• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία Νέος στην Ισπανία. Τα φώτα σας παρακαλώ

deja vu

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
Η απόφαση για Ισπανία πάρθηκε τα αεροπορικά κλείστηκαν με Aegean 12/8/2010 με 20/8/2010 με 340 euro 2 άτομα.
Το αρχικό πλάνο που έχω σχεδιάσει είναι Μαδρίτη 2 βράδια, Λισσαβώνα 2 βράδια, Γρανάδα 2 βράδια, 1 βράδυ Βαλένθια και 3 βράδια Βαρκελώνη. Λέτε να "πειράξω" κάτι στο πρόγραμμα;
Αυτά προς το παρόν

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Με αεροπλάνο θα πηγαίνεις; Γιατί αλλιώς δε βγαίνει...

muya

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Γιατι να βαλεις τη Λισσαβωνα μεσα; Ειναι πολυ μακρια! πανω απο 600 χλμ απο Μαδριτη και πανω 700 χλμ για Γραναδα! Γιατι;;;
Νομιζω για να απολαυσεις καλυτερα το ταξιδι, καλο θα ηταν να επικεντρωθεις προς μια ή δυο κατευθυνσεις. Ειναι παντως πολυ μεγαλη η Ισπανια για να τη γυρισεις με αυτοκινητο σε λιγες μερες!

deja vu

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
Και γω έτσι πιστεύω να αφαιρέσω την Πορτογαλία. Είναι πολλά τα χλμ. Καλύτερα να απολαύσουμε τα μέρη παρά να είμαστε πτώματα απο την κούραση στο οδήγημα

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ωραία, αν βγάλετε την Πορτογαλία, μπορείτε να κάνετε ολίγον από Τολέδο και Κόρδοβα ή έστω μια Σεβίλλη. Εγώ στη θέση σας θα έβγαζα και τη Βαρκελώνη και θα επικεντρωνόμουν στο νότο ή και στα πέριξ της Μαδρίτης, έχει πολλές ενδιαφέρουσες πόλεις.

Bahari

Member
Μη χάσετε με τίποτα το Τολέδο! Να το βάλετε στο πρόγραμμά σας οπωσδήποτε. Κατά τα άλλα, συμφωνώ με muya και Yorgos, τι θα κερδίσετε με το να είστε διαρκώς μέσα στο αυτοκίνητο και απλά να προσπερνάτε τις πόλεις; Καλύτερα αφού κλείσατε αεροπορικά για Μαδρίτη να γυρίσετε το νότο και άλλη φορά πάτε στη Βαρκελώνη.

deja vu

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
Ωραία, αν βγάλετε την Πορτογαλία, μπορείτε να κάνετε ολίγον από Τολέδο και Κόρδοβα ή έστω μια Σεβίλλη. Εγώ στη θέση σας θα έβγαζα και τη Βαρκελώνη και θα επικεντρωνόμουν στο νότο ή και στα πέριξ της Μαδρίτης, έχει πολλές ενδιαφέρουσες πόλεις.
Γιώργο να ξέρεις ότι η γνώμη σου έχει βαρύνουσα σημασία και λόγω προτέρου εντίμου ταξιδιωτικού βίου. Απλά με προβληματίζει ότι το κατακαλόκαιρο μήπως το εσωτερικό της χώρας είναι πολύ ζεστό (ρε γαμώτο τόσο ζέστη κάνει στην Ισπανία όπου διαβάζω για Ισπανία για καύσωνες λένε) ή παντελώς άδειο (στιλ Αθήνα δεκαπενταύγουστο)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ΠΑντελώς άδειο δε θα είναι, τίγκα στους τουρίστες θα είναι, ειδικά κάτι Γρανάδες, Σεβίλλες, Τολέδα κλπ πνίγονται. Αν σας απασχολεί το θέμα της ζέστης, μπορείτε να κάνετε το θαύμα: Γαλικία-Αστούριας-Καντάμπρια μετά τη Μαδρίτη και το Τολέδο, όπου οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες κι έχει (κάπως αισθητά) λιγότερους τουρίστες. Δείτε και την ιστορία του Manos, τα γράφει πολύ αναλυτικά το παλικάρι.

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
επειδή έχω γυρίσει με αυτοκίνητο την ισπανία και την πορτογαλία, και εγώ συνηγορώ να βγάλεις έξω την λισαβώνα (όχι ότι δεν είναι ωραία, το αντίθετο μάλιστα, απλά θα ταλαιπωρηθείς) όλα σε ένα ταξίδι δεν μπορούμε να τα δούμε. τώρα αύγουστο μήνα στην ανδαλουσία έχει πολλή ζέστη και υγρασία. ειδικά στην γρενάδα, αφόρητη ζέστη (θυμάμαι απόγευμα ήταν και έδειχνε 40 βαθμούς το θερμόμετρο), εάν την επιλέξεις εξαιρετικό ξενοδοχείο, υπερπολυτελές το σαράϊ (σε εξαιρετική τιμή, 65-70 ευρώ το δίκλινο το είχα κλείσει). Φαντάζομαι ότι θα έχετε navigator. Ειδικά στην Σεββίλη δεν θα δεις πουθενά ταμπέλες με τις οδούς. μόνο ταμπέλες ξενοδοχείων. Εγώ θα πρότεινα να ξεκινήσεις από μαδρίτη, να κατέβεις τολέδο (απέχει γύρω στα 80 χιλιόμετρα νότια της μαδρίτης) να συνεχίσεις μέχρι σεβίλλη και μετά γρενάδα και παραλιακά βαλένθια και στοπ στην βαρκελώνη. Εγώ έκανα δύο φορές το αντίστροφο (με suisse air) νοίκιαζα αυτοκίνητο στην βαρκελώνη και από εκεί, μαδρίτη, τολέδο, σεβίλη, γρανάδα και έφευγα από Μάλαγα. Το τολέδο μπορείς να το επισκεφτείς και την μέρα που θα κατεβαίνεις νοτίως για ανδαλουσία, αρκεί να φύγεις νωρίς το πρωϊ από μαδρίτη. Αν από τολέδο δεν πάρεις την άουτομπανκ αλλά συνεχίσεις την επαρχιακή οδό θα καθυστερήσεις αλλά θα περάσεις μέσα από τον εθνικό δρυμό. ¨οτι μου ήρθε στο μυαλό σου το έγραψα. Ελπίζω να σε βοηθήσουν. Καλά να περάσετε.

deja vu

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
Αναθεώρηση προγράμματος
2 βράδυα Μαδρίτη
2 βράδυα Γρανάδα
2 βράδυα Βαλένθια
4 βράδυα Βαρκελώνη
καμιά πρόταση για κανά οικονομικό ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων ευπρόσδεκτη, tips, διόδια, τροχαία, gps, εστιατόρια (βασικότατο).
πάντος από μια αναζήτηση που έκανα στα ξενοδοχεία είναι αρκετά οικονομικά παρά την φουλ σεζόν

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom