KonstantinosAlyona
Member
Μόνο ο ιδιοκτήτης εδώ του ξενοδοχείου μας μίλησε σχετικά, σήμερα που έχω λιγο χρόνο. Περιμένει ότι θα τους κλείσουν, αν βρουν σύνδεση με Hoi An και λοιπά κρούσματα.Πτήση δεν εννοώ τη δικιά μας αλλά αυτή στην οποία βρισκόταν το 17ο κρούσμα.
@KonstantinosAlyona κι εμείς το ίδιο, από νότο προς βορρά, κι ο ηλιθιος σκεφτόμουν μέχρι τελευταία στιγμή εάν ή όχι θα πάμε στο δέλτα του Μεκόνγκ και τελικά είπα να το αφήσουμε εκτός. Και τα κλεισίματα ξεκινησαν λίγο αφού φύγαμε από τη Σαϊγκόν...
Έχεις μήπως κάποια νεώτερη ενημέρωση αν θα κλείσει γενικά το πάρκο;
Γιατί θέλουμε να έρθουμε αύριο ή μεθαύριο, και είμαι κάθε τρεις και λίγο στο κινητό, να ψάχνω τι γίνεται...
Τι να σου πω, μάμησέ τα!
Με το προξενείο μίλησα μόλις τώρα, μου είπαν τα εξής. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ούτε ενδείξεις ότι θα κοπούν οι πτήσεις για Ελλάδα. Βίζες κτλ ναι, αν αυξηθούν λίγο ακόμα τα κρούσματα εκεί.
Αλλά, με το μισό Ανόι κλειστό, το Ninh Binh, Halong Bay, Cat Ba, Sapa επίσης, μου λένε "Μπορείτε να αράξετε σε χωριά κτλ, και είστε οκ. Αλλά αν μετακινειστε, είναι επικίνδυνο. Και το πιο επικίνδυνο είναι να πέσετε σε καραντίνα, είναι πολύ σφιχτοί με αυτό κι Βιετναμέζοι"
Πότε έχετε επιστροφή εσείς, κανονικά;
Γιατί όσον αφορά εμάς, άστο. Το πρόγραμμα έλεγε Καμπότζη τέλος του μήνα, μετά Μαλαισία και επιστροφή από εκεί στην Ελλάδα στις 10 Απριλίου.
Έχουμε ετοιμο σχέδιο τουλάχιστον, για το μέλλον