Και εγώ το ίδιο 23/3 αλλά δεν είδα να υπάρχει δυνατότητα ακυρωσηςΓνωρίζει κανείς αν η Ryanair αλλάζει τα εισιτήρια χωρίς επιβάρυνση; Πετάω για Βρυξέλλες την άλλη εβδομάδα και δεν ξέρω τι να κάνω
20/3 τελικά εμείς. Θα επιθυμούσα να ακυρώσω, ανεξαρτήτως επιστροφής χρημάτων, δεν το βρίσκω διασκεδαστικό να κυκλοφορώ με την ψυχή στο στόμα, αλλά δεν υπάρχει ομοφωνία... Αν πάμε (ή πάνε) θα έχεις ανταπόκριση. Όλα ρευστά είναι, τα δεδομένα αλλάζουν μέρα με τη μέρα.Και εγώ το ίδιο 23/3 αλλά δεν είδα να υπάρχει δυνατότητα ακυρωσης
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Διαβάζω το φόρουμ εδώ και μέρεςΕγω μπορει να ειμαι παραλογη, αλλα πιστευω πως οι χωρες που κορυφωνουν νωριτερα, θα βγουν και νωριτερα απο τι δινη αυτη. Σε 38 μερες πεταμε για Βενετια, θα ακυρωσω το ταξιδι την 37η που ειναι το περιθωριο για τη δωρεαν ακυρωση του ξενοδοχειου. Και ετσι θα γινει για τα επομενα ταξιδια ως τον Αυγουστο. Η ζωη μπορει να εχει και εκπληξεις.
Ναι, το θυμάμαι (9-19)! Ο φόβος μου είναι η ταλαιπωρία καθώς πιστεύω ότι μέσα σε 1 μήνα, ακόμα κι αν σταθεροποιηθεί η κατάσταση (που δεν το βλέπω) τα μέτρα δεν θα πάψουν. Δεν ξέρω τι θα κάναμε αν δε μας πρόσφεραν ακύρωση αλλά τώρα ελπίζουμε σε κανένα φθινόπωρο. Λογικά, σε περίπου 10 ημέρες θα έχουμε ακυρώσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου...
Ειχα πει να πρωτυπησω και εκλεισα Alitalia μεσω Ρωμης. Για την ωρα τιποτε για Πασχα, πιστευω λιγο αργοτερα να εχουμε ακυρωσεις.