Δες λιγο τις καμπυλες της εξαπλωσης σε καθε χωρα.αν φτιαξουν λιγο τα πραγματα με καραντινες και οτι αλλο μπορουμε να φανταστουμε και σταθεροποιηθουν λιγο οι πτησεις για χριστουγεννα ποιες ειναι οι βλεψεις σας?εχετε καποιον προορισμο στο μυαλο σας?
αυτες οι καμπυλες καποια στιγμη θα πεσουν..απλα οι καταστασεις μπορει να κανουν πολλους να φοβουνται να ταξιδεψουν οπουδηποτε.Δες λιγο τις καμπυλες της εξαπλωσης σε καθε χωρα.
Οχι τα Χριστουγεννα του 2020 ομως . Αν ρωτας για 15 μηνες μετα, κατι εχω στο μυαλο μου αλλα ειναι νωρις για να το σχεδιασωαυτες οι καμπυλες καποια στιγμη θα πεσουν..
Έχω εισιτήριο για Σαουδική Αραβία. Μιας που λένε ότι ανοίγουν τα σύνορα 1η Γενάρη αυτοί, λέω να πάω να τους κάνω σεφτέ. Μέχρι τότε βέβαια έχει πολύ δρόμο.αν φτιαξουν λιγο τα πραγματα με καραντινες και οτι αλλο μπορουμε να φανταστουμε και σταθεροποιηθουν λιγο οι πτησεις για χριστουγεννα ποιες ειναι οι βλεψεις σας?εχετε καποιον προορισμο στο μυαλο σας?
Αυτοί μπορεί να τ' ανοίξουν... Τα δικά μας θα είναι; Ή θα πετάξεις απ' την άλλη σου πατρίδα;Έχω εισιτήριο για Σαουδική Αραβία. Μιας που λένε ότι ανοίγουν τα σύνορα 1η Γενάρη αυτοί, λέω να πάω να τους κάνω σεφτέ. Μέχρι τότε βέβαια έχει πολύ δρόμο.
Έχεις ακόμα καιρό φίλε μέχρι τον Γενάρη..δυνατό ταξιδακι αν πραγματοποιηθει!Εγώ έχω κλείσει για αμπου Ντάμπι 20 Δεκεμβρίου και να φύγω από Ντουμπάι μετά τα ΧριστούγενναΈχω εισιτήριο για Σαουδική Αραβία. Μιας που λένε ότι ανοίγουν τα σύνορα 1η Γενάρη αυτοί, λέω να πάω να τους κάνω σεφτέ. Μέχρι τότε βέβαια έχει πολύ δρόμο.
Καλημέρα.Έχεις ακόμα καιρό φίλε μέχρι τον Γενάρη..δυνατό ταξιδακι αν πραγματοποιηθει!Εγώ έχω κλείσει για αμπου Ντάμπι 20 Δεκεμβρίου και να φύγω από Ντουμπάι μετά τα Χριστούγεννα