώ μέσα , αρκεί να υπάρχουν τα μπικικινια χαχαχ . Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για την υποδοχή .

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το ξέρα ότι κουβαλάτε τρέλα ...χαχα αλλά τώρα το διαπιστώνω !!! καλώς σας βρήκα υπόλιποι !!! Όσο για ταξίδια εξωτερικού ελπίζω και εύχομαι να έρθουν πολλά dimitrak ! θα παίρνω ιδέες από όλους τους φίλους εδώ μέσα , αρκεί να υπάρχουν τα μπικικινια χαχαχ . Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για την υποδοχή .
ιππολιπη (δηλαδη λιπη αλογου) ειναι το σωστο...

Καλως ηρθες!

alma

Member
Καλησπέρα , με λένε Γιώργο και μένω Αθήνα με καταγωγή από τα όμορφα Τρίκαλα . Αν και 27 έχω προσπαθήσει να πάω σε όσο πιο πολλούς προορισμούς εντός συνόρων μπορώ . Κυρίως χειμερινούς με έμφαση στον "αγροτουρισμό" . Βέβαια η Ελλάδα μας είναι υπέροχη χειμώνα καλοκαίρι , και η προσπάθεια εξερεύνησης της είναι διαρκείς ! Θέλω να χαιρετίσω όλη την παρέα και να ευχηθώ παρά τη κρίση να μπορούμε να ταξιδεύουμε " πολύχρωμα " ξεφεύγοντας από το καθημερινό γκρι .

Καλώς όρισες και από μένα.Και χειμερινούς προορισμούς έχει μοναδικούς η χώρα μας,είμαστε πολλοί σαν κι εσένα που την εξερευνούμε χειμώνα-καλοκαίρι.;)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.481
Νεότερο μέλος
giota69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom