Kostass
Member
Σιγα μωρε,μη στενοχωριεσαι. Ειμαστε πολλοι στη θεση σου.Δε θα σκασουμε κιολας αν δεν παμε εξωτερικο (ας εχουμε κι ενα καποιο ενθουσιασμο) ειδικα οι πρωταρηδες οπως εγω. Αλλα εχω και πλανακι Β για να μην πω και C(σχεδον) εντος ελλαδας με ακυρωτικα ως την τελευταια στιγμη. Εχω κανονισει πενθημερακι Συρο ετσι κι αλλιως,κι αν μετα ερθει τουμπα η Σκανδιναβια και ακυρωσω τοτε θα ανεβω στα 1100μ ελλαδιτσα στους κουμπαρους μου μεσα στο ελατο οπου θα κανω παρτυ με παιδακια και μπυρα και το βραδυ υπνο με κουβερτουλα. Δε θα ξεκουραστω λες?? Ε, μια χαρα.Μεχρι εκει φτανουν οι δυναμεις μου και θα περασω σιγουρα καλα γιατι απλα το θελω και το 'χω αναγκη .Εγώ προσωπικά φέτος που ετοίμαζα προγραμματάρα 5ημερη στο εξωτερικό εντός Ευρώπης με τη παρέα μου ΔΥΣΤΥΧΩΣ με την όρεξη μείναμε . Εκεί που είχαμε ετοιμαστεί να πηγαίναμε και λέγαμε ''όλα εντάξει , πάμε'' τσουπ να μας η ινδική μετάλλαξη Δ (που ήθελε να έχει και ''δίδυμο αδερφάκι'' τη Δ plus τρομάρα της) επομένως για άλλη μια χρονιά χάσαμε το ταξίδι (Σημειωτέον θα ήμασταν εμβολιασμένοι και με τις 2 δόσεις και θα περνούσαν και οι 14 μέρες που χρειαζόντουσαν για την ανοσία) . Δεν θα ρισκάρουμε εμείς την υγεία μας για ένα ταξίδι , ΑΛΛΑ αν ήταν σε ύφεση ο κορονοϊός ή αν υπήρχε το αρχικό στέλεχος , αν δεν υπήρχε η μετάλλαξη Δ μάλλον θα πηγαίναμε στο ταξίδι μας . Πάλι καλά που δεν δώσαμε προκαταβολή γιατί θα είχαμε ένα συνεχές άγχος , που δεν μπορώ να το αντέξω , αν θα πάνε καλά τα πράγματα και τι κατάσταση θα αντιμετωπίζαμε εκεί . Πραγματικά στεναχωρέθηκα γιατί νόμιζα πως τα πράγματα φέτος θα ήταν καλύτερα από πέρυσι (πέρυσι δεν πήγα ούτε κάπου στη χώρα μας διακοπές) .
Υγεία να χουμε και κάποια στιγμή όλα θα πραγματοποιηθούν . Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όσες και όσους θα ταξιδέψουν υπό αυτές τις συνθήκες στο εξωτερικό .
Last edited: