• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία Νέος στην Ισπανία. Τα φώτα σας παρακαλώ

muya

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Να ρωτησω κατι; εχετε ηδη κλεισει το αυτοκινητο; Στην Μαδριτη θα χρησιμοποιησετε αυτοκινητο μεσα στην πολη ή θα το παρετε μετα; Ρωταω βασικα για να πω δυο πραγματα, στη Μαδριτη μεσα δε χρειαζεται αυτοκινητο, μπορειτε να βρειτε ενα ξενοδοχειο στο κεντρο και να κανετε βολτες (σε δυο μερες βεβαια δε θα δειτε πολλα αλλα εξαρταται τι προτιματε!) και στο γυρισμο αν δε θελετε να ειστε στο αυτοκινητο τοσες ωρες γυριζετε Μαδριτη και πατε Βαρκελωνη με το τρενο, μπορειτε να βρειτε πολυ καλες προσφορες... βεβαια αυτο ειναι αφηνοντας εξω τη Βαλενθια (που δεν εχω παει αλλα ουτε εχω την εντυπωση οτι ειναι απο τις ωραιες πολεις!)
Ελπιζω να μη σε μπερδεψα...

maris-lou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη-Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
περου
Να ρωτησω κατι; εχετε ηδη κλεισει το αυτοκινητο; Στην Μαδριτη θα χρησιμοποιησετε αυτοκινητο μεσα στην πολη ή θα το παρετε μετα; Ρωταω βασικα για να πω δυο πραγματα, στη Μαδριτη μεσα δε χρειαζεται αυτοκινητο, μπορειτε να βρειτε ενα ξενοδοχειο στο κεντρο και να κανετε βολτες (σε δυο μερες βεβαια δε θα δειτε πολλα αλλα εξαρταται τι προτιματε!) και στο γυρισμο αν δε θελετε να ειστε στο αυτοκινητο τοσες ωρες γυριζετε Μαδριτη και πατε Βαρκελωνη με το τρενο, μπορειτε να βρειτε πολυ καλες προσφορες... βεβαια αυτο ειναι αφηνοντας εξω τη Βαλενθια (που δεν εχω παει αλλα ουτε εχω την εντυπωση οτι ειναι απο τις ωραιες πολεις!)
Ελπιζω να μη σε μπερδεψα...
muya, δεν εχεις δικιο,η Βαλενθια ειναι ομορφη πολη και για δυο μερες δεν ξερεις τι να πρωτοδεις.

Μαρ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανια
Ταξίδι-Όνειρο
Μπουενος Αιρες
πιστευω οτι δυο βραδια στην Μαδριτη ειναι λιγα ειναι πολυ ομορφη πολη και εχει πολυ ωραια μερη κοντα για να δεις στην θεση σου θα εμενα ενα βραδυ στην Βαλενθια καλα κανεις και δεν πηγαινεις Λσσαβωνα γιατι θα μπορεις τηνεπομενη φορα να την συνδιασεις με αλλες ομορφες πολεις της πορτογαλιας.Στο Τολεδο να πας για ταπας η απλως για να τοδεις στο Lopes D Toledo στην οδο Silleria 3 η διευθυνση του ειναι www.casontoledo.com και για φαγητο στην Μαδριτη στην πρασινη σειρηνα ειναι πανω στην γκραν βια προς την πλατεια της Ισπανιας
με επιφυλαξη ομως γιατι πηγα το 2000 . Στην Βαρκελωνη να επισκεφθεις το Michael Collinw Pub Placa de la Sagrada Familia 4 ειναι απο τις δημοφιλεστερες παμπ για ντοπιους

deja vu

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
πιστευω οτι δυο βραδια στην Μαδριτη ειναι λιγα ειναι πολυ ομορφη πολη και εχει πολυ ωραια μερη κοντα για να δεις στην θεση σου θα εμενα ενα βραδυ στην Βαλενθια καλα κανεις και δεν πηγαινεις Λσσαβωνα γιατι θα μπορεις τηνεπομενη φορα να την συνδιασεις με αλλες ομορφες πολεις της πορτογαλιας.Στο Τολεδο να πας για ταπας η απλως για να τοδεις στο Lopes D Toledo στην οδο Silleria 3 η διευθυνση του ειναι www.casontoledo.com και για φαγητο στην Μαδριτη στην πρασινη σειρηνα ειναι πανω στην γκραν βια προς την πλατεια της Ισπανιας
με επιφυλαξη ομως γιατι πηγα το 2000 . Στην Βαρκελωνη να επισκεφθεις το Michael Collinw Pub Placa de la Sagrada Familia 4 ειναι απο τις δημοφιλεστερες παμπ για ντοπιους
Κάπως έτσι το σκεφτόμουνα και γω να αφαιρέσω 1 μέρα από βαλένθια και να προσθέσω 1 στην Μαδρίτη. Πάντος ευχαριστώ για τις προτάσεις σου

