fotast
Member
Γιατί δεν γίνεται να ακυρώσεις ξενοδοχείο την παραμονή της άφιξης αν προβλέπεται η δωρεάν ακύρωση μέχρι τότε;πως γινεται αυτο?
Γιατί δεν γίνεται να ακυρώσεις ξενοδοχείο την παραμονή της άφιξης αν προβλέπεται η δωρεάν ακύρωση μέχρι τότε;πως γινεται αυτο?
53 κρούσματα. Η απόφαση είναι καθαρά προσωπική. Ο καθένας πράττει όπως νομίζει καλύτερα.εγω θα πηγαινα! μόλις 14 κρούσματα... πιο πολυ κινδυνεύεις στην Ελλάδα
Εμεις με μιση καρδια αναβαλλαμε τελικα το Μαρόκο - πεταγαμε 21/3. δεν εχουμε κανενα φοβο μην κολλησουμε εκει, εχει μολις 2 καταγεγραμμενα κρουσματα αλλα καταληξαμε οτι δεν θα απολαμβαναμε το ταξιδι αν ημαστε μεσα στο αγχος είτε μην γινει καραντινα στην ελλαδα και δεν μπορουμε να γυρισουμε ειτε μην τυχον εκδηλωσουμε κανα συμπτωμα εκει και καταληξουμε σε μαροκινο νοσοκομειο...μεχρι χτες ελεγα δν αναβαλλω με τπτ εκτος αν δεν υπαρχει αεροπορικη συνδεση αλλα σημερα το σκεφτηκα καλυτερα και δεν εχει νοημα να κανουμε τοσα εξοδα για μια εβδομαδα και να μην το ευχαριστηθουμεΠαρίσι 17/3 ακυρώνουμε; τι θα κάνατε;
Αν δεν πετανε και τα χελιδονια...Κι εγώ τελικά τα άλλαξα τα εισιτήρια. Το σκέφτηκα πολύ αλλά δυστυχώς βλέπω ότι η κατάσταση χειροτερεύει...δεν μπορώ να το.ρισκαρω.
ΆσταΑν δεν πετανε και τα χελιδονια...
Φυσικά. Γι'αυτό και εγω λέω ότι θα πετούσα. Δεν κατάλαβα γτ ενοχληθήκατε.53 κρούσματα. Η απόφαση είναι καθαρά προσωπική. Ο καθένας πράττει όπως νομίζει καλύτερα.
Φυσικά. Γι'αυτό και εγω λέω ότι θα πετούσα. Δεν κατάλαβα γτ ενοχληθήκατε.
Καλέ προς Θεού, δεν ενοχλήθηκα! Το λέω σαν μια γενική διαπίστωση γιατί κι εγώ άκουσα διαφορά από τον περίγυρο μου. Πάω, με λένε ανεύθυνη, δεν πάω, είμαι υπερβολική. Κι επειδή έχω δει κι εδώ μέσα διάφορες απόψεις τονίζω ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του ως ελεύθερος άνθρωπος. Για να μην πω για τους ταξιδιώτες σε Ιταλία και Ισραήλ που κόντεψαν να τους λιντσάρουν...Φυσικά. Γι'αυτό και εγω λέω ότι θα πετούσα. Δεν κατάλαβα γτ ενοχληθήκατε.
Εγώ δεν θα πήγαινα πουθενά...Παρίσι 17/3 ακυρώνουμε; τι θα κάνατε;
Με συγχωρείτε για την παρεξήγηση.Καλέ προς Θεού, δεν ενοχλήθηκα! Το λέω σαν μια γενική διαπίστωση