zade
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κάπου...
Αν είσαι πλήρως εμβολιασμένος/η να θεωρείς δεδομένο ότι δεν θα χρειάζεται τίποτα άλλο πέραν του πιστοποιητικού εμβολιασμού.
Αν βγει στην ηλικία 30.39 άλλο εκτός από το άστρα θα είμαστε!!! Αλλιώς δυστυχώς δεν βγαίνουν οι εβδομάδες....!!!!!!που θα πάει θα το έχω το πιστοποιητικούλη!!!Αν είσαι πλήρως εμβολιασμένος/η να θεωρείς δεδομένο ότι δεν θα χρειάζεται τίποτα άλλο πέραν του πιστοποιητικού εμβολιασμού.
Στη μαλτα περσυ κανανε τσαμπα pcr test σε τουριστες παντως σε δημοσιο νοσοκομειο και τα αποτελεσματα τα χες στις 48 ωρες συνηθως και στα αγγλικα...δε ξερω φετος αν το χουν καταργησει για τουριστες και το εχουν μονο για τους ντοπιους αλλα ψαξτε το λιγο...Δυστυχώς θέλει και μοριακό για να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Ακούστηκε, ράδιο αρβύλα μη το δέσεις, pcr βγαίνεις από τη χώρα rapid επιστροφή. Συζητιέται για το πράσινο διαβατήριο. Ένα pcr κι ένα rapid επιστροφή. Εννοείται και αντίστροφα για τους ξένους που θα έρθουν. Είναι υπό σκέψη. Μακάρι να γίνει γιατί το rapid μπορεί να γίνει και λίγο πριν φύγεις στο αεροδρόμιο.
Τέλεια να μας δώσει οδηγίες!!!!!Την πέμπτη θα τα πει όλα ο Θεοχάρης. Υπομονή μέχρι τότε.
Από Χανιά έχει πτήση Σάββατο τρίτη.... συνολικά λιγότερο από 72 ώρες!!!!!πρέπει με το που φτάσουμε να πάμε για μοριακό!!!!Για μαλτα περσυ κανανε τσαμπα pcr test σε τουριστες παντως σε δημοσιο νοσοκομειο και τα αποτελεσματα τα χες στις 48 ωρες συνηθως και στα αγγλικα...δε ξερω φετος αν το χουν καταργησει για τουριστες και το εχουν μονο για τους ντοπιους αλλα ψαξτε το λιγο...
Συγνωμη εγω το γραψα λαθος,στη μαλτα καναν τσαμπα pcr test σε ταξιδιωτες και ντοπιους περσυ το καλοκαιρι...φετος δε ξερω τι μπορει να ισχυει...Από Χανιά έχει πτήση Σάββατο τρίτη.... συνολικά λιγότερο από 72 ώρες!!!!!πρέπει με το που φτάσουμε να πάμε για μοριακό!!!!
Δε νομιζω η απαγορευση στις 12 και μαγαζια χωρις μουσικη να συνεχιστουν για πολυ,ηδη διαβασα λενε να το κανουν 12.30 και με μουσικη στα μαγαζια απο 15 Μαιου...και μεταξυ μας λιγες καφετεριες Αθηνα δεν εχουν μουσικη,πολλες εχουν απλα τερμα χαμηλα..απο αυγουστο και 15αυγουστο να δω τι "εξυπνο" μετρο θα σκαρφιστουνε παλι και τι απαγορευση θα βαλουν παλι σαν και περσυ....Τριημερο Αγιου Πνευματος εχω κλεισει για Μυκονο 18-21 Ιουνη.Οσο να ναι με προβληματιζει το νησι οσων αφορα τα κρουσματα ,τα μετρα .Μυκονος με κλειστα μαγαζια στια 12 χωρις μουσικη και χωρις συνοστιμο και περατζαδα το νησι ειναι μιση Μυκονος.Δεν ξερω κατα ποσο χιλιαδες κρουσματα θα εχει ως τοτε και τι ανοσια θα υπαρχει στον πληθυσμο.Οτι θα παω και δεν θα ακυρωθει δυσκολα αφου 15 ανοιγουν ολα και δεν τιθεται θεμα για εσωτερικες μετακινησεις.Παρολα αυτα αν θα εχει χαλαρωσει η κατασταση ως τοτε με ενδιαφερει . Ηδη αυριο εμβολιαζομαι παρολα αυτα αντιστοιχα και οι φιλοι και αντιστοιχα η οικογενεια μου και η πλειοψηφια του κοντινου κυκλου μου και με τις 2 δοσεις .