Με το ιδιο WIFI aπο τον φορητο δεν ανοιγει με κανέναν broswer.Άρχισα να την συμπληρώνω και φαίνεται να λειτουργεί κανονικά.
Οχι. Μονο στις εισαγομενες πτησεις.επίσης και μια ερώτηση γιατί δεν πολυπαρακολουθώ ειδήσεις. Τεστ κρουσμάτων γίνονται και σε πτήσεις εσωτερικού πχ Θεσ/νίκη-Αθήνα?
ευχαριστώ για την απάντηση!Έχεις ταξιδέψει ή θα? Απ'οσο διαβάζω, πολλά δεν τηρούνται γενικώς...Οχι. Μονο στις εισαγομενες πτησεις.
Οταν συμπληρωσα τη φορμα PL πριν κατι μερες με ρωτησε 1. Αν εχω ερθει σε επαφη με ατομα που εχουν δισγνωστει με κοβιδ 2. Αν τις τελευταιες 14 μερες ειχα κοβιδ συμπτωματα.
Μια φιλη που τη συμπληρωσε χθες, δεν ειχε καμια απο τις 2 ερωτησεις. Δεν ειναι στανταρ η φορμα;
Tαξίδεψα χθες, Μαδρίτη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Ο έλεγχος έγινε στην Αθήνα. Απλά να ξέρεις ότι μέχρι το Σεπτέμβρη που θέλεις εσύ πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει.ευχαριστώ για την απάντηση!Έχεις ταξιδέψει ή θα? Απ'οσο διαβάζω, πολλά δεν τηρούνται γενικώς...
από περιέργεια, τηρούντα τα μέτρα ασφαλείας μέσα στα αεροσκάφη? Γιατί πλοία μου λένε γνωστοί οτι γίνεται ο κακός χαμός. Τι γίνεται όταν πρέπει να φάμε-πιούμε μέσα στο αεροπλάνο?Μάλλον "καίγεται" το θέμα μάσκα ε? Το ξέρω για Σεπτέμβρη, ευελπιστώ πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά αν είναι χειρότερα οκ δν θα σκάσω κιόλας είναι λίγα τα λεφτά των εισιτηρίωνTαξίδεψα χθες, Μαδρίτη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Ο έλεγχος έγινε στην Αθήνα. Απλά να ξέρεις ότι μέχρι το Σεπτέμβρη που θέλεις εσύ πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει.
Προφανώς όταν κάποιος τρώει ή πίνει δεν έχει τη μάσκα, την υπόλοιπη ώρα όλοι φορούσαν μάσκες και στις δύο πτήσεις.από περιέργεια, τηρούντα τα μέτρα ασφαλείας μέσα στα αεροσκάφη? Γιατί πλοία μου λένε γνωστοί οτι γίνεται ο κακός χαμός. Τι γίνεται όταν πρέπει να φάμε-πιούμε μέσα στο αεροπλάνο?Μάλλον "καίγεται" το θέμα μάσκα ε? Το ξέρω για Σεπτέμβρη, ευελπιστώ πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά αν είναι χειρότερα οκ δν θα σκάσω κιόλας είναι λίγα τα λεφτά των εισιτηρίων
μεγάλη κουβέντα..αυτό προϋποθέτει τοποθέτηση νέας μάσκας με σωστό τρόπο κοκ. Τέλος πάντων καταλαβαίνω οτι ένιωσες σχετικά ασφαλής μέσα στην πτήση και αυτό είναι πολύ θετικό!Προφανώς όταν κάποιος τρώει ή πίνει δεν έχει τη μάσκα, την υπόλοιπη ώρα όλοι φορούσαν μάσκες και στις δύο πτήσεις.
Καλημέρα!Του ακυρωθηκε κανενος η πτηση για Μαλτα ή μονο εγω ειμαι η "τυχερη"????