Meltemi_Meltemi
Member
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θέλω πάρα πολύ να πάω , ο μόνος φόβος μου είναι μην βγω τυχόν ασυμτωματική θετική και δεν ξέρω τι ακολουθεί -που σε κρατάνε, πόσες μέρες κτλ.Ευχαριστώ πολυ για την η
Αν δεν εχουμε καραντινα γιατι να μη πας???ειναι μια ευκαιρια να την δεις χωρις πολυ κοσμο..οσο για το τεστ,καλεις σε ενα τηλεφωνο(δε θυμαμαι αριθμο,ψαξτο εδω μεσα,εχει γραφτει)και κλεινεις ραντεβου..εχει κεντρο και στη Βαλετα κοντα και προτεινω να παρεις τουλαχιστον 1-2 βδομαδες πριν..αν ειναι θετικο μεσα σε 8ωρες με 24ωρες θα εχεις ειδοποιηση και λογικα μενεις καραντινα στο δωματιο που εχεις δηλσωσει με δικα σου εξοδα(αν εισαι ασυπτωματικος φανταζομαι)αλλιως συνηθως σου απαντανε σε 48ωρες..αν δεις οτι δε σου στελνουν κατι μπορεις να τους το ξαναυπενθυμισεις μεσω μαιλ...οτι αλλη απορια εχεις μπορεις να την ρωτησεις στο τηλ που θα παρεις ειναι πολυ εξυπηρετικοι!(α και λογικα μολις γυρισετε ελλαδα,σας ξανακανουν τεστ στο αερδρομιο!)
Επίσης, εσείς όταν πήγατε να κάνετε τεστ, υπογράψατε κάποιο έγγραφο που σε υποχρεώνει να μην βγαίνεις κάποιες ώρες ή μέχρι να βγει απάντηση? γιατι αν ισχύει κάτι τέτοιο,χάνουμε μια ολόκληρη ήμερα τουλάχιστον...