ioanna balla
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- geneva!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- αμερική
18-19-20-21/10.....
Αχ....κρίμα!εχω βρει κάποια ταξιδιωτικά γραφεία που κάνουν ημερήσιες....με αυτά θα κινηθώ...kalspiros said:ΑΑΑ εκεινη την περιοδο σιγουρα δε θα παιζει Ουαλία παρα μονο Γεωργία!
15 μερες συνολο..εκ των οποιων οι 3-4 ουαλια..3-4 μέρες στο Λονδίνο ή 3-4 μέρες για να τις διαθέσεις εκεί?
από το μήνυμά σου στην Κορνουάλη, υποθέτω ότι δεν θα έχεις αμάξι, έ;
Η Ουαλία είναι δυσκολάκι και μακριά. Θα πρότεινα τα βόρεια παράλια της East Anglia:
http://www.travelstories.gr/community/threads/your-next-big-thing-east-anglia.46297/
για τα της Ουαλίας τώρα, τι να πω, δεν εκκρεμούν τίποτα ταξίδια μου στην Ουαλία, ό,τι έγραψα έγραψα άρα δες τι σου ταιριάζει περισσότερο και αποφάσισε. Τα Νότια είναι πιο εύκολα προσβάσιμα, παραθαλάσσια, χωρίς έντονο ανάγλυφο, τα Κεντρικά τα πιο δύσκολα προσβάσιμα (ειδικά τα φράγματα του Elan Valley παίζει να μην τα ξέρουν ούτε και κάποιοι ντόπιοι) με πολύ λόφο και βουνό και το Elan Valley στην κορυφή της λίστας μου για Ουαλία (μόνο μετά από έντονες βροχές όπου και θα ξεχειλίζουν τα φράγματα) αλλά και τα σπήλαια. Τα Βόρεια είν κι αυτά εύκολα στην προσέγγιση με το Snowdon να αποτελεί προορισμό