babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Μετά και το δεύτερο κρούσμα στην Τουρκία, ο Υπουργός Υγείας δέχεται πιέσεις από τον κόσμο να ζητήσει απαγόρευση πτήσεων από/προς Ευρώπη. Ενδέχεται να μην αργήσει να ληφθεί σχετική απόφαση. Έχε το υπόψη σου.Η δικιά μου πτήση για Νέα Υόρκη είναι μέσω Τουρκίας, γι αυτό και προσπαθώ μάταια να επικοινωνήσω με την Turkish χωρίς φυσικά κανένα αποτέλεσμα. Διαβάζοντας αυτό:
" Effective 13 March 2020 at 23:59 EDT: passengers who have been in a Schengen Member State in the past 14 days are not allowed to enter the USA. This does not apply to:
- passengers arriving in the US on flights that departed before 23:59 EDT on 13 March 2020;
- passengers who reside in the USA;
- family members of nationals of the USA and of passengers who reside in the USA;
- members of the US armed forces."
θεωρώ πως είναι ξεκάθαρο ότι το ταξίδι μου έχει ακυρωθεί, αφού δεν θα μπορώ καν να μπω στη χώρα. Δεν έχω λάβει κανένα σχετικό email, ούτε η αεροπορική έχει ανανεώσει το site της με τα νέα δεδομένα και προσπαθώ να καταλάβω αν θα μπορέσω να πάρω refund ή ποιες είναι οι επιλογές για όσους επηρεάζονται από τις νέες απαγορεύσεις.