Μαρ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανια
Ταξίδι-Όνειρο
Μπουενος Αιρες
δεν σου εγραψα για μουσεια γιατι νομιζω οτι μπορεις να τα βρεις απο εναν καλο ταξιδιωτικο οδηγο στην Βαρκελωνη να πας στο μοναστηρι museu monestir de Pedralbes ειναι εξω απο το κεντρο σε ομορφη περιοχη και οχι πολυ γνωστο οταν πηγα εγω ειχε και μια ομορφη μικρη πινακοθηκη

panpan

Member
Αναθεώρηση προγράμματος
2 βράδυα Μαδρίτη
2 βράδυα Γρανάδα
2 βράδυα Βαλένθια
4 βράδυα Βαρκελώνη
καμιά πρόταση για κανά οικονομικό ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων ευπρόσδεκτη, tips, διόδια, τροχαία, gps, εστιατόρια (βασικότατο).
πάντος από μια αναζήτηση που έκανα στα ξενοδοχεία είναι αρκετά οικονομικά παρά την φουλ σεζόν
τα εισητηρια πουλες οτι εχεις ηδη κοψει ειναι για 8 ημερες,εσυ εδω εχεις
10.ποιο απο τα δυο ισχυει?:shock:

deja vu

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
τα εισητηρια πουλες οτι εχεις ηδη κοψει ειναι για 8 ημερες,εσυ εδω εχεις
10.ποιο απο τα δυο ισχυει?:shock:
Επειδή η επιστροφή μου έβγαινε Παρασκευή (με τα φθηνότερα της Aegean) το παρέτεινα μέχρι Κυριακή (με τα λίγο ακριβότερα):clap::clap::clap:

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
φιλε ντεζαβού, τα χιλιόμετρα είναι πολλά αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό ήδη το έχεις σκεφθεί. Θα σε συμβούλευα όταν νοικιάσεις το αυτοκίνητο, να ζητήσεις να αναγραφεί στην μίσθωση και δεύτερος οδηγός (η επιβάρυνση είναι σχετικά μικρή). Δες και το ζήτημα της μικτής ασφάλισης και αν δεν βγαίνει μεγάλο το ποσό να την προτιμήσεις (εγώ το καλοκαίρι που είμαουν βόρεια ιταλία και νότια γαλλία την επέλεξα και είχα το κεφάλι μου ήσυχο). Εγώ θα νοίκιαζα αυτοκίνητο στην μαδρίτη τη μέρα που θα έφευγα. Βρες ένα ξενοδοχείο στο κέντρο , κοντά στην γκραν βία (καλό το γκαουντί) και όλα τα γυρνάς με τα πόδια. Τώρα από ξενοδοχεία στην βαρκελώνη αν θέλεις κεντρικό πάνω στην λα ράμπλας είναι το ομωνυμο ξενοδοχείο, αλλά εάν μπεις στην booking.com θα βρεις δεκάδες. Επαναλαμβάνω ότι τα χιλιόμετρα είναι πολλά, στο τέλος θα φαντάζουν ατελείωτα. Α' φρόντισε όταν νοικίάσεις το αυτοκίνητο να τους πεις ότι θα το παραδώσεις στο αεροδρόμιο στηγν βαρκελώνη (οι εταιρείες ενοικίασης βρίσκονται στον απέναντι από την είσοδο δρόμο).

panpan

Member
φιλε ντεζαβού, τα χιλιόμετρα είναι πολλά αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό ήδη το έχεις σκεφθεί. Θα σε συμβούλευα όταν νοικιάσεις το αυτοκίνητο, να ζητήσεις να αναγραφεί στην μίσθωση και δεύτερος οδηγός (η επιβάρυνση είναι σχετικά μικρή). Δες και το ζήτημα της μικτής ασφάλισης και αν δεν βγαίνει μεγάλο το ποσό να την προτιμήσεις (εγώ το καλοκαίρι που είμαουν βόρεια ιταλία και νότια γαλλία την επέλεξα και είχα το κεφάλι μου ήσυχο). Εγώ θα νοίκιαζα αυτοκίνητο στην μαδρίτη τη μέρα που θα έφευγα. Βρες ένα ξενοδοχείο στο κέντρο , κοντά στην γκραν βία (καλό το γκαουντί) και όλα τα γυρνάς με τα πόδια. Τώρα από ξενοδοχεία στην βαρκελώνη αν θέλεις κεντρικό πάνω στην λα ράμπλας είναι το ομωνυμο ξενοδοχείο, αλλά εάν μπεις στην booking.com θα βρεις δεκάδες. Επαναλαμβάνω ότι τα χιλιόμετρα είναι πολλά, στο τέλος θα φαντάζουν ατελείωτα. Α' φρόντισε όταν νοικίάσεις το αυτοκίνητο να τους πεις ότι θα το παραδώσεις στο αεροδρόμιο στηγν βαρκελώνη (οι εταιρείες ενοικίασης βρίσκονται στον απέναντι από την είσοδο δρόμο).
να υποθεσω οτι κατα λαθος μιλας για τα παλιο τερμιναλ
η aegean ερχεται στο καινουριο τερμιναλ και οι εταιριες ενοικιασης
ειναι στο 2 οροφο στις αφιξεις και το παρκιν ειναι απεναντι στον
πρωτο και 2 οροφο

Vito

Member
Αν θες κάτι διαφορετικό και παρα πολύ ωραίο θα σου προτεινα τη βόλτα στη βόρεια ισπανία, την ιδέα του Yorgou. αν πας προς Γαλικια, Αστουριας, Κανταμπριας, Βασκους και ωραιεες παραλίες θα βρεις για μπανια, και ο τρελος πανικος του Νοτου δεν θα γίνεται και δεν θαχει ανυπόφορη ζέστη.
Επίσης, αν πας από μαδρίτη Βαλένθια, μην παραλείψεις στα μισά της διαδρομής την Cuenca. Μια πανεμορφη πόλη που κρέμεται μεταξύ 2 φαραγγιών.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Συμφωνώ. Η βόρεια Ισπανία υπερτερεί κατά πολύ από τη νότια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom