να υποθεσω οτι κατα λαθος μιλας για τα παλιο τερμιναλ
η aegean ερχεται στο καινουριο τερμιναλ και οι εταιριες ενοικιασης
ειναι στο 2 οροφο στις αφιξεις και το παρκιν ειναι απεναντι στον
πρωτο και 2 οροφο

να υποθεσω οτι κατα λαθος μιλας για τα παλιο τερμιναλ
η aegean ερχεται στο καινουριο τερμιναλ και οι εταιριες ενοικιασης
ειναι στο 2 οροφο στις αφιξεις και το παρκιν ειναι απεναντι στον
πρωτο και 2 οροφο
Η αλήθεια είναι ότι βρέθηκα σε μεγάλο δίλλημα όσων αφορά βόρεια ή νότια Ισπανία. Δεν είμαι και της πολυκοσμίας ούτε και του all inclusive που θα βρω πιθανόν στις περιοχές που θα πάω τελικά.Αν θες κάτι διαφορετικό και παρα πολύ ωραίο θα σου προτεινα τη βόλτα στη βόρεια ισπανία, την ιδέα του Yorgou. αν πας προς Γαλικια, Αστουριας, Κανταμπριας, Βασκους και ωραιεες παραλίες θα βρεις για μπανια, και ο τρελος πανικος του Νοτου δεν θα γίνεται και δεν θαχει ανυπόφορη ζέστη.
Επίσης, αν πας από μαδρίτη Βαλένθια, μην παραλείψεις στα μισά της διαδρομής την Cuenca. Μια πανεμορφη πόλη που κρέμεται μεταξύ 2 φαραγγιών.
Με το google maps μου βγάζει Μαδρίτη Γρανάδα Βαλένθια Βαρκελώνη κάπου 1700 χλμ. για 10 μέρες νομίζω ότι είναι υποφερτό. πέρυσι είχα κάνει δαλματικές ακτές Αλβανία - Μαυροβούνιο - Σλοβενία - Σερβία - Σκόπια 5,000 χλμ. Εξάλλου απ΄οτι έχω διαβάσει το οδικό δίκτυο είναι αρκετά καλό. Αλήθεια με τα διόδια τι γίνεται είναι ακριβά;φιλε ντεζαβού, τα χιλιόμετρα είναι πολλά αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό ήδη το έχεις σκεφθεί. Θα σε συμβούλευα όταν νοικιάσεις το αυτοκίνητο, να ζητήσεις να αναγραφεί στην μίσθωση και δεύτερος οδηγός (η επιβάρυνση είναι σχετικά μικρή). Δες και το ζήτημα της μικτής ασφάλισης και αν δεν βγαίνει μεγάλο το ποσό να την προτιμήσεις (εγώ το καλοκαίρι που είμαουν βόρεια ιταλία και νότια γαλλία την επέλεξα και είχα το κεφάλι μου ήσυχο). Εγώ θα νοίκιαζα αυτοκίνητο στην μαδρίτη τη μέρα που θα έφευγα. Βρες ένα ξενοδοχείο στο κέντρο , κοντά στην γκραν βία (καλό το γκαουντί) και όλα τα γυρνάς με τα πόδια. Τώρα από ξενοδοχεία στην βαρκελώνη αν θέλεις κεντρικό πάνω στην λα ράμπλας είναι το ομωνυμο ξενοδοχείο, αλλά εάν μπεις στην booking.com θα βρεις δεκάδες. Επαναλαμβάνω ότι τα χιλιόμετρα είναι πολλά, στο τέλος θα φαντάζουν ατελείωτα. Α' φρόντισε όταν νοικίάσεις το αυτοκίνητο να τους πεις ότι θα το παραδώσεις στο αεροδρόμιο στηγν βαρκελώνη (οι εταιρείες ενοικίασης βρίσκονται στον απέναντι από την είσοδο δρόμο).
κοιτα, υπαρχουν η autovia και η autopista. Η autovia δεν έχει διόδια και είναι σαν τα καλά κομάτια της δικιά μας εθνικής οδού. Η autopista έχει διόδια και μάλιστα τσουχτερα και είναι σαν την αττική οδό. Βεβαια, μια φορά που πηρα autopista, ο δρόμος ήταν χάλια επειδη εκαναν εργα..καλύτερα να ειχα παρει τοτε την autovia!Με το google maps μου βγάζει Μαδρίτη Γρανάδα Βαλένθια Βαρκελώνη κάπου 1700 χλμ. για 10 μέρες νομίζω ότι είναι υποφερτό. πέρυσι είχα κάνει δαλματικές ακτές Αλβανία - Μαυροβούνιο - Σλοβενία - Σερβία - Σκόπια 5,000 χλμ. Εξάλλου απ΄οτι έχω διαβάσει το οδικό δίκτυο είναι αρκετά καλό. Αλήθεια με τα διόδια τι γίνεται είναι ακριβά;
μην αγχωνεσε ,τα περισσοτερα gps δεν εχουν το καινουριο τερμιναλ αλλα,Πω πω αυτό με την επιστροφή του αυτοκινήτου με έχει αγχώσει γιατί όταν το παίρνεις το αυτοκίνητο ξέρεις από που το έχεις πάρει για να το επιστρέψεις ενώ τώρα θα βαδίζω στα τυφλά. ενοείται ότι θα έχω GPS αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
μια χαρα το βρισκωγια Μαδρίτη διάλεξα αυτό Booking.com: Hotel Liabeny, Madrid, Spain - 224 Guest reviews. Book your hotel now!
Η πλάκα είναι ότι από το επίσημο site το βρήκα φθηνότερα και με πρωινό Hotel Liabeny, Hotel in the centre of Madrid, Spain - Oficial Website
sorry, αφου εμεινες εκει θα ξερεις καλυτερα, απλως ειπα οτι δεν ειναι για μενα στους πιο αγαπημενους προορισμους ως προς την Ισπανια! :roll:εεεε...!!! η Βαλενθια ειναι ωραία πόλη!!! 6 μήνες εκατσα εκει!
Και η SWISS Interntational Air Lines στο ίδιο τέρμιναλ με την Aegean (το νέο Terminal 1) πετάει.ναι panpan έχεις δίκιο για το παλιό μιλώ. Και τις δύο φορές που πήγα βαρκελώνη πέταξα με suisee air. Για τα διόδια το μόνο που θυμάμαι και μου έκανε εντύπωση ήταν ότι στην καταλονία ήταν πολύ ακριβότερα από ότι καστίλη και ανδαλουσία.
ναι αλλά εγώ την τελευταία φορά είμουν εκεί το καλοκαίρι του 2006.Και η SWISS Interntational Air Lines στο ίδιο τέρμιναλ με την Aegean (το νέο Terminal 1) πετάει.